- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sven.molko
csendes tag
válasz
Laszmen #23949 üzenetére
Egyedül az alsó fedlapot mertem lecsavarozni, a ventilátoron volt némi finompor, de nem hiszem hogy önmagában emiatt lenne. Persze lehet beljebb van több is, de gondolom akkor a ventilátoron is nagyobb mértékű dzsuva lenne. Mivel szétnyitott laptop bal felső sarkában melegszik brutálisan, ami alatt pont a ventilátor van, gondolom az nem lép működésbe elég hamar. A catalyst control centerrel tudom jobban szabályozni, vagy láttam valami tray toolst, és azzal?
(Köszönöm az eddig javaslatokat) -
caverinha
aktív tag
válasz
Laszmen #23889 üzenetére
Acer Aspire 5315-ös a laposom. Hivatalos oldalon csak 2008-as drivereket találtam,azok meg nem tűnnek frissnek meg gondolom Vista driverek, de lehet én kerestem rosszul. :S
*Ropi*, hú köszi ezt a választ,nem tudtam mi lehet ez a képernyős probléma,ami most jelentkezett,de így legalább utána tudok olvasni ennek, akkor valószínű,h ez a TDR hiba okozta azt a problémát,h flash videók időközönként megakadtak és csak ki és be jelentkezéssel mentek tovább rendesen?
-
caverinha
aktív tag
válasz
Laszmen #23887 üzenetére
Driverekkel lesz a bibi, most kaptam egy ilyen hiba üzenetet,h a képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt, Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows Vista (R)
Az audio driver-t is ezért nem tudom cserélni,mert csak vistás Realtek audio driver van és azt nem akarja enni a windows 7,de külön win7 driverek meg nincsenek, így már csak azt nem értem,h miért most problémázik ezekkel,amikor már huzamosabb ideje win7 van a gépemen és eddig semmi gondjai nem voltak a driverekkel. ://////
-
caverinha
aktív tag
válasz
Laszmen #23885 üzenetére
7végén újraraktam a win7et,azóta már nem olyan durva a videók alatta recsegés,de néha van egy kicsi. megnéztem ezt a hangtesztelőt,legalábbis,ha hangszórók tulajdonságain belül és a speciális fülön belüli tesztelését takarja, ahol a különböző bitek hz-ek beállítását teszteli, itt például kristálytiszta volt, de most,h újraraktam a win7et,akkor nem kellene már törölnöm a hangkártya driverét nem? hiszen a friss win alapból telepítette a megfelelőt vagy nem? de mondjuk,h kellene törölnöm és újra a winre bíznom a telepítését? Am a flash probléma megszűnt úgy tűnik win újrarakásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest