- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Dzsiforsz #14446 üzenetére
Amit linkeltél, abban ati vga van az intel proci mellett és ilyen nagyon ritkán fordul elő ebben a sorozatban, én egy órát szenvedtem míg találtam ilyen modellt. Ugyanakkor létezik, a média marktban szintén ezzel az árral árulják ezt a notit, tehát t4200 proci, 2gb ram, ati 4570, elég jó ajánlatnak tűnt, majdnem beleugrottam. A kijelzője is led-es technológiájú, magán a gépen lévő matricát néztem, nem az áruház kiírását, ők ugyanis szintén azt hitték hogy ebben sem ati van (hanem az integrált geforce) és a hirdetőújságjukban rosszul volt kiírva és a gép alá szintén, majd másnap kicserélték a gép alatti leírást immár ati vga-val..Érdekes hogy ennyire megy a kavarás, pl ipon-ban is geforce-ot írnak ugyanazon a modelljelzés alatt mint amit belinkeltél.
Kérdés hogy a jobb proci és a kijelző újabb technológiája meg-e ér +25-30 ezret a legolcsóbban kapható amd-s 5536g-hez képest. Ugyanakkor 5536-osból a bővített 3 gigás és 320gb-os hdd-s változat 136 ezer forintért is fellelhető, így én úgy gondolom most ez a változat a nyerő. Kijelzőben engem nem nyűgözött le a led-es féle, mellette lévő notikhoz képest nem nyújtott első látásra kivehető többletet. Esetleg ha az intel proci jóval kevesebbet fogyaszt akkor talán elgondolkodtató.
-
3DFan
aktív tag
válasz
Dzsiforsz #14446 üzenetére
Nem egészen. Valahogy nincs bizalmam a webáruházakhoz, ezért szaküzletben vettem, emiatt drágább is volt arányaiban. A memó 2 GB benne, meg a vinyó 250 GB, az ár ua.. Viszont azok az órajel értékek a VGA-nál amiket olvastam neten meg amit az everest kiírt köszönőviszonyban sincsenek egymással.
-
3DFan
aktív tag
válasz
Dzsiforsz #14431 üzenetére
HDMI kimenet van, a tapipad multis, VGA GDDR3, DVD LG, HDD WD, RAM Samsung 6-6-6-18. Ha felpörög a hűtése az hallható, hátul fúj ki, ezért a kijelző is kap a hőből.
Feltettem rá a 3DMark 2005-öt, de az egyik nagyfelbontású tesztnél a win bezáratta.
Kiváncsi lettem volna a pontokra. -
ktommy91
addikt
válasz
Dzsiforsz #14431 üzenetére
Egy picivel gyorsabb a t4200 a ql-64-nél de azért nem éri meg ezt a típust venni, mert erre is -acer lévén- erősen ajánlott a + garancia, ha meg már +20k akkor 170k-ért sokkal inkább l500.
A vga szinte tuti hogy ddr2. A ram meg talán kevesebbet fogyaszt, de mivel kb cl9 az időzítése ezért nem gyorsabb mint egy dd2 800 cl5.
-
ktommy91
addikt
válasz
Dzsiforsz #14402 üzenetére
Én 720p film nézéssel teszteltem az akksit, kb 110 percet bírta.
vendingo:Tudtom szerint csak a 667-es ramot kezeli a proci.
A véletlen balesetes garancia pedig a rendeltetés szerű használat közben történt balesetek esetén garanciális. Kivéve a kijlző,mert ha az törik akkor 100 €+áfa. Ezt a vásárlástól számított 90 napon belül lehet aktiválni. A sima garanciát pedig 360 napon belül. -
ktommy91
addikt
válasz
Dzsiforsz #14377 üzenetére
Hello!
A hangja az elviselhető, a hangszórók meglepően jól szólnak. A hűtése az nem a legjobb, ölbe véve ne játsszál vele, mert játék közben 80 fok körül van a cpu ha asztalon van akkor is.(és nem is túl egészséges)
A súlya az kategóriájában átlagos, én válltáskát használok, de az már teljesen egyénfüggő.Összességében megéri megvenni, de erősen ajánlott a +garancia mellé. A véletlen balesetes garanciát a vásárlástól számított 90 a simát pedig 360 napon belül lehet aktiválni.
-
válasz
Dzsiforsz #14377 üzenetére
Üdv!
Kb. 2 hete vettem egy ugyanilyen gépet és eddig csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban. Alapesetben nem zajos, alig hallani, nem melegszik, az akku pedig kb. 1.5 óráig bírja.
Egyetlen baja az, hogyha egy lemezt rakok bele, akkor azt rohadt hangosan pörgeti. Arra tippelek, hogy nem lett normálisan belerögzítve a DVD író, és ezért rezonál. Azt nem tudom, hogy ez csak az enyémnek ilyen, vagy típushiba, mindenesetre ezzel a problémájával is bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest