-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Acer hivatalos álláspontja szerint kizárólag Vista op rendszerhez fejleszti az utóbbi notikat.
Acer hazudik, oszt ennyi. Nincs is Acer alkatrész, eszköz az alaplapjaikon, ergo nemhogy vistára nem fejleszthetnek, hanem egyáltalán semmire se. Ugyanaz az alkatrészkupac van kábé az összes többi notiban is, mint az Acerokban. Intel, Amd, SiS, Via csippszet, Atheros vagy Broadcom wifi, szabványos lemez-, usb- stb. vezérlők. Mi van ezen vistára "fejlesztve"?
Mindössze annyi a nehézség, hogy a kedves, hazudós Acer nem gyűjti össze a honlapjára a drivereket, hanem a júzernek köll összeszedni az alkatrészek gyártóinak honlapjáról. Mondjuk ennek megvan az az előnye, hogy mindig a legfrissebb driverek lesznek fenn.
Éjszer meg békaphassa -
Noobi
tag
Köszi frodo a jókívánságot, és a sok segítőkész tanácsaid is!
A vinyó hőmérsékletét amikor csak néztem 33-38 fok között volt... most néztem a 38-at, és már elég régen megy a gép... sztem ez nagyon jó érték. Ebben nem Hitachi a vinyó, hanem: WDC-t ír ki.. ami azt hiszem Western Digital-t jelent
Hát a kattogás főleg olyankor van amikor nem igazán használja a vinyót, hanem mikor ''oda-oda kap'', és az olvasás intenzitásával hallatszik. De ha neked is ezt csinálja akkor szerintem elég valószínűtlen, hogy hiba lenne...
Ezzel az akksi témával kapcsolatban úgy voltam, hogy míg nem tudtam semmit, mindíg csak feltöltöttem (bekapcsolt állapot mellett) és miután feltöltődött levettem a hálózatról és hagytam hogy lemerüljön, aztán újból.... de mostmár én is úgy fogom csinálni, ahogy te.... az tuti nem árthat neki...... -
Noobi
tag
Köszi frodo!
Ahogy nézegettem a bejegyzésem óta, valami mini pci - expresses kütyü amit lehet cserélgetni.... bár értelme tényleg nem sok... elvileg arra van, hogy ne használja a winyót, mert az sokat eszik.... dehát egyszer csak be kell olvasni az adatokat/ebbe a turbo memoba/-->hát azt meg nem arról fogja??... lényegében ott vagyunk így is, ahol a part szakad
Ennek a kifejlesztésére szánt időt, meg energiát inkább fektették volna be vinyófejlesztésbe vagy hasonlóakba
Hmmmm....Bár 800MHz-en megy... a fene se tudja... ha ingyen adnák megérné
[Szerkesztve] -
Noobi
tag
Szia! Elég pofás kis darab a tv tuner
A szettem egy ilyen: [link]
De lényegében nekem az számít, hogy erős és megbízható gép legyen....
Sajnos még nem volt a kezemben egy ilyen darab... képről úgy látom, mintha egy kicsit nagyobb lenne, mint az előző aspire kollekció.... lehet csalóka...
Köszönöm a sok infót! Sokat segített -
Noobi
tag
Ez igen... nah akkor tényleg nem semmi egy darab, ha még nem fagyott ki soha... főleg ilyen hőmérsékleti viszonyok mellett
Mióta van meg neked? ... Nem tudod mi a különbség az 5920 és 5920G között? Nekem sem volt még notim.... ugyan úgy vagyok vele, ahogy te... nem szeretném elkapkodni.... apropó tv tuner.... neked a tuneres változat van meg, vagy vettél hozzá? És milyen benne a ''subwoofer''?
Ha annak lehet mondani? Nem olyan a hangja mint a legtöbbnek?... értem ezalatt a hangkártyát is, mert én valószínüleg rákötném az 5.1-esemet..néha napján
-
Noobi
tag
Köszönöm a környezeti ismertetést
A gépről: Jesszus... ennyire melegszik ?? Hm... és még soha sem fagyott le? ... nah ez érdekes.... De egy kissé akkoris sokallom ezeket az értékeket....
Max 15,4-ig megyek el képernyőméretben.... és nem is aggasztana ezzel a típussal kapcsolatban semmi, ha nem melegedne ennyire.... gondolom nem sok játék nem indul el rajta.... de ha visszaveszed a szorzót, mennyire látszik meg az akkuidőn?
Most sem csalódtam benned.... igen tartalmas beszámolót írtál megint....Köszönöm! -
Noobi
tag
-
Noobi
tag
Szia frodo! Én éppen 5920-as notit készülök venni... legalábbis nagyon gondolkodom rajta... Le tudnád írni, hogy neked melyik típus van meg (C2DT7300 vagy C2DT7100 procis), és hogy mik a tapasztalataid vele kapcsolatosan? Minden érdekelne
Válaszod előre is köszönöm!
Üdv: Noobi -
nesa
veterán
Tavaly június óta az Acer háztól-házig garanciát vállal minden termékére, eszerint a meghibásodott készüléket a kívánt címen felveszi, és a javítás után oda vissza is szállítja.
-erről hallott már vki vmit? Ez kishazánkban is így van?! Mert ha ez igaz...
Igen ez igy van!
Egyszer mar beszeltem veluk csak akkor elfeledtem megkerdezni hogy a gari ujraindul-e az egesz gepre vagy csak adott alkatreszre -
Wander01
csendes tag
Sajna nekem meghalt a clevo-m (gar lejárat után 3 héttel) ugyhogy kellett néznem egyet ami nagyjábol játékra is jo és én is 5920-at néztem ki
meg is rendeltem, ha minden jol megy kedden mehetek érte... de tapasztalatok addig is jöhetnek
kiváncsi vagyok milyen lesz a gép ...
Alvin, lesz rola cikk?
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest