- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
törölt tag
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #476 üzenetére
A Play áruházból nem tudod letölteni. A Google nem engedi fel, mert annyira hatékony. APK-ból kell telepíteni.
Nem lassítja. Minden böngészőt támogat, és a Facebook és egyéb applikációkban is szűr.
Itt van az én videós Adguard lejátszási listám.
Memóriában még Huawei készülékeken is.
-
-
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #248 üzenetére
Helló, Eszköztől is függ természetesen de én nem tapasztaltam lassulást (igaz nekem 8 magos táblagépen van).
A titkosszolgálati dolog meg olyan, hogy a saját magyar titkosszolgálat és az USA féle is képbe kerül akkor már.
Hiszen a hazai ISP is a magyar fennhatósága alá tartozik.Mobilon legyen bekapcsolva a HTTPS szűrés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest