- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Bloghoz mit szólsz? Az ingyé' van, kirakhatod rá a képeidet, sőt, ha jól tudom szlájdsót meg egyebeket is enged, ha valaki ért hozzá. Szvsz a statikus weboldalaknál sokkal jobb, főleg, ha valakinek időnként frissül a mondanivalója, csak elég egy új poszt és kész. Egyszerű de nagyszerű.
Én a blog.hu-nál vagyok, de sokan használják a bloggert. A tesóm viszont azt mondta, hogy a bloggerre a képeket a Google picasába kell feltölteni, az meg köztudottan korlátozott (1024 MB), így ha kifogy, nem tudom, mi van. A blog.hu-n a saját szerverére lehet feltölteni a képeket. Kevesebb a sablon (de az oldal desingnját te meg tudod oldani, értesz annyit a Ps-hez is meg a CSS-hez is – utána meg súgsz nekem is CSS-tippeket ), fapadosabb a szövegeditor, mint a bloggeren, cserébe korlátlanul tölthetsz fel képeket.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest