- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
twollah #3275 üzenetére
Hja, ennyi volt. De persze egy csomó progi fenn volt addigra, lejött az összes frissítés, stb.
És egy kérdés:
Ha most ki van írva és felteszek majd egy másik op rendszert, akkor majd vissza tudom tenni a Vistát? Másként fogalmazva: amit kiírtam, telepítő cd, vagy kell az Acer Empowering Technology? -
czanga
őstag
válasz
twollah #2747 üzenetére
Köszönöm, de ha jobban elolvastad volna az álltalam bemásolt Extensa-nál voltam kiváncsi a vinyóra.
A link pedig az Aspire-t rejti. Igyhát kapázsból nincs meg minden kérdésre a válaszom, de azért köszönöm... és azért én most ideirom, hogy eszemben sem volt bunkónak lenni,remélem nem is veszed annak.
Minden esetre köszönöm a segítséget. -
czanga
őstag
válasz
twollah #2742 üzenetére
Vajon egy Intel GMA 950-es grafikus proci legyűrne egy Gecube Radeon 9600 XT-t (128mb) ??
Eme kettő közül meik lenne a jobb?
Notebook Acer Extensa 5513WLMi LX.E510C.018 15.4'' WXGA TFT, Centrino Duo 1.66GHz (T5500), 1024Mb DDR2 667MHz, 120Gb 5400rpm HDD, Intel GMA 950 128MB shared, Super Multi DVD-RW, GLAN, WLAN, Extrák: 5-in-1 kártyaolvasó, Csatlakozók: 3x USB 2.0, S-video out, Akku: 6 cellás Li-ion, Tömeg: 2.9kg
Notebook Acer Aspire 5710Z-2A1G16Mi LX.AH50C.005 15.4'' WXGA, Intel Core Duo 1.73GHz (T2080), 1024Mb (2x512Mb) DDR2 667MHz, 160Gb 5400rpm SATA HDD, Chipset: Intel 945GM, VGA: Intel Graphic Media Accelerator X1300, Super Multi DVD-RW, WLAN, Extrák: 5-in-1 kártyaolvasó, beépített webkamera, Csatlakozók: 4x USB2.0, 1x ExpressCard, S-Video, Akku: 6 cellás Li-ion, Méret: 366 x 274 x 33.6-42.6 mm, Tömeg: 2.8 kg, Operációs rendszer: Windows Vista Home Premium. -
gabó
tag
válasz
twollah #2722 üzenetére
Game Xbox-on megy, azt legalább nem kell fejleszteni
. Ez a noti úgy is meglesz egy jódarabig, és mégis csak hordozható ha nagyon kell. Fejleszteni nem fogom...elég a teljesítménye. Igaz, hogy árban magas, de ha desktopot vettem volna, ennyiből sem jövök ki. Elötte egy Celeron M-es fujitsu volt kipróbálásra nálam, de ha több progi volt nyitva, egyből meghalt és csak homokóra volt. Ennél semmi probléma
-
-
frodo
csendes tag
válasz
twollah #2643 üzenetére
Vista alatt Paragon partition magic, mivel a powerquestes (norton) nem igazán műxik jól. Egyébként nekem 4 partíció volt az Acer 5920-as gépemen! 1. volt a biztonsági mentés (amit az acer saját recovery progijával ki tudsz írni, illeve újat készíteni) 2. C partició (vista) 3. D partició ez üres volt 4. Windows XP Embedded?! Ez is persze rejtett partició volt. De hogy ez miért volt fent nem tudom
A particiónálással én is megszenvedtem most úgy néz ki, hogy a rejtett particiót hagytam 10 GB-ra amin volt is, C=26GB D=115GB
Amit a géphez adtak Windows lemezt, azon csak angol nyelvű változat van fent... ez érdekes... Alapból meg annyi program indult, hogy majd összecsinálta szerencsétlen gép magát, így gyorsan kivettem majd a fele induló progikat, most nagyszerűen működikMár csak a RightMark CPU Clock progit kellett feltenni és most már nem is melegszik annyira
-
ígyvanferi
addikt
-
ígyvanferi
addikt
válasz
twollah #2616 üzenetére
Én is ezt a típust néztem ki, még pontosabban ezt: Acer Aspire 5710Z-2A1G16Mi.
Abban 667MHz-es DDR2-es memória van.
Ha vkinek van ilyen gépe, érdekelnének a tapasztalatai vele kapcsolatban.
Ennyi pénzért egy igen jól felszerelt gépet adnak, de érdekelne a minősége, a megbízhatósága. (úgy általában az Acereknek.) -
atos30
aktív tag
válasz
twollah #2622 üzenetére
Az én acerem spanyolból van.Az előző tulaj letörölte a régi particiókat és nem írta ki lemezre a rejtett partícion lévő rendszert meg drivereket.Így most egy hétig szenvedtem vele mire rájöttem ,hogymért nincs hang a mikrofonban.Rájöttem ,hogy az audiokimenetnél kell a mikrofont is állítani.(röhej).Az asztali gépemet cseréltem le erre az acerre és eddig fantasztikus milyen halk.A toshibám is halk ,de az időnként fujj egy nagyot a ventijével.Eztmeg csak akkor hallom ha közel hajolok hozzá és fülelek.
A garancia elszomorító, mert nemzetközi utazógaranciát ad az acer és nekem aszt merték mondani, hogy, mivel itthon vagyok ,akkor nem utazom és így a gari sem érvényesíthető.Hát van a pofájukon bőr. -
Chili7
őstag
válasz
twollah #2616 üzenetére
Az előretelepített vistaban vannak a driverek, elvileg az acer oldaláról letölthetőek egyenként is, de egyelőre sem az xp se a vistás dirverek nincsenek fent az oldalon.
Driver cd-t nem kapsz, a driverek a vistában, az meg egy rejtett partíción, amit ki tudsz (kell) írni.
Az xp szerintem simán felmegy, de hát egyelőre nincs drivered.
A hangszóró elég alap, -legalébbis az enyémben. Basszus nincs. Alapdolgokra jó.
A ventillátor szerinem nem lesz gáz. Erre én is hátlis vagyok, de szerintem a gma950-el és egy viszonylag energiatakarékos procival, 0 terhelésnél alapjáraton kéne mennie. De azért nem árt megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest