Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SZIGMA

aktív tag

válasz embe #30785 üzenetére

Na nézzük:
    "Ha telepítésnél törölnék minden partíciót, a rejtett recovery partíciót is, akkor abból később származhat valami hátrányom?"
    Max kényelmi hátrány, az egyszerű visszaállítás illúziójának hiánya.Szerintem ez egy gagyi módszer, legalábbis amilyen megvalósításban én találkoztam vele:lassú telepítés, bloatware-ekkel telepakolt végeredmény, és persze hiába particionáltál előtte, ilyenkor bukod az összes adatodat.
    Úgyhogy én mindig gyalulással kezdem,hacsak az ügyfél nem ragaszkodik ehhez a csodás opcióhoz.

"Le akarom frissíteni W10-re, majd egy tiszta telepítéssel feltenni a W10-et. "
    Ezt minek?Nem elég a tiszta telepítés?(arról nem is beszélve, hogy jobb és gyorsabb)

"Legyalulni előtte teljesen a vinyót, újraparticionálni. A recovery partíciót is letörlöm. Totál tiszta W10 telepítést akarok."
    Ez a beszéd! :)

"Ha a keyfienderrel kiírom a W8.1 sorozatszámát, akkor azt használhatom később ha esetleg mégis a W8.1-et kellene visszatenni?"
    Igen. (Nem a BIOS/UEFI tartalmazza a kulcsot és azt kiolvasva automatikusan aktiválja a rendszer magát?)

Új hozzászólás Aktív témák