- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Majd hétvégén letesztelem, celeronnal kb 2 óra. Azt már néztem hogy aksinál max takarákosságon 790Mhz-re.
Annyi hogy a ramjaim nem mennek most is csak 667mhz-en mert a gyári modul ilyen.
Lehet kellene a 800-as kingmax mellé még egy olyan és akkor szinkronba menne az FSB-vel. -
-
blackmacs
senior tag
-
Juhiii
csendes tag
Köszi a segítséget!
Ha a NFS - Underground 2 rajta (Aspire 5315) akkor nem is olyan gyenge, nekem legalábbis pont elég, na és ráadásul olcsó is.
IPON-éknál 117.611 Ft. (ACER Aspire 5315-051G12Mi LX.ALE0C.007)[link]
Ennél olcsóban máshol nem láttam.
Veszek hozzá még 1 GB RAM-ot, meg egy LINKSYS WRT54GL routert oszt annyi.
1 Mbit/sec-os KábelNet megosztása (Terrayon TA-102-es modem) két felé.
Az egyik egy asztali gép vezetékes kapcsolattal, a másik pedig a laptop.
(mindkettőn XP Prof).
Bár ez nem az a topic, de jó a router választás? (csak jót olvastam róla) -
Mirones
tag
Jaja szerintem is ez lenne a rendes.
Baromira zavar a sípolás, rohattul magas és idegnyenge leszek tőlleAz a baj vele, hogy most akkor ki kéne szedni belölle a plussz giga ramot, és még az xp-vel se tudok mit kezdeni.
Ha rajta hagyom akkor beleturkálhatnak észrevehetik, hogy tuningolt plussz az adat ami a gépen van azt se tenném közkincsé.
Lementeni elég macera.kicsit off
Mi az a program amivel az egész c: partíciót dvdre menthetem és ha bármikor visszateszem úgy folytatódik ahogy elmentettem? -
Axi-Maxi
tag
Utánajártam már én is ezeket a Li-ion aksikat bennhagyhatod már nem lesz semmi bajuk.(ezentúl én sem szedegetem ki)
Am visszatérve a problémámra lehet h vmi biztosíték ment ki vagy ilyesmi, viszont van egy mágnes ami érzékeli h a monitor le van-e csukva lehet h az a gondja.Nem nyúltunk bele mert még garis.De gyanakodtunk a tápra is de az jónak tűnik aksit is feltöltötte.Hogy van a hosszú reset ezeknél a gépeknél?
Üdv Axi
-
BluEyes
őstag
Ezen a kérdésen egyszer mindenki eltöpreng. Mivel nincs hitelt érdemlő érv egyik módszer mellett sem, a dolog hitéleti jelleget ölt, és a delikvens elfogadja az egyik - számára valamiért hitelesebbnek vagy "szakmaibbnak" tűnő - oldal érvelését, és onnantól annak megfelelően kezeli az akkut. A végeredményt illetően nincs szignifikáns differencia a két módszer között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest