- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beni2360
félisten
Na a végén sikerűlt egy 250 GB samu 840 evo-ra átmenteni a vinyón levő egész rendszert az EaseUS Partition Master 11.9 progival és kicserélve szépen betöltött és most is azon vagyok. Igaz az SSD-n a két partíciót egybe fűzte és most keresem a ketté választási lehetőséget de azt írja a progi, hogy akár több mint 3 órát is eltarthat. Na akkor lefekvéskor elindítom és megcsinálja majd éjjel. Az SSD-n nem találom a töredezőmentesítést de ezt nem is szokták.
A másik gépbe HP meg betettem a 120 GB SSD-t de ott sem sikerült végigvinni USB-ről valamit hiányolt és megállt, pedig ez a gyári progival letöltött verzió volt. De azon van DVD író és a lemezről 20 perc alatt megvolt. Azért örülök ennek a lemeznek mert ez aktivált verzió.
Nagyon jó a rendszer egy rendszergazda készítette minden csemegével megspékelve.
Habár klónozás után elvesztette az aktiválását. -
Beni2360
félisten
Köszi segítséged de ezen a körön már túl vagyok. Mint látod alul egy új gépem van. Erről sem indul a telepítő.
Egyszerűen nem engedi előre sorolva hagyni a pent a boototoláskor.
Lehet, hogy azért mert működő képes rendszer már fent van az SSD-n?
Akkor meg ha igen azt szeretné, hogy felállt rendszernél indítsam el az esetleges javítást vagy újbóli telepítést.
Na teszek egy próbát egy üres első partíciós vincsivel, hogy elindul-e?
A másik gépben van egy SAMU 840 EVO 250 SSD (521 nappal) rendszerrel azt szeretném áthozni és telepíteni rá az eredeti rendszert amivel kaptam a gépet. Persze törölve a régit.
Eddig evvel a 120 Gb SSD-vel nem sikerült. Szépen átmásolta de nem indult.
Na majd ügyeskedek -
Rula
tag
Én mondjuk rájuk írtam, mielőtt a ramot rendeltem volna és a következő volt a válasz (A515-51G-38GQ laptop, szintén van kis fedélke az alján a ramhoz, meg a hdd-hez):
Köszönöm szépen a levelét.
Amennyiben termékét bővíti, úgy a notebook gyári garanciája megmarad (csak körültekintően kell eljárni, nehogy a bővítés folyamata alatt mechanikusan sérüljön a termék, mert úgy az adott sérült alkatrészre nem fog kitejedni a garancia). A plusszba beszerelt alkatrész működésére, kompatibilitására vagy az általa okozott hibákra viszont nem terjed ki a garancia.További kellemes napot kívánok Önnek!
-
Beni2360
félisten
De mivel még nem tartok a bővítésnél M2 SSD majd jelentkezek amikor esedékes. De legalább tudom, hogy van rá lehetőség. Addig is rákeresek.
Átnéztem videót. Kérdésem, hogy egy 500 GB hdd-n levő wint át tudok másolni egy 120 GB ssd-re? Mert itt clónozást láttam és ugye nagyobbat kisebbre. -
sowi
őstag
"A magyar szerviz persze megtehetné, hogy kikérik a hivatalos álláspontot, de ez már a felhasználóbarát (normális) magatartás lenne
"
hehe, latom te nem nagyon ismered az acer belso mukodeset....de annyit azert halkan elarulnek, hogy mint markaszerviz loszar hivatalos tamogatast sem kapunk az acertol, ha barmilyen hiba merul fel amivel meg nem talalkoztunk es nagy nehezen kiderul, hogy mar tudnak rola akkor hetekbe tellhet mire barmit sikerul kikonyorogni toluk, plusz en ahanyszor megkerdeztem toluk pl. mi van a gep burkolatanak megbontasaval annyifele valaszt kaptam, ezek utan nyugodtan hivjatok fel brnot es ott majd tajekoztatnak
-
Beni2360
félisten
És ismét felvetem azt, ha egy termék hátoldalán nem jelzi a garanciavesztést pl. leragasztott rögzítőelem, vagy matrica, akkor milyen módon nyilváníthatják ki garanciavesztésnek a hátlap leszerelését, mert az egyik standard bővítő helyet máshogy nem lehet elérni!
Jogosnak érzem én is. és ha netán tisztítani, portalanítani szeretném a gépet az nem okoz garancia vesztést és szét kell szedni.
Most már csak az kellene tudnom, hogy a HDD-n levő rendszert miképpen tudnám veszteség mentesen egy M2 SSD-re át vinni? -
sowi
őstag
ha normalis csavarhuzoval szeded le akkor nem latszik semmi a csavaron, de vki itt fentebb irta, hogy a brnoi kozpont szerint nem garvesztes, akkor ugy van, nekunk meg az volt az infonk, hogy nem lehet leszedni otthon a hatlapot de ezek szerint ez mar valtozott csak elfelejtettek szolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged