Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Kérdezek én is: nem tudom más találkozott-e vele, szintén 32 Bit / 64 Bit probléma. A 32 Bites PS CC a gép indítása utána csak 1 alkalommal hajlandó elindulni, ha bezárom és újraindítom, akkor megakad ott, hogy "initializing", vagy ott, hogy "initializing menus" (ebből következik, hogy Angol nyelven használom
) és 1 processzormagot 90-100%-ra terhelve kiakaszt. Feladatkezelőből kell kilőni...A gép újraindítása után megint egyszer hajlandó elindulni.
A 64 Bites gond nélkül indul akárhányszor csak akarom. Nem mindig csinálta ezt: az a baj, hogy nem emlékszem mikor kezdte, így nem tudom beazonosítani mi lett akkor a gépen frissítve... 
Megpróbáltam már többféle "vuduzást": a font cache törlését, a hibás fontok kiszűrését, a pluginok ellenőrzését, a VGA driver cseréjét (bár szerintem nem az a gond, OpenGL sem), a PS preferences törlését, a PS újrainstallálását, de semmi eredmény.
Hálás lennék, ha valakinek lenne rá tippje.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és 1 processzormagot 90-100%-ra terhelve kiakaszt. Feladatkezelőből kell kilőni...A gép újraindítása után megint egyszer hajlandó elindulni.
A 64 Bites gond nélkül indul akárhányszor csak akarom. Nem mindig csinálta ezt: az a baj, hogy nem emlékszem mikor kezdte, így nem tudom beazonosítani mi lett akkor a gépen frissítve...