- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
És még1 kérdés... A gépben van 3G ? Mer itt a magyar Acer oldalon valami ilyesmit láttam:
''Könnyen elérhető gombok: WLAN, Internet, email, Bluetooth®, 3G (választható), Acer Arcade™''
És értem én, hogy választható de ez a 2.2GHz -s 512MB videómemóriás változat ez a fullextra kategória nem ? -
oO7
őstag
ha jólértem a gondod az, hogy nem XP-re hanem Vista -ra van ''méretezve'' a gép... De ez nekem pl nemgáz mer úgyis Vista-t pakolnék rá...
Ami viszont érdekelne, hogy mennyiér vetted és (hamár benne van) milyen minőségű a mikrofonja illetve a wekamerája ? Esetleg ha valami képfeltöltésre tudnál feltolni képeket vagy ilyesmi...
Énis pont ezt az rősebb vasat néztem ki és már utána is kérdeztem... de még majd csak hétvégére jön válasz :S -
schloddi
csendes tag
ha XP-t akarsz két lehetőség áll előtted: 1. BIOS upgrade, és elvileg ott lehet matatni valamit a winyón. 2.-amit én tettem- hogy NLite (full freeware)-al csinálsz magadnak egy olyan winXP install CD-t amire felpakolod a SATA drivert, eztán simán meg lehet találni minden drivert XP alá is! (a hang és a webcam kicsit problémásabb, a hangot már sikerült orvosolni, a webcam részben szintén ok, de csak sima ''videoeszközként'' ennek oka hogy nekem is csak 4 napja van meg, és 1,5 napig bírtam a vistát)
a Sata driver ami a c:/drv könyvtárban van a vista alatt tökéletesen megfelel erre a célra
nem magamtól vagyok ám ilyen okos:
[link] -
BluEyes
őstag
Fogol egy Everestet, meg megnyitod az eszközkezelőt, és megnézed, hogy egyáltalán mi van a gépedben. Amihez kelleni szokott driver, az a csippszet, vga, hang, lan, wlan, esetleg táccspad, bluetooth, ilyesmi. Oszt felkeresed az eszköz gyártójának a honlapját, és letöltögeted a legfrissebbeket. Ilyen eccerű ez az Internet előtt vakarózva.
-
frodo
csendes tag
Hi!
Igazából kb. egy hónapja már írtam egy kisebb tesztet/leírást az 5920-ról, mindjárt meg is keresem...
[link]
Innen a 2657. hozzászólástól ha nézed pár oldalon keresztül tárgyaltuk ki a notit [link]
Nekem egyébként semmi gondom a kijelzővel. A betekintési szögek elég kicsik, de szembe kell ülni vele és akkor nincs semmi gond. Szép tiszta éles képe van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged