Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Szöveg megjelenítési ötletek:
(ae, szöveg, text, transition, effect, simple, egyszerű, könnyű, gyors, elegáns)
Itt annyi verzió van, hogy a következő 2 évre minden melóhoz mást használhatok, és még akkor se biztos hogy az összes megvolt

Nem tudom pontosan melyik részre irányult a kérdésed, de semmi extrát nem próbáltam, a nagy része maszkolgatás, és puppet warp. Motion blur bekapcsolva, az elég sokat segít, és kb ennyi.
Az idő nagy része arra ment el hogy megfelelően időzítsem, és puhítsam a mozgásokat, amit régen csak az Easy Ease (in, out) módszerekkel csináltam, mostanában már ismerkedem a graph editorral.
Viszont elég komplikáltnak tűnik, vagy csak én nem értettem meg valamit, mert van hogy szépen lehet görbítgetni benne az íveket, pl ha a pozíciót animálom, de a legtöbbször meg ,ilyesmi formák jelennek meg amit nem tudok hova tenni, és ezt nem is lehet megfelelően puhára állítani, mert elég behatároltam mozog az ív... a gond az hogy fogalmam sincs hogy mi a gond, és hogy fogalmazzak meg ebből egy kérdést az adobe fórumba. (1x már nekifutottam, de nem sikerült átadnom a "kínomat"
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)