Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
CrAzY Ryder
üzenetére
Huhh... Hát én inkább nem garanciáztatni vinném vissza ezt a noteszt, hanem egy valóban hozzáértő szakemberhez, hogy normálisan feltelepítse, beállítsa neked. Amiket leírtál, annak legalább a fele hülyeség, a másik felének a jó része meg így a leírásodf alapján hibás beállítás eredménye. Nos lássuk csak:
- 100000-ért vettél egy abszolut belépőszintű notebookot, és elvárod, hogy ezen épp a neked szimpatikus op rendszer legyen (csak úgy hasraütésre kitalálják majd neked, hogy mit akarsz majd rátenni). Feltételezem, hogy valami Windows félét akartál rátenni, ez ugye jogtisztán, és főleg előtelepítve neked alsó hangon is 15-e ért drágítja a gép árát (gondolom volt olyan is a polcon, csak azt feltételezem drágállottad)
- az eladó ugyan nem tett fel neked semmilyen op rendszert (így tehát a linuxot sem), azt a gyár teszi fel rá
- 512MB-ra (minusz VGA RAM) Vista-t teszel fel, és még mást is szeretnél futtatni. Mondjuk játékot! Hát erre most mit mondjak! Ok, nem tudtad, hogy ez szinte csak a minimum követelmény neki
- elindult az, csakhogy azon egy karakteres alap vmilyen Linux szokott előtelepítve lenni, szóval gondolom nálad is egy login: - nal fogadott, te meg vártad az "ablakokat". Ok, ez nem probléma, nem ismered, te dolgod.
- felháboborodsz azon, hogy egy abszolut belépőszintű, egyáltalán nem játékra tervezett (és ez az árában is látszik!!) chipset nem alkalmas játékra. Nahát
- elromlott a touchpad, majd megjavult. Aha... Kb hetente 2 ilyet hoznak be nekünk anyázva, hogy elromlott a touchpad, javítsuk meg. Mi meg laza mozdulattal bekapcsoljuk a "valahogy, magától" kikapcsolt touchpadat. (Jéé, nem is gondoltam volna, hogy csak ki van kapcsolva!)
- szemmel láthatóan nem is nagyon sikerült rendesen feltelepítened és beállítanod a drivereket. Végül is ez sem gáz, nem elvárás, hogy mindenki értsen hozzá.
- valamit erősen félreolvashattál, ha 6 órás akkuidőröl olvastál. Nem túl sok olyan notesz kering, ami ennyit elmegy akkuról, de jelzem, azokban csak az akkuk közelítik azt az árat, amit te laptopra költöttél. Ez sem baj, csak csodát ne várjál, illetve várhatsz, csak ha mégsem történik meg ne lepődj meg. (Ja, hogy ezt mondta neked ez osanos "szakember". Hát ugye... erre most mit mondjak)De egy-két dolgot jól tettél, bár ez neked 50e Ft-odba került:
- rájöttél, hogy az osanteszkócorastb az nem szakáruház! Megérte az 50e-t? Ok, ott vetted. Gondolom az ottani "szakemberek" minden lehetséges módon a neked és a pénztárcádnak a lehető legmegfelelőbb laptopot ajánlották neked, miután pár perc alatt kiderítették tőled, hogy milyen célra veszed, milyen elvárásaid vannak, mennyi pénzed van rá stb. És gondolom külön felhívták a figyelmedet, hogy ez bizony belépőszint, nem játékra való. Csak azért kérdem, mert még egy viszonylag kis számítástechnikai üzletben is ingyen megkaptad volna ezt a fajta szolgáltatást.
- mivel te nem értesz hozzá, gondolom az eladók mindent elkövettek, hogy segítsenek neked a megfelelő op rendszert kiválasztani, feltelepíteni, beállítani stb. Ugyanis ez is alapszolgáltatás egy átlagos sz.tech üzletben.
- miután ilyen jó vásárt csináltál egy multiban, az első problémák után sem egy szakember segítségét kéred, hanem elkezded szídni a gyártót. (miért nem vitted vissza az osanba, hogy adjanak tanácsot?
)Szóval számomra ebből a te hsz-odból nem az jött le, hogy az Acer (vagy bármelyik más márka) szar lenne, hanem hogy még mindig vannak olyan emberek, akik képesek multiban ilyen jellegü vásárlást eszközölni, fel sem merül bennük, hogy kikérjék (legalább egy ismerős) szakember tanácsát, igazából azt sem tudják, hogy valójában mit vesznek, mindenesetre mikor az első probléma felmerül, azonnali anyázással reagálnak. Grat hozzá...
-
Blue@X
senior tag
Szerintem az Acert max a borításért és a hűtésért lehetne fikázni, hiszen azt ők tervezik és gyártják(gyártatják).
De a processzor, a merevlemez, a chipset, a VGA, a RAM, na ezekhez pl. semmi közük.
Az lehetne rossz akár egy HP-ben, MSI-ben, vagy Dell-ben is, nem hiszem hogy ezért az Acert kell leszarozni. Kilehet fogni rossz szériát, dehát ki tud minden egyes darabot tökéletesre legyártani, ha a mennyiség a fontos(és nem csak az Acernél fontos
)?
Ha nemtetszik az Acer, ne vedd meg, ha gondod van vele, akkor pedig ott a szervíz, erre találták ki(megjegyezendő hogy az Acer supportja nem is olyan rossz...
-
Poonkie
tag
Szerintem azért nem rossz az acer,,tény
öbb türelem kell hozzá mint azt sokan hiszik, de minden driver beszerezhető, ha mégsem,akkor itt tudjuk egymást segíteni,de semmiképpen nem gúnyolódunk az aceren.... -
greatchaos
addikt
válasz
CrAzY Ryder
üzenetére
vitted volna vissza garba, nem pedi adtad volna el bagóért... te is jófej vagy

-
CrAzY Ryder
csendes tag
Hát kössz Greatchaos! Am nemértem miért sípolt. Am meg volt linuxom is, és rendesen futott! deazé kössz! jófej vagy!
-
greatchaos
addikt
válasz
CrAzY Ryder
üzenetére
kifogtál egy vackot. amúgy meg nem értem mit sír a szád, mertg 100k-ért nem olyan rossz az. az x1100 sem a világvége, mondjuk nem crysis, de egy 2 éves játékot már élvezhetően futtat... az aksiról hogy a 6 órát vélhetően akkor, ha nem is nyúlsz hozzá akkor tudja.
a másik, hogy amin borultam, hogy nem az ósönösök tették neked fel a linuxot. az egy más dolog, hogy te nem tudod használni. az, hogy winfoshoz vagy szokva, az a te bajod. 10k-ért örüljél, hog volt egy előtelepített linux
a wines szenvedéseiden is jót mulattam, miért kéne xp-nek ismerni a hardvereket? - ott az acersupport, kiváló, hova kell jobb? - szegénységi bizonyítvány, hogy egy wifit sem tudsz feltelepíteni...
-
adult_l
csendes tag
Jaj most jut eszembe akartam kérdezni tőletek, hogy amikor vettem a notimat akkor kaptam hozzá plusz 1 év garancia kiterjesztést.Adtak hozzá egy ilyen csomagot meg egy eléggé érthetetlen használati utasítást,hogy hogyan kell regisztrálni.
Na most mindent leírnak abban csak azt nem hogy mi a jóistent kell visszaküldeni,(kitotóztam hogy, a számla másolatát+ az eredetiséget igazoló pecsétet)
Adtak még egy borítékot (gondolom ebben kell visszaküldeni) de a bélyeg helyén cseh betűk vannak és nem tudom hogy kell -e rá bélyeg vagy sem.
Eléggé nagy kavarodás ezt beregisztrálni.Ha valakinek volt már ilyenje az jó lenne ha tudna segíteni.Végső esetben majd bemegyek a boltba ahl vettem és megkérem a srácokat hogy segítsenek.Üdv mindenkinek
-
chop
őstag
Most raktam ujra a Vistat, hatha mostmar nem fog recsegni esetenkent a hang, de megis: az Acer.com-on levo Realtek Drivert raktam fel, WMP-vel es Winamppal is probaltam, mindkettovel szar a hang, szoval nem a szoftverrel van a gond. Van tipp?
-
-
Blue@X
senior tag
válasz
CrAzY Ryder
üzenetére
Ha még nem járt le az 1 év gari, érdemes érvényesíteni, mert a leírtak alapján szervízre szorul.
Annyire meg nem rossz szerintem az Acer, nekem fél éve van, és még semmi bajom nem volt vele... -
CrAzY Ryder
csendes tag
jAH és elfelejtettem, elromlott a CD/DVD író állítású de nemaz vinyó,

-
CrAzY Ryder
csendes tag
Ezt hallgassátok! Minőség a T.O.P. on (acer)
Vettem 100.000 ft ért az Auchanba egy Acer aspire 3050 es latyót. Minden rendben volt, szépvolt, csakhát ugye szuper rendszerrel is ellátják az Auchan dolgozói (LiNuX) (shit) ami otthon be se indult, és úgy köpködött a gép mint egy állat. Megoldottam, feltettem rá a Vindos Vistát (READY TO VISTA) dehát nem nagyon kamálta alig indult el rajta vmi. Párszor simseztem rjta meg iesmi. Egy ideig jóléltem vele! Aztán bejött a new problem! Képernyővibráció, pedig egyszersem ejtettem le, és még csak olyan felülethez sem érintettem v folyadékot sem tettem rá ami kárt okozhat, mindig merev asztalon volt, dehát ugye netérjünk el, Acer minőség
Mivel a gépet nem is hordoztam, csak néha rátettem töltőre, úgy bomlott le a festék róla mint a 2000éves vakolat.
Hát lestem nagyokat h mi a halál, gondoltam h ez van. Nmeis számítók jobbra 100.000hufért. Gamelni akartam rajta egy kicsit, de kiderült h max a simset meg ilyen ősrégi komodorszintű játékokat visz
ATI XPRESS 1100
EZZEel akarják kiszúrni a szemem.
Itt még nem állunk meg, mivel frankón 2 hónap múlva elromlott a tochpad a minimál portól de aztán megjavult, viszont a képernyő ugyanúgy sőtt jobban vibrált!
Kész kín volt, de a net az okééés
Nemis próbálkoztam kártyákkal a wifit felsem ismeri szegény, és a fény néha haloványon vagy nemvillogott vagy sípolt, pedig teljesen maximálisan jól raktam fel a CHIPSETET.
512mb ram,80gb Vinyó oks. Az aksi a leírtak szerint 6 órát bír, hát 2 órát se bírt. EZMÁR A SZA*SÁg magasfoka.
hogyis hordozhattam volna. Megbizonyosottam róla h ilyen áruház (auchan tesco)nem szbad vásárolni csakis márkaboltban mert itt csak a nagy büdös . . .. kapod, és a pénzedért egy ilyen 4 hónapot bíró roncsot kapsz. Végül erőt vette magamon és eladtam 50.000 ért. Pff . . .Acer 3050 DANGER

-
kybic
tag
Üdv!
- mindkét félnek vannak erősebb és gyengébb konstrukciói. Nekem volt már ilyen is, meg olyan is, jelenleg nem azért van AMD alapú gépem, mert ez a jobb, csupán ár/teljesítményben én abban a helyzetben ezt találtam megfelelőnek.
- az viszont tény legalább is olvasmányaim szerint, hogy a laptopokban az AMD processorainak ( nem a legújabbak) szinte egy az egyben szerverproci a magja. Ez nem jelenti, hogy az Intel gyengébb lenne, de azt sem hogy erősebb. Van amiben az egyik gyorsabb, van amiben a másik, de ezt csak az veszi észre aki ezt direkt méregeti.
Amire egy laptop kell, azt kiszolgálja mindkét oldal. Szerintem egy egészséges verseny van, és amig verseny van ez addig nekünk felhasználóknak a jó, mert külömben elszabadulnának az árak...
-
Veil
csendes tag
Alapvetően én is, csakhát inteles gépek átlagba 20e Ft-al drágábbak, és ahogy hallottam, ha erősebb is, annyival, nem mint amennyi a diferencia a teljesítménye között...teszteket is néztem, játékhoz AMD volt erősebb, programokhoz, és egyéb alkalmazáshoz meg inkább intel, a nagyobb cache miatt, de kiváncsian várom, és megköszönöm ha valaki még nyilatkozik ebben a témában!
üdv!
-
Veil
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, akik járatosabbak Laptop-ban, hogy ti hogy látjátok, AMD itt is gyengébb mint aztali gépeknél?(főleg cache miatt gondolom)
Asztalimba Intel van, és azzal semmi gond, de amit kinéztem laptopot AMD van...
Több ismerősöm azt mondta, hogy Laptopnál már szinte ugyan az a két processzor, nem igazán erősebb egyik sem, bár ahogy nézem intelekbe lényegesen több cache van...
Szóval ti mit gondoltok, hogy is van ez? -
cellpeti
nagyúr
Most nézem ez még nem az új designos

-
cellpeti
nagyúr
Az Intel Core Duo mennyivel rosszabb,mint a Core 2 Duo?

Az Extensa-k jó gépek? Lehet ,hogy én vagyok hülye,de a Gemstone nekem jobban bejön. Persze ez nem azt jelenti,hogy jobb is

-
Louies
aktív tag
SZiasztok!
bocsi,h nem olvasok vissza, mivel vizsga időszakom van. Anyi tanácsot szeretnék kérdni,hogy hol tudok Drivert az ACER Aspire 5720z-hez letölteni. Mivel úgy láttom,h a cd-n csak vista driver van és a weboldalon is dettó. legfontosabb a intel x3100 VGA lenne mibel azt nem birom feltelepíteni.köszi a válaszokat elöre is. és bocs,h zavarok.
-
Vitya88
csendes tag
Heló! Véleményt szeretnék kérni az uraktól és hölgyektől
a nemrég megjelent Acer Aspire 6920g-nek van egy olcsó változata ami ilyen paramétereket jelent: 16.0" WXGA CB / Core2Duo T5750 (2.0GHz, 667MHz FSB, 2MB L2 cache) / NVidia GeForce 9500M-GS 512MB / 2x2GB DDR2 / 250GB S-ATA / DVD-SuperMulti / 802.11N / 6 cell battery / 0.3 CrystalEye / BT / Fingerprint / 16:9 aspect ratio / HDMI / Dolby Home Theather / Acer Tuba CineBass booster / 5.1 channel surround sound support / S/PDIF / 6in1 card reader / CineDash media console / Express card / CIR / Vista Home Premium
Ez a konfiguráció megéri a 240es árat? Acer laptopom még nemvolt. Frankók? Strapabírok? Szériahibák szoktak lenni? A BT jelzés az a Bluetooth akar lenni?
Előre is köszi! -
válasz
tupacamaru
üzenetére
.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mi a véleményetek a notikba lévő ATI HD 2300-ról?
Megéri e ilyen notit venni? Milyen játékok futnak vele?
-
Lackó86
tag
még jó h senki sem válaszolt a kérdésemre?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! följebb
-
tupacamaru
veterán
Van egy Acer TravelMate 3210-esem. Az elsődleges meghajtó a CD, a másodlagos a HDD. Ha a vinyót máshogy jumperelem akkor vagy az egyik, vagy mindkettő eltünik a BIOS-ból. Másnál is a HDD a másodlagos meghajtó?

-
derossi
aktív tag
-
Tomi850
csendes tag
nekem a 4001-es ben az instant ati vga kari nem érintkezett rendesen és csíkozott/fagyott a noti
de nem 2-3 ilyenről hallottam már sajnos
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel hamarabb felkeltem és gondoltam hallgatok egy kis zenét, felraktam a fejhallgatót és azt vettem észre hogy akadozik a zene.Elég észrevehető és zavaró.Olvasgattam a fórumban de nem találtam rá konkrét megoldást.
Valakinek van valami ötlete?Amugy winamp-ban hallgattam a zenét.Beszarok, windows media playerben nem akadozik...
, de winampban miért csinálja ezt? -
Free_Frag
csendes tag
Sziasztok!
5720z aspire -m van. Elvileg van benne Bluetooth, de Windowsban és Ubuntun is azt írja, hogy nincs eszköz. Már kaptam olyan ötletet hogy BIOS-ban elvileg be lehet lőni.
DE:
A BIOS-ban csak egy olyan sor van az Information fülnél, hogy:
Asset Tag Number: bluetooth
ez most mi?
Amúgy itt nem enged semmilyen állítást máshol meg nem találok bluetooth szót!
1.27 -s a BIOS (everest szerint)Légyszíves segítsetek!
Köszönöm!!! -
Lackó86
tag
sziasztok !
van egy Acer 5672 WLMI tipusó gép!
vettem bele több mint fél éve 2×1GB Geil Ramot DD2 667MHz s-t
aztán egyidő után kifagyott...meg nem indult el... ez kb 3 hónapja aztán meg csak ment
hol beindult hol nem... vettem hozzá egyhűtőt ... mondom melegszik-. ami igaz is,az acerekre...
szval ment újraratelepítettem és nem volt baja
Most meg a héten ment is meg nem is...
és most már nem kapcsol be... semmi val alaplapos...
KELLENE BELE EGY HASZÁLT VAGY MIT KELLENE CSINÁLNI
gondolom egy service és megmondják a lehetőségeket...szval lehet egy használt alaplap ...
előre is köszi Hali... -
Poonkie
tag
Ha 1.34-t rakod fel, arendszer újraindul magától a frissítés után, 1.40nel csak kikapcsol és neked kell visszakapcsolnod,egyébként nincs különbség.KB ezt jelenti amit ott írnak,da javítsatok ha tévedek.
És IDE-SATA módra tényleg vigyázz,mert ha rossz módban van akkor kékhalál
-
ronson
őstag
Arra vigyázz ha xp-d van és nincs sata driver telepítve (tehát ha ide módra állítva telepítetted az xp-t), akkor át kell majd állítani ide-re, mert különben az xp kékhalállal indul.
Én így jártam! -
MEKK
aktív tag
Note:The behavior of BIOS update is changed!!
1) Before BIOS v1.34, system will auto restart again when finish update BIOS.
2) After BIOS v1.40, system will NOT auto restart when finish update BIOS. System will shut down after update BIOS. User need to press power button to reboot system.
3) Update BIOS procedure no change, only the last behavior changed.Ebbe segitene valaki ezt irja a readme az 1.40es-nél
Ez micsoda ez is a tömörítésbe van CL50140A
-
ronson
őstag
válasz
Poonkie
üzenetére
Nekem az 1.40 így folyamatosan megy, de lassan és így 35 fokos a proci.
De nekem így nem annyira zavaró mint a celeronnal pont az 50 fokos határon maxon fordulaton ki bekapcsolgatot.
Mondjuk a proci csere és a bios frissítés egyszerre történt így az is lehet. hogy azért szabályoz a venti fokozatosan mert C2D van benne.
-
ronson
őstag
Na holnap kiveszem a 667-es memót, mert kíváncsi vagyok a 800-as mennyin megy egyedül.
Most netezés közben, max órajelen, 35 fokos a proci, a venti folyamatosan megy, de lassan.Egyébként ez az új ventiszabályzás, a 1.40-es biosba van?
Mert ma azt is feltettem, azóta folyamatosan megy a venti, de lassan.
Eddig 1.32-es biossal, 50 fok alatt egyáltalán nem ment a venti, felette egyből maxra kapcsolt.Szerintem nagyobb proci is megy benne gond nélkül.
-
ronson
őstag
Majd hétvégén letesztelem, celeronnal kb 2 óra. Azt már néztem hogy aksinál max takarákosságon 790Mhz-re.
Annyi hogy a ramjaim nem mennek most is csak 667mhz-en mert a gyári modul ilyen.
Lehet kellene a 800-as kingmax mellé még egy olyan és akkor szinkronba menne az FSB-vel. -
-
ronson
őstag
Az 5315-be betoltam ma egy C2D T7100 procit, nagyon suhan vele.
-
vamzi
senior tag
nah megtákoltam kicsit a délihídat.aztán amennyire csak bírtam leterheltem a notit. Próbáltam mindenféle perifériát rádugdosni, mely olyan dolgokat csináltatni vele amihez használnia kell a délihidat, meg úgy álltalában a teljes gépet terheltem olyan szinten, hogy a kattintásokra kemény 10 perceket kellett várni
és még mindig itt vagyok.most vagy sikerült a ták, vagy csak szivat
remélem előbbi, mert ha nem kihajintom a másodikról
most a 72órás használat jön. ha addig nem hal meg akkor lehet megtákoltam 
-
hanee
senior tag
válasz
Meekrob
üzenetére
Szia!
Nekem is egy Samsung és egy Kingstone van benne. Hibátlanul megy.
Ettől szerintem nem lehet ilyen hiba, csak szerethetik erre fogni, mert a gari úgy szól, hogy bővítheted, de ha emiatt megy tönkre, az elvileg nem garis. Persze, ha bizonyítani tudják
De egyébként Acer szervíz nem szemétkedik, ha lehet cserélik gariban. -
martin555
aktív tag
válasz
Meekrob
üzenetére
hali!
acer aspire 5720G gépemben 1 giga samsung 667 es ram volt,
hirdetésben keresgéltem hozzá még egy gigás UGYANILYET, szoval amit az EVEREST kiírt azt ütöttem be google ba és fizikailag szét is szedtem hátul (komolytalan műanyag feszegetős játék) és elolvastam a ram CHIP rizsáját.
no találtam is egy pécsi , nagyon korrekt !!! szivarnál, ÁLLANDÓAN TART ilyen és hasonló ramot KÉSZSÉGES 100% korrekt. megadhatom az MSN jét,,,
akkor észrevettem nála SWISSBIT ramokat,
DIMM1: Swissbit SEN12864C2B42MT-30 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
végülis: odaadtam neki a friss 3 hetes !!! gépemből a "garanciális" samsung ramomat, hangya fasznyival "gyorsabbak" voltak memória COPY ban a swiss bitek. (3550 helyett 3600 szoval lofax)
asztali gépes múltamból ítélve 99% ban MINDEGY milyen típusú, hisz szabvány az szabvány, ramok vannak benne de ha fasza stabilitást DUÁL-t akarsz legyen MINÉL EGYFORMÁBB azaz két egyforma. ramtól tönkremenni? hát...sztem ilyen nincs , de lehet.

ja, DUÁL ban megy! (semmit nem jelent.. botrány lomha az időzítések amiket megad... )
acer aspire 5720G-- érdekes gép. dual core elvileg "odabasz", procira jó gyors is, főleg a JÓ SOK CACHE !!
(xp vel hajtom, bugzik mintállat, nó bluetootj no infra SZERINTEM NINCS IS BENNE BT!)viszont szörnyülködve olvasom nap mint nap ezt a topicot. acer messze NEM a legkomolyabb!!! proci, chipset új platform miatt vettem acer aspire 5720G (CPU típusa Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7300, 2152 MHz (11 x 196)) gépet, de mostmár fáj a szivem hogy miért nem egy IBM T61-et vettem!!!
nem is hurcolom, KONYHA ASZTALON ÁLL, full HÁZI NOTEBOOK!!
komolytalan műanyag a háza: a monitort peremező műanyag SORJÁS és 1-2 tizedmilliméterrel elcsúszva van felcsavarozva, jobb oldalt "vágja" az ember tenyerét becsukáskor, csapnivaló.
a tenyér-támasz rész , tehát a billentyűt peremező részbe, a gépház fedelébe, alulról a gép aljáról csavarok mennek, tehát a gép teteje majdhogynem egy vízszintes műanyag, a jobb oldali egyik sarkánál észrevettem hogy LIFEG a tető, "felhajtva" azt láttam, hogy egy műanyag cső-szerű nyulvány amit egybe fröccsöntöttek a fedéllel, ilyenekbe mennek alulról a csavarok, ez a csövecske egyszerűen félbetört, látszik az aélulról feljövő csavar ott van benne. mit tegyek? cseppentsek egy csepp pillanatragasztót oda? legjobb lenne ha szét tudnám szedni a fedlapot, hogy kétkomponensű ragasztóból egy nagy gömböcöt köré ragasztanék... lusta vagyok a garanciát megjátszani plusz nem akarok noti nélkül lenni. költői kérdésem ez lenne, ki kapott már szét acer aspirét?
hát szóval ez van.
üdv!
-
Meekrob
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Anno moddolt catalystel is próbálkoztam ,de azzal is fagyott ,meghalt ( kékhalál). Igaz hogy vista van a gépen, de hát akkoris fura dolog ez.
-
FireKeeper
nagyúr
Ajánlom ezt a [modot] nekem nagyon jól működik.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Meekrob
üzenetére
Én asztaliból ítélve mondom azt,hogy egészségesebb ugyanolyat venni még névbe is! De ettől nem szabad beszarnia sztem!
OSztálytársamnak is ugyanez volt. Azt hitte azért ,mert tiszta por neki,de nem. Beküldte szervízbe,onnan 1 hét múlva visszaadták neki,hogy semmi baja.!!DE!! Érdekes azóta semmi baja,úgyhogy vmit hozzápiszkáltak tuti!

-
Meekrob
tag
Sziasztok!
TM5520G-m szervízben volt, mert folyton fagyott, most hogy "megcsinálták" (alaplap cpu gpu csere) azt mondták nekem hogy hibásan bővítettem a memóriát és ezért volt a gond. Alapból ha jól emlékszem samsung ram volt benne ( 1giga 667-es) én ezt bővítettem egy szintén 1 gigás 667-es Kingstonnal. Nekem fura, hogy egy Kingston ram ilyen gondot okozna... Másrészt nekem az hogy alaplapot procit meg kb mindent cseréltek, inkább azt árulja el, hogy foggalmuk sem volt a hiba okáról, csak a sötétben tapogatóztak, és erre tudták csak ráfogni... Szintén fura, hogy annak ellenére hogy azt mondják hogy a ram bővítés miatti a hiba, garis a csere, persze ez rendes is tőlük, ha tényleg igazuk van, de én ezt kizártnak tartom. Valami vélemény? Esetleg valaki meg tudja erősíteni hogy samsung-kigston eggyüt tönkreteszi a gépet?
Eléggé fura számomra mindez. Félre ne értsetek ,örülök hogy megcsiálták, kicserélték, de remélem nem csak tűzoltás, tartós lesz, de most akkor veszek bele samsung ramot ( valaki megerősítené hogy tényleg az van benne?), azzal hátha minden ok lesz, és nem jön elő újból a hiba. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
)?
öbb türelem kell hozzá mint azt sokan hiszik, de minden driver beszerezhető, ha mégsem,akkor itt tudjuk egymást segíteni,de semmiképpen nem gúnyolódunk az aceren....

Vettem 100.000 ft ért az Auchanba egy Acer aspire 3050 es latyót. Minden rendben volt, szépvolt, csakhát ugye szuper rendszerrel is ellátják az Auchan dolgozói (LiNuX) (shit) ami otthon be se indult, és úgy köpködött a gép mint egy állat. Megoldottam, feltettem rá a Vindos Vistát (READY TO VISTA) dehát nem nagyon kamálta alig indult el rajta vmi. Párszor simseztem rjta meg iesmi. Egy ideig jóléltem vele! Aztán bejött a new problem! Képernyővibráció, pedig egyszersem ejtettem le, és még csak olyan felülethez sem érintettem v folyadékot sem tettem rá ami kárt okozhat, mindig merev asztalon volt, dehát ugye netérjünk el, Acer minőség
Mivel a gépet nem is hordoztam, csak néha rátettem töltőre, úgy bomlott le a festék róla mint a 2000éves vakolat.
Hát lestem nagyokat h mi a halál, gondoltam h ez van. Nmeis számítók jobbra 100.000hufért. Gamelni akartam rajta egy kicsit, de kiderült h max a simset meg ilyen ősrégi komodorszintű játékokat visz
ATI XPRESS 1100
Itt még nem állunk meg, mivel frankón 2 hónap múlva elromlott a tochpad a minimál portól de aztán megjavult, viszont a képernyő ugyanúgy sőtt jobban vibrált!
Nemis próbálkoztam kártyákkal a wifit felsem ismeri szegény, és a fény néha haloványon vagy nemvillogott vagy sípolt, pedig teljesen maximálisan jól raktam fel a CHIPSETET.