- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
hunited88 #32901 üzenetére
Ezt nem így, verziószámok szerint nem ismerem.
Nekem retail verzió van (fullos), de a régi toshiba laptopon sem kellett a w10 home oem-hez touchpad driver, mert alapból működött. Szerintem véletlenül lekapcsoltad a billentyűzetről. Bár most jut eszembe, hogy a kollégám az 1 hónapos asus laptopján meghalt a touchpad, így nem zárható ki a hardver hiba sem. -
jksx
senior tag
válasz
hunited88 #32899 üzenetére
Lehet, hogy többször nyomtad meg, néha hihetetlen lassú a "felfogása" ennek a gépnek (pl. a caps lock-ot is néha mire visszajelzi addigra régen kikapcsoltam). Én win10-64bit pro retail op. rendszerrel használom, installáláskor semmilyen drivert nem kellett a vga-n kívül felrakni.
-
-
válasz
hunited88 #32886 üzenetére
Látom ez a legfrissebb...
Egyenlőre nem tudok jobbat attól, hogy eszközkezelőből eltávolítod az egeret, majd Acer honlapján a Drivers szekcióból feltelepíted az egér illesztőprogramokat és az application menüpontból a quick access programot
ACER támogatási oldalEsetleg még ami eszembe juthat: Fn+F7? Az 51G-n ez tiltja/engedélyezi a Touchpadot. Úgy teszteld, hogy kihúzod az USB-s egeret.
-
mokus1
addikt
válasz
hunited88 #23081 üzenetére
Ez nem minden esetben van így...
Volt régebben egy Acer gépem.59XX erős konfig volt, 3 hónappal gari lejárta előtt garis lett a HDD egy éven belül megint megállt.(én hibámból) De a WD nem cserélte, el se küldtem.Volt email váltál, oldalon lecsekkolás és már nem volt garanciális! Gyanítom hogy a nagyobb gyárak között van valamiféle megállapodás. -
Tommee
aktív tag
válasz
hunited88 #19594 üzenetére
Azért először ments le minden adatot a winchesterről, mert ők nem mentik, erről neked kell gondoskodni(a szervíz a gyári állapotra visszaállítja a gépet, a winyódon pedig semmi nem lesz).
Próbáld meg a visszaállítást magad, mert ha nem hibás a winyó, szoftveres a probléma, akkor veled fognak még fizettetni.
Nézesd meg először hozzáértővel a géped! -
Tommee
aktív tag
válasz
hunited88 #19587 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van. Nekem a winchesterem halt meg 1x, azután viselkedett így a gépem. Töltsd le a HDSENTINEL nevű programot, nézd meg mit ír az állapotára.
Ha hibásnak jelzi, vedd fel a kapcsolatot az ACER szervízzel garanciaügyben.
Ha semmi hibát nem ír, mentsd le az adataidat és próbáld meg visszaállítani a gyári állapotra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest