- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noxy
veterán
válasz
csenger41 #17785 üzenetére
"Szóval kedves Noxy és társai, ezt rendesen benéztétek"
Ne haragudj de mit néztünk be bakker?
Talán te nézted be, mikor notit vettél, hogy az integrált VGA-l nem mész semmire, ha játszani akarsz.
Én azt írtam hogy nem lehetetlen, de sokba fog kerülni, de ha te pénzbe jobb vagy mint észben, akkor csak cserélj alaplapot a VGA-miatt. -
perla1
csendes tag
válasz
csenger41 #17745 üzenetére
xp van a gépen. Egyébként néha el tudom indítani a gépet, elindul a windows, de pár perc után elszáll, vagy (ez a gyakoribb) el se indul. Van még rá garancia, csak most nincsenek nálam a papírok, arra gondoltam, hogy inkább beviszem valahova, mert biztosan van valami baja, nem unalomból csinálja ezt. Ha van rá garancia, akkor ugye nem kell fizetni a javításért? És megcsinálják akárhol,vagy csak márkaszervizben?
-
Noxy
veterán
válasz
csenger41 #17746 üzenetére
Nincs, mert itt valszeg senki sem kapja szét a notiját, hogy mit lehet bent cserélni, de ha már annyira érdekel a dolog, írjál má az Acer supportnak, hogy mit szeretnél.
A malacperselyedet, meg már most feltörheted, hogy tudd, hogy mennyi zsét kell még hozzá raknod.
(Ja és legközelebb [linkeljé] már, hogy ne copy paste-i kelljen a problémádat.) -
breezer88
tag
válasz
csenger41 #17734 üzenetére
Kizárt, hogy ez a túlmelegedéstől legyen, mert a bekapcsolás után 5perccel is jelentkezik a hiba. Egyszer volt már szervizbe, ahol kicserélték az LCD-t, a hiba meg is szűnt egy darabig aztán újra jelentkezett 1-2 hónap után... most valszeg menni fog megint Brnoba...
-
perla1
csendes tag
válasz
csenger41 #17735 üzenetére
Köszi, én is arra számítottam....Egyébként nincs rajta d meghajtó, csak c és persze (mivel nincs cd/dvd-meghajtó) nincs windows telepítő cd sem. Próbáltam a ctrl alt del kombinációt, de semmi nem jött be, csak megint ugyanazok a lehetőségek (indítás különböző módokban). Arra van valami lehetőség, hogy az adatok az újratelepítés során ne vesszenek el, vagy ezt csak szervizben tudják megcsinálni? Egyébként van még rá garancia, de eprsze nincsenek nálam a papírok, így meg biztosan nem veszik be...
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
csenger41 #17718 üzenetére
Volt nekem egy ilyenem korábban, QL-65 + 4570 DDR2 felállásban.
Akkoriban jó ár/érték aránya volt, új játékok is elmentek vele alacsonyabb felbontásban / kisebb grafikai részletességgel. Az említett játékokkal ellesz, még ha nem is max grafikán, de vinni fogja őket.
VGA-ja nem cserélhető, alaplapjára van forrasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged