- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Micsurin
nagyúr
2133MHz lesz szerintem a max. Eleve amit írtál: SK Hynix HMA851S6AFR6N-UH az 2400MHz-es kéne legyen de csak 2133-on futsz.
Tennék mellé egy ugyan ilyet itt nem éri meg különösebben zsonglőrködni mert nem fog hozni pluszt a konyhára.
Ezenfelül még egy SSD hozhat esetleg sokat, nekem nagyon megdobta a gép felhasználhatóságát minden téren. Mind multitaskingban mind játékban, nem csak töltés időre gondolok hanem pl stutteringre szinte megszűnt ARK-ban is ahol előtte volt.
-
Micsurin
nagyúr
Ehhez mindenképpen maradnék a dualchannel mellett a mennyiséggel szemben.
Azok a játékok amik neked fognak és most is futnak sokkal nagyobb javulást fognak mutatni jó minőségű dualchannel mellett mintsem 12GB mellett.Meg kellene nézni támogat e az alaplapod 2666mHz ramot rá keresek ha találok valamit bedobom. Ha nem akkor a gyárival megegyezőt tennék bele, ha támogat 2666mHz-t akkor azt tudnám ajánlani amit én is megjátszottam 2x4GB HyperX Impact-ot vagy Corsairt lenne érdemes betenni amelyik olcsóbban kijön. Nekem baromi sokat dobott az összteljesítményen. (Még ha azt leveszem nálam a Ryzen miatt átlagon felül befolyásol a ram)
Nem rohanunk nincs miért elnézést kérni, engem közben haverom készített szóbeli prog vizsgára. Én is félgőzzel voltam közben itt.
-
Andie
őstag
Úgy emléxem, ez is igy müködött még nemrég, de most egy istennek nem akar. Világít még 1 óra múlva is, sőt, mikor lecsukom a képernyőt, akkor is. Ezt onnan tudom, (mint a rendőr a hűtőt), hogy résnyire kinyitottam és láttam. Elég zavaró.
Nincs valami driver vagy tool amiben ezt lehetne állítani? Mitől állítódhatott el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest