- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsáko
tag
válasz
DarkGubi #13185 üzenetére
nekem ilyen van a notimban és semmi gondom vele, nem vártam tőle sokat és nem csalódtam...filmek simán mennek, talán egy jó lejátszót kéne használnod, ha pedig bajod van az új driverrel, akkor nem kell felrakni, nekem sem a legújabb van fent, mert az ratyi...
Csabaxx: a Silkroad bizton megy, a WOW-ot még nem próbáltam huzamosabb ideig, de alacsony felbontásban az is ment.
szerk.:a d3 már sztem nemfog
, pedig engem is érdekelne...
-
kiscsáko
tag
válasz
DarkGubi #12950 üzenetére
nekem is olyan alaplapom van, de már megszoktam h a szám.tech.-ben semmi sem ugyanolyan jól megy mindenkinek...
breezer55:nálad valószínűleg csak két foglalat van, ezért csak 2x2Gb-tal tudod elérni a maximális méretet, próbáld meg még gyorsban kicseréltetni az üzletben az új ramokat, a régieket pedig passzold el valakinek, itt a ph-n is próbálkozhatsz...
-
M.W.H
aktív tag
válasz
DarkGubi #11405 üzenetére
buh ez tuti? mert kb 3 szor olcsobb és támogatja az energia takarékos dolgokat meg elvileg belemegy a tokozásba...
annyira meg nem használnám ki a c2d-t a celeront se használom ki de leeszi az aksimat és ez zavar... a t7300 meg egyelöre sokba kerülne nekem:S:S
na midnegy azért köszi -
Blue@X
senior tag
válasz
DarkGubi #11263 üzenetére
Jelenleg net és zenehallgatás mellett 40-43 fok.
Még nem izzasztottam meg, de nem hiszem hogy sokkal melegebb lenne.
A cerkához képest igen hűvös, nekem 50 fok körül volt.
A ventillátor szinte minimálisat megy, és lassan, míg a cerkánál azért sokszor, hosszú ideig kotort, és jött belőle a meleg.
Szerintem a T8100-nak is menni kellene a lapoddal.
Elvileg -
robcsi1979
csendes tag
válasz
DarkGubi #9118 üzenetére
A hang annyira nem lényeg nálam mert direktbe menne a Kenwood 5.1es erőlködőmbe a noti hangkimenetén. De 1 valamit nem értek - a sok közül
-
Írtátok itt hogy az aksi üzemideje 3-3,5 óra ha jól olvastam és értettem és ha persz emindez nem elírás
A kicsi 2920Z re is ugyan ennyit írtak aksi üzemidőre, akkor a döntésnél ezek szerint ez sem mérvadó??
-
zso79
őstag
válasz
DarkGubi #8242 üzenetére
XP-s bios? Az milyen?
Komolyan: Nincs olyan, hogy XP-s bios. A bios file azért van a vistához társítva, mert hivatalosan nincs támogatva az XP, csak a Vista.Ez nem igaz!!! Illetve az igaz, hogy tényleg nincs olyan, hogy xp-s vagy vista-s bios, egyszerűen azért írnak a honlapon két félét, mert a két oprendszeren más a flashelés metódusa, más programmal kell csinálni. A bináris rom data-ban semmi különbség nincs ilyen szempontból. Amelyik vasat meg nem árulják oem xp-vel, ahhoz nagy valószínűséggel nem fogsz saját csomagot találni.
Ezért is vannak a driver gondok XP-n, mert nincs hivatalos driver (lásd audio driver gondok XP-n pár hozzászólással előrébb
Az eszközök driver gondjainak semmi köze a bios-hoz és minden eszközhöz be lehet szerezni drivert a gyártó honlapjáról. Szerintem ez célszerűbb is, jobb is, mint arra várni, hogy az Acer feltegye a honlapjára. Csak példaként: a TM4102-höz még mindig a kb. 2 évvel ezelőtti wlan driver van fent...
-
danih
veterán
-
danih
veterán
-
mezis
félisten
válasz
DarkGubi #7731 üzenetére
Gyötörd meg egy kicsit a HDD-det: másolj rá 1-2 GByte-os filet (film, ...), ezt kezd el másolgatni szorgalmasan különböző alkönyvtárak között, különböző neveken, majd csinálj bitenkénti összehasonlítást (CMD: fc /b), és vagy lesznek eltérések: nyert ügyed van - mehet vissza a servicébe, vagy csinld ezt kifulladásig. (A HDD kiguvadásáig...)
N azóta 3x tapasztaltam a vinyó miatti fagyást 24 óra alatt.
Most akkor mit tegyek??? Van egy haldokló HDD, én nem cserélik garanciában.
És én még jókat akartam írni a szervízről. -
mezis
félisten
válasz
DarkGubi #7731 üzenetére
Kínozd meg egy csöppet a HDD-et: másolj rá egy 1-2 GByte-os filet, ezt különböző alkönyvtárakba különböző neveken másolgasd oda-vissza néhányszor. Ekkor csinálj bitenkénti összehasonlítást (CMD: fc /b c:\konyv1\*.* c:\konyv2\*.*).
Ha van difi, a hiba pontos leírásával mehet vissza a service-be, ha nincs akkor hajtsd addig, amíg nem lesz, vagy kiderül, hogy a HDD-dnek azon a területen semmi baja.
Az utóbbi esetben az op. rendszer részleges ujrainstallja kell, de arról majd külön.ÉN azóta 3x tapasztaltam a vinyó miatti fagyást 24 óra alatt.
Most akkor mit tegyek??? Van egy haldokló HDD, én nem cserélik garanciában.
És én még jókat akartam írni a szervízről. -
Norbay
csendes tag
válasz
DarkGubi #7765 üzenetére
Köszönöm szépen, de az előbb frissítettem. Csökkentett módban nem akarta, de normál módban megoldottam. Kicsit aggódtam, de hamar megvolt. Anúgy utána olvastam, hogy az újabb BIOSszal melegebb lesz a cpu. Google segítségével kerestem rá és egy angol fórumon olvastam. Minden esetre most 66 °C-os. De melegszik majd, nem kell aggódni. A szobában 21 °C van én már didergek... Megint megpróbáltam játszani, de leállt ismét. Újraindítás után 15 percet szenvedtem, hogy csatlakozzon a netre, a képernyőfelbontás állandóan minimumra esett újraindítás után. Írtam egy levelet az Acernek, majd beszámolok, hogy mit írtak.
-
Norbay
csendes tag
válasz
DarkGubi #7752 üzenetére
Az a baj, hogy ha elrontja a gép a bios frissítését, akkor kukába is dobhatom, mert sem gari, sem net nem lesz rajta (vagyis bye-bye alaplap)
Ezt szakemberre bíznám, így ha eltolná, ad egy másikat.
Lehet hívom az Acer-t és meghívom őket vendégségbe, legalábbis a futárt. Már majdnem írtam egy levelet, de aggódtam, hogy kifogásolnák, hogy játszottam vele, és az nem rendeltetésszerű, meg blablabla. De szerintem igen csak bajos lehet valami. Most kapcsoltam be, és míg megírtam ezt az üzit, addig a venti már közepes hangossággal működik.
És az miért van, ha elindítom az NHC-t, akkor a képernyő fényereje a felére csökken amíg újra nem indítom a gépet???
-
Mirones
tag
válasz
DarkGubi #7731 üzenetére
Nekem régen amikor még 20k volt a 40GBos vinyó. Sikerült vennem egy rosszat (amúgy minden újonnan vett számtech cuccom rossz 80%-ban.....) én azt a vinyót addig hordtam vissza ameddig ki nem cserélték ez 4 alkalmat jelentett minden alkalommal 1,5 hónapig ráültek. Mire elértem, hogy újat kapjak a 120gb került 25k-be....
És az elveszett adatról ne is beszéljünk.
Amúgy egy WD digital caviar vinyó volt.Egy notesz természetesen más én baromira utálnám, hogy folyton vissza kell küldözgetnem.
Más
hol tudom megnézni hdd sentinel-ben, hogy-hogy álla a vinyóm?
Milyen értékekre kell figyelni? -
balika000
csendes tag
válasz
DarkGubi #7731 üzenetére
Én csak azt tudom javasolni hogy ismét vedd fel velük a kapcsolatot főleg hogyha tényleg úgy érzed hogy valami nem jó.. És ha megint nem csinálnának vele semmit én megemlíteném nekik hogy mehetek a fogyasztóvédelemhez is.... ( ezt csak én csinálná... hisz ilyenkor mindenki egyől olyan kedves és segítőkész lesz)
-
válasz
DarkGubi #7601 üzenetére
Ezt a nézetet én is osztom. Nem szívesen mennék vissza XP-re. Már szeptember óta használom és elégedett vagyok. A javítások letöltésével pedig egyre jobb lesz - szerintem.
De persze mindenki azt használ, amit csak akar. A cégnél minden gépünk XP-s és nem is tervezzük a váltást. Erősebb konfigurációkat igényelne, amit egy adminisztrátori gépre most nem terveztünk. De lehet, hogy a későbbiekben majd váltunk, bár asztali gépek esetében ezt nem tartom valószínűnek.Na de vissza a gépre.
Nekem is 5920-as van és elégedett vagyok vele. Meg sem próbáltam az XP-t, bár érdekelne mennyivel gyorsabb (ha gyorsabb) és mennyire stabil.
Üdv! -
balika000
csendes tag
válasz
DarkGubi #7601 üzenetére
Ilyenem van xp-re is.. sőt ha style kell akkor az is van...
Mindegy én akkor sem érzem kiforrotnak még a vistat és hidd el ezzel nem vagyok egyedül.. Ez tipikus Intel vs AMD vagy Geforce vs Ati (mondjuktermészetes hogy Intel-Geforce) Szóval sztem ezzel nem utunk dűlőre !!
-
TeeJay
félisten
válasz
DarkGubi #7532 üzenetére
én ma fogom a futárral küldeni a notit mert nekem meg a kijelző villog meg elmegy ha bizonyos szögben van kihajtva (valszeg a zsanér szar pedig még 3hónapos csak a noti)
nekünk azt mondták szervízszámon hogy 10nap körül megleszfutár meg ingyen viszi ingyen hozza szóval nem vészes annyira
csak a ragasztgatás meg az időpontkérés macerás no de sebaj majd ma kiderül nekem is mert most fogok először garis javításra küldeni Acer notit -
blackmacs
senior tag
válasz
DarkGubi #7559 üzenetére
Azért kicsit bekuláztatott a biosfrissítés
Mikor újraindúlt nem akart bebootolni választhattam normál vagy csökkentett mód de nem nyert egyik sem.
Aztán benéztem a biosba és látom hogy a új bios alaphelyzetbe AHCI módba rakta a SATA módot
átraktam IDE-re és már ment is
-
blackmacs
senior tag
válasz
DarkGubi #7541 üzenetére
Még végül is ráér.Tökéletesen megy T5450-el majd talán akkor lesz esedékees ha tudok majd szerezni 45nm-s Penrynt
.Addig nem akarom babrálni.Azt hittem xp alá nem is fognak biost frissíteni a vista miatt.Én is használnék vistát csak nincs 30k arra óccsón kéne szerezni azt meg nem tudok.kaller meg nem kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest