- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
uwel3168
csendes tag
válasz
pkiraly #10374 üzenetére
Helló!
A jelenség érdekes, bár szerintem nem biztos hogy a vistában kell keresni első sorban. Én a helyedben először megpróbálnék egy biost frissíteni, feltéve ha nem a legfrissebb van rajta, aztán - ahogy néztem az Acer hoblapján nincsenek Xp driverek
- ha még garis akkor jól visszavinném a szervízbe hogy kezdjenek vele valamit.
Vagy még esetleg egy Sp1 et rátenni a Vistára.
Ami pedig a legsajnálatosabb számomra hogy ezt a tetvedék fos vistát nyomják orrba szájba a gyártók, hogy foggyon
Na és így a hajnali órákban még egy 5let, ami pedig a következő lenne, hogy menj fel az acer honlapjára és töltsd le a legújabb drivereket.
Remélem azért valamennyire tudtam segíteni?!Üdv
-
toM517
aktív tag
válasz
pkiraly #4066 üzenetére
Hat oregem ez durva laptop ! xd
Ha megvan ra a love ( ami gondolom nem keves, mennyi is?
), akkor nem haboznek.
Esetleg ha annyira jatszasra kell, es azt ugysem utkozben csinalod, miert nem veszel egy pc-t meg egy notit, na?a ketto is kijon ennek az arabol
Amugy visszaterve az 5720Z-re ma en is megneztem kozelebbrol, de mivel nem volt rajta oprendszer ezert nem volt alkalmam betesztelni a Vista sebesseget rajta.
CPU upgradet gondolom felejtsem el...( T2310 ) --> pedig ez eleg gyengus, de meg mindig jobb, mint egy Celeron...
Azt mondtak, remelem igaz is, hogy 2magos ez a proci, a L2 cahce 1MB, fejenkent? vagy osztoznak rajta?Na szoval a kerdesem megvegyem-e ezt a laptopot? Amire hasznalni fogom: netezes, filmezes, letoltes, kulso vinyora, mindezt Vista 32bit-en.
Mivel ez csak 32bitet tamogat, ha jol tudom, de mindegyis a 64bit meg szuksegtelen...
130ezret csak meger marEleg sokmindent tud az arahoz kepest, nem?
( Szinte magamat beszelem ra... ) Bluetottoth, a/b/g WIFI, irDA, stb.
Tenyleg az a 6cellas 4000 mAh-s akku meddig docogtetheti a gepet? -
hanee
senior tag
válasz
pkiraly #4066 üzenetére
Szia!
Nem értem meg, miért akarnak emberek játékra notebook-ot venni
A bővíthetőséget kb. felejtsd is el, mert nagyon drága a videokártya. Persze RAM-ot vehetsz bele, de 2 GB mellé minek még (amúgy is csak 2 slot van benne).
Nekem egyébként ilyen notebook-om van, csak az a különbség, hogy ebben NVidia Geforce 8600 GS VGA van. A játékok menni fognak a gépeden, de ne várj csodát: nem fognak legjobb felbontásban menni, épp csak közepesben, azt pedig el is felejtheted, hogy akksiról játssz.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Revolut
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Quadro FX 570 eladó
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged