- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #411 üzenetére
Kb. két éve használom nagy elégedettséggel. A sima ingyenes böngésző kiegészítő is elég lenne nekem, csak ha már vettem tőlük olcsón örök aktiválási kódot, akkor miért ne használjam a prémiumot. Ez is szimpatikus a cégben, hogy amekkora divat most a folyamatos előfizetéses modell ők még árulják egyszer megveszed és használhatod mindig a friss verziót. Ők még nem álltak át havidíjas üzleti modellre. Én néha elhányom magam több AV cég üzletpolitikáján, hihetetlen sok bullshit van. Nálam évek óta Windows Defender, Adguard, józan ész védelem van probléma nélkül. Ha más okból újra kell raknom a gépet, előtte kíváncsiságból telepítek egy Malwarebytes-t vagy az éppen dicsért 3rd party AV programot és ugyanúgy tisztának látják a rendszert, akkor minek más. Elég a bevált módszer.
-
Semplar
őstag
válasz
#41133696 #348 üzenetére
Saját szűrővel könnyedén blokkolhatóak.
-
Semplar
őstag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #283 üzenetére
No most legalább pontosan lehet látni a szűrési naplóban, hogy mely reklámok hívása esetén blokkol az adguard akkor is, ha ki van kapcsolva az adott tartomány esetében a reklámszűrés.
Az egyetlen nagy probléma, hogy nem lehet kézzel megadni mely websiteok esetében legyen engedélyezve az adott reklám script lefutása
Mindössze 4 előre definiált opció választható csak:
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #250 üzenetére
Én nem használok ilyen kínai webshopokat, de a Web of Trust tutira egy sumák cég. Tavaly volt botrányuk, kiderült eladták a Firefox és Chrome kiegészítőjükkel szerzett böngészési adatokat. Az Adguardban lévő egy fokkal jobb, mert az Adguard felügyeli azt mit csinál. (ha a ruszki Adguardban lehet bízni, eddigiek alapján talán) Éppen ezért alapértelmezett telepítéskor nincs is bekapcsolva a WoT.
Túl sok kiegészítőről, 3rd party AV program böngészőbe épülő moduljáról derül ki adatokat gyűjtenek és eladják, követnek, vagy jóhiszeműek de biztonsági rést tartalmaznak.(Nem beszólásként mert kinek a pap, kinek a paplan csak én minimalistaként majdnem rákot kaptam a képernyődtől.
Jézus milyen ikondzsungel. Miért van bekapcsolva állandóra az Edge tab nézet, miért jó neked a képernyő tetejének negyedét elfoglalja? Minek a tálcára az a sok szar?)
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #247 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat!
Az Avast-ot megvettem droidra.
Viszont most felraktam a Samsung A3 2016-ra s Telekom ROM-ot,s biztonsági szoftvert még nem telepítettem rá.
Az Adquard-hoz volt a múltkor 1 éves promó,amit be is szereztem,viszont tartottam itt is az orosz titkosszolgálattal való összefonódástól,ahogy a Kaspersky-nél is írták.
Az Avast,ill. Adquard nem terheli le nagyon a telefont?
Az Adquard-nál van olyan extra,amire telepítés után oda kell figyelni?
PC-re is mehet együtt ez a két program? -
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #229 üzenetére
Az a link is helyes csak ez a kibe....szott vivaldi beszúr egy
http://
előtagot kijelöletlenül. Pedig már párszor ezt megszívtam, de valahogy sosem jut eszembe, hogy odabiggyeszti és a link beillesztése nem írja felül. Opera-ban legalább alapból ki volt jelölve, így a beillesztés felül is írta
Kösz a helyesbítést
-
Semplar
őstag
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #184 üzenetére
No tegnap meg is történt a frissítés: Huawei MediaPad M3 8.4 4G/LTE 64 GB ROM/4GB RAM - Android 7.0 Nougat - Youtube
Huawei MediaPad M3 8.4 4G/LTE 64 GB ROM/4GB RAM prémiumkategóriás táblagép Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerének frissítése Android 7.0 Nougat operációs rendszerre.
Emotion UI 4.1-ről Emotion UI 5.0-ra.
Ezután került sor az okostelefon nézet leváltására táblagépnézetre Youtube és Chrome alkalmazások esetében, ez a videó ennek mikéntjét mutatja be.Huawei MediaPad M3 8.4 - Android 7.0 táblagépnézet Chrome és Youtube alkalmazásban - Youtube
A helyzet a következő. Maga az Android 7.0-ra való átállás nem hozott változást a Youtube applikációban. A második lépés viszont, miszerint a táblagépnézetű Youtube applikácó jelenjen meg mellékhatásként nálam is magával hozta azt a jelenséget, amiről Yeffy DJ fórumtárs számolt be, azaz az addigi hibátlan reklámmentesség Youtube-on megszűnt.
Így tehát mindenkinek, akinek a készüléke lehetővé teszi, hogy választhasson az okostelefon nézet és a táblagépnézet között, el kell döntenie mi a fontosabb, a reklámmentesség Youtube-nál vagy pedig a több lapos böngészés kényelmesebbik módja!?
-
-
Yeffy
veterán
válasz
#41133696 #163 üzenetére
szerintem nekem ugyanezek vannak beallitva.
amik nalam aktivak:
English filter
Spyware filter
Social media filter
Annoyances filter
Russian filter
Mobile Ads filter
hufilter.plusz ra is frissitettem most, 3 frissult is kozuluk, azt irta.
lehet, h a frissites miatt, de most mintha tobb mindent fogna meg, egyelore nem latok videok alatti app-ajanlokat, de jopar atugorhato hirdetes az elejen meg megjelenik.
tesztelgetem kicsit, de meg mindig nem teljes
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #42 üzenetére
Adguard Premium Android - HTTPS szűrés -Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB ROM, 4G/LTE #2
A videóban látható a CIB Bank mobilapplikációjának is az Adguard melletti működőképessége, illetve, hogy mit is kell tenni, hogy az Adguard HTTPS szűrése mellett működjön. Emelett még számos más Internet-orientált applikáció is elindul teszt jelleggel.
-
laleeee
őstag
válasz
#41133696 #45 üzenetére
De nem is csinálok oktatóvideókat róla. Amúgy kipróbáltam pc-n is ,ugyanúgy jönnek az appok meg a felugró ablakok mint eddig. Lehet hogy ez is olyan parasztvakítós app mint az androidos vírusirtók
Kb annyi értelme van hogy zabálja az aksit
Jobban jártál volna ha előbb kipróbálod és utánna vásárolsz
Ha valaki lámázik,az te vagy:
[link] -
whbear
senior tag
válasz
#41133696 #27 üzenetére
Van a DNS szűrésről blog bejegyzés az adguard oldalon 2016 november tájékán. Vagy ez vagy az. Nem elég bekapcsolni, a low level settingsben kell a bypass t aktiválni IPv4 és IPv6 esetére, aztán DNS szűrés be és a többi szűrő ki mivel értelemszerűen nem kell. Én nem annyira szeretem mert nagyon durva eljárás, komplett oldalakat blokkolhat, nincs kozmetikázás. Egy előnye van, kevesebb akkut fogyaszt. Viszont ugyanezt tudja a DNS-ük program nélkül amit használok Linux alatt. Ott nincs programjuk. Szvsz sokkal jobb a nem DNS alapú szűrés ha lehetséges és van hozzá erőforrás. Még azt tapasztaltam, hogy local vpn módban ha kikapcsolom a firewall funkciót, nagyon belassul. Ha visszakapcsolom gyors ismét. A https blokkolásnál hozzáadtam a white listhez a bankomat a többit gyomlálja csak.
Dolphine : nincs határidő. Az egy évesnél egy év esetleg. Nekem volt egy több hónapig pihentetett Android licencem.
-
törölt tag
A dolog így néz ki:
Chrome
Firefox
Edge
A különbség látható, egyébként azokon a fiókokon ahol nem volt telepítve az Adguard böngésző kiegészítő, ott magától nem is telepíti, és amint látható a fenti két képen, kijelzi, hogy átadta a Windows-os Adguard programnak.
Ami kicsit zavar, hogy nem látom, hogy a Windows verzió, hol jelzi ki, mennyi adatforgalmat szűrt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest