- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPYFF
csendes tag
válasz
shteer #26645 üzenetére
Igen, se Windows-okkal sem Ubuntuval nem kapcsolt ki. Végül olyan 5-6 óra keresgélés után meglett a baja. A BIOS elemét kellett lehúzni az alaplatról egy-két percre. Régebben, mikor a probléma előjött ez meg volt téve pár másodpercre de nem javult a helyzet. Szerencsére ettől megjavult. Nem az enyém a notebook, lassan egy éves volt a probléma. Köszönöm a válaszokat.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
shteer #25249 üzenetére
Most lame lesz a kérdés, de a "garbage collection"-t hol tudom elérni/aktiválni?
A válaszodat köszönöm! (Azért kérdeztem a vastagságot, mert még régebben olvastam valamelyik topikban, hogy valamelyik gépbe nem ment bele egy bizonyos típus, értsd nem tudta visszarakni rá a takarófedelet. Az 5315ös elég vastag, szóval itt nem is fordulhat elő ilyen.)
-
cocus007
tag
válasz
shteer #24953 üzenetére
Hát akksiról is ment azért,csak mielőtt lemerült volna, be lett dugva.
Éjjelre általában kikapcsoljuk. nyáron egyszer majdnem lemerítettem.
De mitől csesződhetett el ennyire?
Ha mondjuk 10.8V-nél nagyobb akksit találok akkor azt is bele lehet rakni ha illik ehhez a laptophoz ugye?
Csak akku nélkül bénán néz ki h ott 1 lyuk hátul... -
kulcsari
csendes tag
válasz
shteer #24941 üzenetére
Nem az a cél h ti keressetek nekem alaplapot, hanem az h esetleg tudtok e abban segíteni h valakinek nincs e véletlen elfekvőben azt megvenném. Jah és végig néztem az aprókat de nem találtam. És kíváncsi lennék, hogy a 3105-ös szériába esetleg milyen alaplapot lehetne rakni, pl 3100 vagy 5100 vagy melyik jó még bele. Sajnálom h ennyire nem segítőkész a csapat. És bocsánat h segítséget kérek
-
Dapro
senior tag
válasz
shteer #24931 üzenetére
alapjáraton 58 fok cpu gpu is. szóval ez jó. terhelten már nem jó. venti pörög rendesen, lehet csak sok a por benne, annak ellenére ,hogy nyílásoknál nem látok semmit, akkor belül lehet? Ha garis de szétszedem akkor bukó a gari ugye? munkagép, inkább én csinálnám meg gyorsan. szétszedős videó alapján. meg lehet akkor újra is pasztáznám?
-
Dapro
senior tag
-
-
-
SmithGab
csendes tag
válasz
shteer #24864 üzenetére
Az volt az első, hogy újra telepítettem, hátha a telepítéssel volt gond. Próbáltam 64bites verzióval is. Azzal is ugyan azt csinálja. Egy olyan tippet már kaptam, hogy csak 1 partíció legyen a HDD-n és úgy telepítsem először. Ezt kipróbálom ma, de nem értem ez miért okozhatna gondot.
-
fikifiki16
csendes tag
válasz
shteer #24858 üzenetére
hát 56ban tudom eladni az inspiront és kb olyan 65ben tudok venni Acert. Vagy most találtam egy srácot aki lehet h 57ben adna egy zsír újat. De nézegettem az Asusokat is.
http://www.argep.hu/trend/ASUS/ASUS-Eee-PC-1015BX.htmlSzerinted melyik lenne jobb?? (annyira nem érted a procikhoz)
-
ooloo
őstag
válasz
shteer #24829 üzenetére
Gondolom , hogy jól megnézted a képeket ... láttad az égési nyomokat ? Egy alkatrészteljesen elégett ( a képen sárgával bekarikázva ) . A kivett alaplaphoz csatlakoztattam a tápot.... a megszenesedett alkatrész nagyon hamar felmelegedett...
Horribilis összeg a javítás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest