- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spacer
aktív tag
válasz
danyboy1978 #11997 üzenetére
Nincs ott semmi hiba. Amióta világ a világ a 640k ott csücsül a maga kis posztján.
Régi jó kis dos-os idők amikor egy játékhoz úgy kellett az extended memóriát cseszegetni, hogy elinduljon a kocka kergettte háromszög... -
danyboy1978
csendes tag
válasz
danyboy1978 #11983 üzenetére
Megnéztem a BIOST...
System memory: 640k
Extended memory: 2000Ez igy jó???? Vagy lehet hogy itt van a hiba?????
-
spacer
aktív tag
válasz
danyboy1978 #11680 üzenetére
Meg egy új BIOS jelszót, amit elfelejthet az ember.
-
_core
aktív tag
válasz
danyboy1978 #11667 üzenetére
Talaltam egy kepet az 5920 belsejerol amin szerintem latszodik a cmos elem csatlakozoja: [link] A foton jobb felso sarokban van szerintem de lehet, hogy tevedek
-
nesa
veterán
válasz
danyboy1978 #11668 üzenetére
Szedd ki a HDD szerintem alatta lesz.
-
spacer
aktív tag
válasz
Nem vagyok egy nagy elektromos szaki, de az tuti, hogy egy kondenzátor, és nem elem...
-
twollah
nagyúr
válasz
Szerintem lehet, hogy teljesen szet kell szedned a geped, hogy megtalald az elemet.
-
_core
aktív tag
válasz
-
danyboy1978
csendes tag
válasz
danyboy1978 #11667 üzenetére
nem sikerül képet beszúrni.....ezért itt van egy link a képhez
Ja azt elfelejtettem ez egy Acer Aspire 5920 laptop
-
nesa
veterán
válasz
danyboy1978 #11623 üzenetére
Akkor nez a bioshoz olyan progit amivel win alol kitudod olvasni a jelszot.
-
válasz
danyboy1978 #11623 üzenetére
oks... a honlapon amit írtam még publikáltak egy pár módszert...
Nah mind 1 , a pc-s megoldást csak azért írtam,hogy az is egy sikeres megoldás lehet....
És igen láttam,hogy notiról van szó, de lehet valakinek a pc-s megoldára van szüksége...
Amit én jónak látok az az elemnélküli elindítás...
Én sem akartam senkit sem megbántani, ha mégis úgy jött le..Csak írtam egy finomnak látszó megjegyzést...
Vannak még ilyen jelszó letörlő progit,de valakinek az vágta haza a gépét...És most ezt csinálja: -
válasz
danyboy1978 #11609 üzenetére
Talán annak is kellene örülnöd,hogy egyáltalán írtunk valakit és a tudásunkat (ami lehet nincs, de te tuti jobban tudod) megkérdőjelezni. Tehát jó lenne ha egy kicsit visszavennél még ha ideges is vagy. NEM IGAZ HOGY SENKI NEM TUDJA HOGY TUDNÁM MEGOLDANI HOGY NE KÉRJEN A BIOS JELSZÓT!!!!!!! MEGÖRÜLÖK ETTŐL!!!!!
Nah nem olvastam vissza de ha nem notiról van szó akkor húzd ki a billentyűzetet, elvileg kapsz egy hibaüzit és majd megint bedugod és megnyomod ,hogy tovább...Talán így beenged...
Próbáld meg ezeket:
AMI
BIOS
PASSWORD
HEWITT RAND
AMI?SW
AMI_SW
LKWPETER
A.M.I.
CONDO
Próbáld meg azt,hogy kiveszed mégegyszer az elemet,de nem rakod vissza , rakd össze , várj egy picit és úgy indítsd el. Ha nem jó akkor építsd megint vissza az elemet.
Vagy szedd szét és találj benne egy olyat,hogy clear cmos jumpert(erről már szerintem beszéltek neked. Ezeknél a fizikai dolgoknál 20perc is lehet az az idő mely alatt megszűnnek a beállítások.Ajánlom még ezt...
Nekem a régi jó elemes trükk vált be, de ki tudja...Én egy éjszakán át kínoztam elem nélkül... -
twollah
nagyúr
válasz
danyboy1978 #11611 üzenetére
CDrol bootoltal eddig?
HDD nincs, vagy valami Live Linuxot hasznalsz?
Nem lehet, hogy valami joakaro szorakozik vele?
A tapot lehuztad, akkumlatort kivetted a gepbol a gepbol mielott buheraltad az elemet?Szerintem az elemet nem rovidre kell zarni, hanem kihuzni a foglalatabol.
-
nesa
veterán
válasz
danyboy1978 #11609 üzenetére
Nos nemgondolok semmi rosszra de ki kodolta le a biost,van-e jogod ahoz a gephez.....??
Biost probaltal frissiteni win alol az szerintem kiuti,ill letezik 1 mesterjelszo is.
-
nesa
veterán
válasz
danyboy1978 #11603 üzenetére
A nagy L alaku reszt kell leszedni ahol a memoria is van,aztan a felso reszen van 1 munyag folia alatta a mini PCI csatlakozo ha van Wlan a gepedbe akkor az lesz a foglalatba azt kikell szedni es alatta van az elem nagy kekszinu fixreforrasztva kb mint 1 ellenalas csak olyan vastag mint 1 AAA elem es kb 1-1,5cm hosszu.
3103 ba igy van nemhiszem hogy sok elteres lenne ezek kozott.
-
válasz
danyboy1978 #11603 üzenetére
Jah... Akkor pedig máshogy kellene megoldani...
-
nesa
veterán
válasz
danyboy1978 #11595 üzenetére
Mit akarsz vele ,altalaban fixen van forrasztva.
-
sine_morbo
csendes tag
válasz
danyboy1978 #11595 üzenetére
Kinéztem magamnak az Acer TM 6293 notit. Sajna nem találok róla teszteket. Ha közületek valaki ismer ilyet, netán van személyes tapasztalata ilyen géppel, nagyon örülnék, ha megosztaná velem!
Ilyesmiket lenne jó tudni, hogy mennyire melegszik, mennyire zajos/pörgős a ventije, stb? -
siemensfun
tag
válasz
danyboy1978 #11551 üzenetére
Ha integralt kartyad van akkor nem lehet cserelni, de ha Nvidia vagy ATI akkor lehet hogy sikerül. Mert azokat altalaban kartya formaban teszik bele.
Integralt kartyakat az alaplapra "forraszak".Esetleg megprobalhatod kulso videokartya hasznalatat, de azok nagyon dragak.
Osszesegeben nem eri meg vele szorakozni. Sajnos a Notebook-ok nagyon integralt dolgok ezert kicsik es hordozhatok, de ennek az az atka hogy nem lehet benne sok mindent cserelni.
-
Skynet258
veterán
válasz
danyboy1978 #11553 üzenetére
Nem érted... nincs költségkímélőbb megoldás, mert fizikailag lehetetlen a csere. A kolléga jól mondta, ha erősebb vga-t szeretnél, vegyél jobb notit, ennyi.
Bomc: igen, aktiválnod kell, én sms-ben szoktam, szerintem a legegyszerűbb
A Magyar részét meg nem értem, hol állítottad be, hogy az legyen? Telepítésnél? Mert az akkor nem arra vonatkozott, hanem az egyéb regionális dolgokra.
Windows update-be bemész, és ott lesz a Magyar cucc, azt töltsd le és telepítsd -
siemensfun
tag
válasz
danyboy1978 #11551 üzenetére
Igen lehet. Csak venni kell hozzá másik gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest