- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jávi
tag
válasz
NovaBlue #5421 üzenetére
hali! hát van hozzá cpu driver is 1. 2.: az nhc hát nemtom van olyan ismim akinek nem írja ki hogy változna a sebessége attól függetlenül hogy 800mhzen megy neki is. nekem jól mükszik. érdemes megnézni a vezérlőpultban mit ír mert nekem ha le van véve akkor kiírja hogy 798mhz cpu ,ram vga stb. stb.
-
Jávi
tag
válasz
NovaBlue #5151 üzenetére
csáó! melyik drivert akarod amúgy ráerőszakolni? ha ugyanolyan géped van mint nekem akkor a wirelesshez a broadcom a jó a lanhoz pedig a marvell driver. ha felmész az acer honlapra ott ezeket leszeded és elvileg mennie kell mert nekem is megy. sőt a driver cd-ssel is ment!
-
kybic
tag
válasz
NovaBlue #5142 üzenetére
Üdv.
- az eszközkezelőben arra a sárga jelzésűre jobb katt, és illesztőprogram frissítése, melyet megelőzött, hogy betetted a driver CD-t.
- elkezd dolgozni és ne enegedd fel a netre, hanem ad meg neki a CD-t útvonalnak.
- elméletileg rááll magától automatikusan a listában a megfelelőre, ekkor ok.
és már kész is van. Csao. -
kybic
tag
válasz
NovaBlue #5029 üzenetére
1. - igen kétmagos és két 256-os cash van benne.
2. - a LINUX-ból nálam nagyon alap, csak tesztelhető volt.
3. - nem játszom, olvass vissza, valaki írta, hogy fut minden rendesen rajta. (Mondjuk ilyen videokarival "HD2400XT"csúnya lenne ha nem így lenne, a proci sebessége pedig elég.)
4. - elég az 1GB RAM, legalább is XP-hez, de a +1GB-ot meghálálja, mert kevesebbet nyúl a winyóhoz és hát ugye talán kihasználja a duált is. Ha jól tudom 533-as van benne, legalább is 533-ra van beállítva sebessége a RAM-nak, tudomásom szerint a proci 667MHz-en megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest