- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csabee. #14238 üzenetére
Nos ilyen nincs a BIOS-ban
[link] pár kép a BIOS-ról
Mivel a szerkezet már 1 éve kifogástalanul működik, és előtte nem volt másik notim... csak hogy ne rontsak el valamit... az eszközkezelőben kitörlöm a hangkártya cuccokat, majd hagyom hogy az oprendszer felsmerje.. stb ? -
Teki01
csendes tag
válasz
Csabee. #14232 üzenetére
Windows Vista Home Premium op. van rajt de amugy még a vistát enm is probáltam csak olyanokat olvastam rola hogy eléggé leterheli a gépet. Nem tudom hogy a win 7 is ilyen gépigényes lesz-e. Ha esetleg rosszul tudom azt ird meg légyszi..
(amugy megsughatnád hol adnak ilyen kupont hozzá
-
Biga123
addikt
válasz
Csabee. #14221 üzenetére
Semmi be se kapcsolja a monitort..
se kép se hang...
Igazából nem várok tőlle semmit .. mert úgytűnik mátr megbontva is volt..
csak arra terjedt volna ki a kérdésem hogy simán csak az alaplap + aksi kombóval kéne neki képet küldeni?
minden más leszedve rólla... ?(kijelző , touch pad , bill, stb)
Lehet bontás lesz belőlle -
válasz
Csabee. #14189 üzenetére
Ugyanezt csinálja
Amúgy a MS oldaláról szedett változat, de most leszedem még egyszer.
Kódot is adott hozzá a rendszer, amivel telepíteni tudom (tudnám)Ez a konfigom:
ACER ASPIRE 5920G: Intel Core 2 Duo T7300 2.0GHz, 2048MB (2x1024) DDRII 667MHz, 160GB SATA vinyó, NVidia GeForce 8600M GT 256MB
Van benne RAID vezérlő is, bár nem tudom minek, illetve 1GB alaplapi memória (Turbo Memory - Robson) -
válasz
Csabee. #14187 üzenetére
Leformázom a vinyót, beadom a drivert.
Ezután elindul a telepítő és egyből meg is áll.
Nem tudja felírni az adatokat, asszem a driverre panaszkodik, bár ezt most nem tudom pontosan megmondani, mert erről a gépről írok és használatban van a gyári Vistával.
De ma veszek DVD-t, kimentek mindent és nekiállok újra. -
h_rowley
tag
válasz
Csabee. #13919 üzenetére
restart után jó volt csak megilyedtem, tegnap meg kék halálozott... és ma újraindítás után írta az action center h talált megoldást a problémára.. és az ati driver omlott össze igen, ahogy mondtad.. hála az égnek windows 7 action centere nagyon jó hogy van mer különben most rághattam volna a fogam h mitől volt a kékhalál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest