Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kon
csendes tag
Üdv megint. Ti mien XPt raknátok fel egy 5520g re? és az acer ftpjére hogy lehet felmenni?

-
zso79
őstag
Ez a SATA-s dolog is bűzlik, mert nálam alapból felismerte a XP SP2 és Vista is hogy mi van a gépemben( asztalinál és két notinál is).
Miért bűzlik? Nem általános, hogy minden bios-ban lehet átállítani a lemezkezelést IDE módra, csak ACHI-t tud. Ebben az esetben XP-hez kell a SATA driver, Vistahoz nem.
-
Sziasztok!
Láttam, hogy sokan ajánljátok az Empoweing programot a gépre.
Nekem gyárilag fennt van és be is állítottam mindent fullra még azt elején, utána pedig töröltem az indítópultból és a Defender induló progijai közül is.
Csak az eAaudio része indul, bár az is mindig MOVIE beállításon, pedig nekem a MUSIC - ROCK beállítás lenne jó alapértelmezettnek.Kérdésem az, hogy így van-e értelme?
Mert nem szeretem ha kinnt van az asztalon és onnan csak kilépéssel tudom eltüntetni (ezért inkább el se induljon)Az eMusic alapértelmezett beállítását tudom-e változtatni Rock-ra?
Köszi!
-
Atomin
csendes tag
igen igen , az a lan driver mar megvolt nekem , elinditom a setupot kicsomagolja a fajlokat, utana az auto felismeréssel onnan nem tudja telepiteni a lan kartyat igy manualisan kell a listabol kivalasztani melyik is az enyém...... ne most én ezt nem tudom igy ebben az esetben melyiket is válasszam.

-
atos30
aktív tag
Everest-el megnézed.
(off: USITE.HU ha driverek kellenek)
A többieknek mondanám akik nem találnak soha normális drivert az Acer oldalán, hogy az Acer is csak a realtek, synapsis, broadcom stb drivereit rakja ki az oldalára.Tehát ha valaki nem talál valamit: Everestel megnézi milye van-Googliba beüti a nevet+driver és lőn csoda lehet tölteni lefele.
Inteles laphokhoz intelnél, AMD-s lapokhoz értelem szerűen az AMD-nél kell keresgélni friss alaplapi drivert.
Az ,hogy a daemon tools kékhalált okoz, ott bizony kaka van a palacsintában.Működő daemon tools : USITE.HU oldalon lehet keresni.
Biost meg akkor érdemes frissíteni ha valami tényleg nem működik.Ez a SATA-s dolog is bűzlik, mert nálam alapból felismerte a XP SP2 és Vista is hogy mi van a gépemben( asztalinál és két notinál is).
ATI helyett tényleg érdemes Omegát felrakni(szintén usite.hu-n megtalálható) -
Atomin
csendes tag
Hi ,
Nekem is Acer 5520g ...... notim van és annyi lenne a kérésem hogy akinek xp van fent... sőt a vista se gond, a léyeg hogy megtudnátok mondani az ethernet kártya pontos típusát?
Sajnos nemtudom a sok opció közül manuálisan melyiket kellene feltenni xp-re. Köszi -
Kon
csendes tag
Üdvmegint. Énis úgy jártam hogy lejött a Vista a notiról mert ugye kékhalálozott daemon tools miatt még csökkentett módban is.
A segítségetek kéne hogy most akkor mit csináljak a lapim acer aspire 5520g 405g és próbáltam felrakni egy új vistát de az sem indul el most mi a baj akkor
és a drivereket honnan lehet letölteni ha esetleg menne rajta egy uj vista? mert az acer ftp nem jön be az oldalról nemtom letölteni a drivereket. pls help. köszi -
vamzi
senior tag
sziasztok. van egy acer TM292LCi notim. Nem tudtok rá olyan biost ami támogatja az usb-ről való bootolást?Egyáltalán megoldható ez ennél a notinál?
-
pppb
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 5720Z-m van amit eredetiled op rendszer nélkül vettem, de már rajta süvít az Sp2-s WinXp.
Más laptop vonatkozásában olvastam, hogy véletlenszerűen leáll a gép és ott az Empowering letöltését, ill BIOS frissítést ajánlottátok.
Jelenleg az 1.31-s bios van rajta (Xp kompatibilis???), de az Empowering-et Xp-re sehonnan sem tudtam letölteni 5720z-re.
A leállás probléma pedig 100%,hogy a standby funkcióval van kapcsolatban, mert újrahúzás után, addig nem jelentkezett amig 1x le nem standby-oztam.
Ha valaki tud egy linket, illetve ötletet adni a megoldáshoz, azt nagyon megköszönném!
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket erről a notiról:
ACER TM5520G-6A1G08Ha valakinek van ilyen notija vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban kérem irjon pü-t
-
Kon
csendes tag
A baj az hogy csökkentet módban sem jön be a Win. Töltöget és kékhalál..
Lehet új rendszer lesz de kár mert ez eredeti vista volt
-
Kon
csendes tag
Üdv mindenki.
Vettem egy Acer Aspire 5520g 402g notit és felment a vista rendesen amit adtak hozzá.
Felakartam rakni a daemon toolst és bekékhalálozott és nem jön be mindig a bejelentkezés után kék halál
tudtok valami gyógyszert a dologra PLS ha lehet akkor irjátok meg előre is köszi. -
zso79
őstag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Egy kis visszaolvasással megspórolhattál volna egy hozzászólást...
Már ezerszer volt róla szó, hogy:
- nem kapsz dvd-n Vistat, ott van egy rejtett partíción, amiről a recovery lemezzel fel tudod írni
- szinte bármelyik drivert megtalálod a gyártó oldalán (intel, broadcom, stb)...
Teljesen igazad van: ajánlatos az utánaolvasás !!!

-
kybic
tag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Üdv.
- én úgy látom, hogy ott vannak az XP driverek is azon a honlapon... -
Alex91
félisten
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Ja, daralas elott le kellett volna menteni DVD-re az OS-t a geprol...
-
Greg Vinous
tag
Nos azért egy kis tapasztalatot leírnék. Hátha segít valakinek...
Egy barátom kért meg, hogy telepítgessek már xp-t az újjonnan vásárolt Acer 5715Z-jére, mert a Vista nagyon nem megy Neki.
Először is. Kaptam itt sok segítséget e témában, de a telepítő CD buherálása nem kellett, mert bios-ban szerencsére át tudtam állítani a Sata-t IDE csatolóra. Úgyhogy az XP így már gond nélkül felment.Aztán amikor úgy tölteném le az Acer drivereket a hivatalos honlapról, akkor szembesülök a ténnyel, hogy ehhez a notihoz, csak Vista driver van. WOW
. Kemény ügy.Ekkor gondoltam először arra, hogy visszatenném a Vista-t
. De a dobozban nincs se Vista telepítő, se driver CD, semmi. Akkor hogy van ez? Van rajta Vista, de magát a os-t DVD-n nem kapom meg? Nem értem... valaki vágja?Ajánlatom a teljeskörű utána olvasás, egy hasonló művelet előtt, mert elég sokat szívok már ezzel...
-
ambrek
csendes tag
Tm 5520g és/vagy mobil 2400xt tulajok!
Tapasztaltaok érdekelnének hogy a 2400Xt mennyire húzható, és ha igen akkor mien progival!?
Mert igen alacsonynak találom az Everest által mért 110-MHz(Eredeti300MHz) Gpu-t
A memória sebessége is alacsonynak tűnik Ddr2 es ramoktól a 297Mhz(400Mhz eredeti)
Jólenne mindkét esetben az eredeti órajelet használni. Lehetséges? -
Greg Vinous
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat! Így más simán fogok boldogulni. További szép estét...

-
twollah
nagyúr
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Itt van egy leiras magyarul, hogy hogyan kell az XP telepitobe beleintegralni a SATA drivert.
-
DarkGubi
aktív tag
Rakd fel az ePower Managert (ehhez a eFramework is kell) és frissítsd a biost.
Ha a linkek nem működnek, azon az oldalon megtalálod a programot.
Továbbá itt egy oldal XP-s driverekkel és tanácsokkal (angol): [LINK]Igen. Másnál is van aki XP-t használ. Vistán nem ilyen súlyos a helyzet.
-
warnet
csendes tag
Hali!
Van egy Aspire 5613ZWLMI gépem és az a gondom, hogy szombat este lekapcsoltam és másnap már nem látta a Svideo kimenetét igy nem tudok TV-n lejátszani a Xvid filmjeimet
Mi lehet a Baj?
Köszönöm előre!! -
mrlan
tag
Bocsánat nem így gondoltam
lehet csak azért mert én még soha nem csináltam azért nem tudtam
bocsesz 
melyik mappába kell bemásolni? -
mrlan
tag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Nem kell csinálnod semmiféle XP install lemezt ez hülyeség....
Fogod magad szerválsz egy külső USB-s floppy meghajtót és csinálsz egy olyan floppy lemezt amin rajta vannak a SATA driver-ek és telepytéskor mikor kiírja nyomod a F6-ot és miután betöltöte a cucokat akkor fogja kérni...megeteted vele és felismeri...formázol..a többi meg megy magátol
-
czanga
őstag
Tiszteletem mindenkinek!
Nos, szerény személyem bírtokol egy Acer Extensa 5620-ast, az XP probléma magoldva, a hang is... egyszóval minden működik, kivéve egy dolgot! A beépített bluetooth egységet képtelen vagyok beüzemelni, mivel az acer support oldalán fellelhető driver hogyis mondjam... hiányosságokkal küzködik, vagyis úgy sz*r ahogy van...
Ezügyben várok segítséget akárkitől aki megküzdött már ezzel, vagy tudja mien driver-re van szükségem pontosan! Jó lenne mostmár ha megoldódna ez a probléma, mivel a noti megvan már lassan 1 éve, és csak ez a funkció nem üzemel, viszont szükségem lenne rá. Előre is köszönöm mindenki fáradozását! -
zso79
őstag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
- BIOS-ban átállítod IDE módra (ha van rá lehetőség)
vagy
- Csinálsz olyan XP install lemezt, amibe integrálod a SATA drivert -
Greg Vinous
tag
Szép napot, Nektek!
Hatalmas problémával fordulok Hozzátok. Remélem valaki tudja a megoldást! Vásároltam egy Acer Aspire 5715Z notit és alapvetően Vista van telepítve rá. Én nekem szükségem van XP-re, úgyhogy megpróbáltam telepíteni, de a folyamat elején kiírta a dos-os felület, hogy nem találja a merevlemezt. Tippnek már hallottam olyat, hogy a probléma a sata-s belső csatoló, amit az xp telepítője még nem lát. Végülis mind1 mi a gond, a lényeg a megoldás lenne

Kérem, ha valaki tudja mit kéne tenni, írjon nekem...
Köszönettel,
B. Gergő -
Sidius
tag
Aki 5315ös aspire-t használ:
Volt már vkinek olyanja, hogy egyszerűen leállt magától a gép?(XP-n) Én sajna úgy vettem észre, hogy valami szoftveres megoldása lehet a hűtésnek, vagy valami elrontott megoldása, mivel néhány, elég ritka esetben, néha készenlét után nem indul el a hűtése a gépnek, illetve nagyon alacsony fordulaton jár, így felmelegszik a proci + cpu dioda nincs elég visszahűtés és leállítja magát, hogy ne rongálódjon.
Onnan gondolom, hogy valami alaplapi szoftveres dolog lehet a ventik irányítása, hogy én feltettem az Ubuntu linux legújabb verzióját és egyáltalán nem járt a hűtés, le is kapcsolt minden alkalommal. Olyat hallottam, hogy a Venti összeakad a Wifivel...
Az érdekelne, hogy másnál is történik esetleg ilyen, vagy én kaptam ki a legjobb gépet a polcról?
-
Sidius
tag
Hali, én egy 5315ös aspire-t használok, nagyon baba a gép!
Van egy kérdésem viszont: feltettem külön külön és egyben is az alps és a synaptics drivereket a hozzájuk tartozó szoftverekkel, mindegyikből a legújabb természetesen. És nem tudom, hogy mitől van az, hogy a tálcán lévő ikonjaik egyáltalán nem animáltak. Nem mutatják, hogy hol érek hozzá a touchpadhez. Pontosabban az alps mutatja 2 helyen, a pad legalján és jobb szélén, máshol nem. Ez mitől van? (remélem érthető miről is beszélek pontosan xD) -
mrlan
tag
hmmm... meggondolom csak én most inkább a proci órajellel vagyok gondban
(1,6ghz) 
-
Kroni1
veterán
Én inkább inteles vagyok, notinál meg pláne: AMD proci saját tapasztalataim szerint többet fogyaszt, és melegebb ua. MHz-en működő TurionX2 és C2D esetén, és gyengébb is..
Asztaliban én is nVidiás vagyok, de irták itt sokan h a HD2600 fényévekkel jobb a 8400nél, a HD2400 is jobb kicsit, vmint a Powerplay is jól jöhet, (bár asszem nv karik is tudják már csökkenteni 2d-ben az orajeleiket..) ezek fejében én a 2600ast választanám..
Spyduck pár oldallal ezelött ajánlott nekem egy ilyet az 5720ZG helyett, olvass vissza..
-
mrlan
tag
Kroni1: Én nem ram-ra gondoltam hanem notira....
spyduck:ha minőség kéne akkor Lenovo.... csak a minőséget meg is kell fizetni
A Toshiba is frankó amit mutattatok csak 1,6 c2d
hmmm.... mire elég az ?
Meg én amúgy is inkább AMD-s vagyok meg VGA-bol is inkább az Nvidia ha lehet....
azért még várok javaslatokat
-
depmod
aktív tag
válasz
twollah
üzenetére
Én is szinte csak Verbatimot használok, pont ennél van a difi??
Nehogy egy ilyen márkás alapanyaggal szenvedjen már meg
Firmware-t kerestem hozzá, de sehol nem találtam hozzávalót, mert ez nem sima író, hanem speciálisan oem, csak az acer adhatna ki hozzá firmware-t, de azok szarnak rá, úgy, mint az ati driver frissítésre.
Ez van, olcsóbb, de néhol kehes a manufaktúra.Ezek szerint én még jól jártam, mert már tudtam írni dvd-t?

Bios frissítés segíthet szerintetek? Nekem 1.4-es van fent.
-
Thusor
őstag
Lenne még egy olyan jellegű kérdésem is, hogy az Acer aspire 5720zg laptop s/pdif kimenete digitális koaxiális vagy optikai kábellel használható?
-
mezis
félisten
Az én 5710-esem az egyrétegű DVD-t is csak felibe/harmadába írja meg. Nincs hibaüzenetet, de a visszaolvasás a DVD utolsó harmadában sikertelen. Ejtettem a problémát (egy garanciális út oda/vissza - nem biztos, hogy nyernék valamit is), CD-t jól ír, képeimhez az elég, DVD-t meg tudok írni asztalin.
Ma akartam írni duplarétegű verbatim dvd-t, de 95%-nál kiakadt az író, és elrontotta valami errorra hivatkozva. Előtte már megírtam 1-et, az jó lett.
Olvastam, hogy másnál is előjött ez a 95%-os hiba.
A laptopom 5520g, az író optiarc ad-7560a. -
Sisley
csendes tag
Sziasztok!
Aki tud kérem segítsen!
az Acer laptopomon elnyomtam valamit az empowering technology programban,azóta nem műküdik az egér le-fel gomba,nem jelenik meg a kijelzőn a felirat ha hangosabbra/halkabbra veszem...nem tudom miért!
Mindenkinek előre is köszi!
justcavalli@ciromail.hu -
Lezhawer
csendes tag
válasz
spyduck
üzenetére
Jó azt értem persze hogy így müködik

Nekem az a gondom hogy csak egy pillanatra pörög fel aztán meg meg is áll szinte ... meg amikor felpörög akkor szinte max-ra és elég hangos...szal lehet hogy én képzelem el hülyén, de nekem az lenne a logikus ha elkezd melegedni akkor picit elkezd hűteni...de nem ugy hogy 5percenként felpörög max fordulatra hűt egy picit és leáll...
szal ha érthető mit akarok akkor lehet-e ezt orvosolni vagy szokjak hozzá hogy így müködik?
-
depmod
aktív tag
Lezárná, de el sem ér addig. 95%-nál leáll errorral. Nem hiszem, cdburnerxp-vel szerintem mennie kéne. Olvastam, másnál is ez a probléma, a vége előtt lerobban az írás.
Nem az írószoftverrel van a gond, mert más már szinte mindent kipróbált, és nálam is megírt egy sima dvd-t. -
brumi1024
veterán
miért van külön synaptic és külön alps touchpad driver?mi a különbség köztük?
-
depmod
aktív tag
Sziasztok!
Ma akartam írni duplarétegű verbatim dvd-t, de 95%-nál kiakadt az író, és elrontotta valami errorra hivatkozva. Előtte már megírtam 1-et, az jó lett.
Olvastam, hogy másnál is előjött ez a 95%-os hiba.
A laptopom 5520g, az író optiarc ad-7560a.Valami ötlet??
Mások találkoztak ezzel a jelenséggel?A gép amúgy nagyon jó, csak ez a gond kicsit idegesít, mert nem örülnék, ha minden 2. vagy 3. dvd-t sikerülne megírnom rendesen.
-
bela5
senior tag
Sziasztok!
A gari kiterjesztésről itt:
1.Megveszed a kiterjesztési kódot meg a számot például itt:Itt
2.Elolvasod ezt:[link]
3Regisztrálod itt:[link]
Ne ennek a példájánból csináld én sem tudom tuti biztosra!Akkumulátort itt lehet venni!: [link]
És pcmcia és expressz card csak a trevelmtae-ben található..Az aspire-ben csak expressz card van beépítve....
És a helyetekben én nem vennék sem hdmi kimenetes,vagy bllueray lejátszót laptopot sem mmert mind a kettőt most fejlesztik tovább..
-
Vinsanity
csendes tag
#8687 légyszi valaki...
-
Zsolo007
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami boltot ahol tudnék venni akkumulátort TM4222-be?
Az eredeti teljesen meghalt...

Köszi.
-
Thusor
őstag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az Acer TravelMate 5520G-402G16 tipusú notebookban 5.1-es hangkártya van-e? Illetve az is érdekelne, hogy a TravelMate vagy az Aspire típust érdemes megvenni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Lezhawer
csendes tag
Hali
Arra nem tudtok magyarázatot adni hogy miért van az hogy használat közbe a laptopon hűtőventije egy pillantra felpörög maxra aztán meg visszaáll alaphelyzetbe bizonyos időközönként? Amugy egy TM5520G-ről van szó Xp-vel...esetleg valami drivert rosszul tettem fel?
Köszi
-
Kroni1
veterán
Igazad van, csak a képen amit linkelt a srác az acerről nem tm ház volt hanem a fehér szar műanyag, ami szarabb mint a toshiba féle, utána láttam csak hogy ez a noti elvileg a többi 5720-al ellentétben mg házas.. Ha 220k az acer az már reálisabb különbség.
Amúgy lehet h elméletben nem, de gyakorlatban a T7200 tökéletesen működik a 945ben, hidd el! Ha gariztatni kell a notit akkor meg vissza kell csak rakni egy ugyanolyan procit ami benne volt, és kész.. Az 1x1GB ram mellé meg nem 10, hanem 4k-ért rakhatsz mégegyet, itt a forumon meg 20-23k a T7200 (bár nem lett tőle számottevően gyorsabb a dell inspironom 7900GS-el egy játékban sem, úgyh ha másra nem kell a számítási telj. nem is biztos h én lecseerélném..)
-
zso79
őstag
Nekem is volt a kezemben (A200-1iW), használtam is, ezért döntöttem a TM mellett. A garancia meg ugrik, ha nem hivatalos szakszervízben végzik a bővítést, ezen kár is vitatkozni! Kíváncsi vagyok hogy cseréltél procit, mert a T2300 i945, a T7300 meg i965 chipsetet követel... Az ár meg igenis számít! Főleg ilyen összegnél, ezért gondolom, hogy nem éri meg berhelni kell a vasat, mert ha valami balul sül el csak levélnehezéknel lesz jó. Ja és a 70e különbségről meg annyit, hogy mire kicseréled a ramokat (10e), meg a procit (40e) már csak -20-ról beszélünk. De végülis ezt mindenki döntse el maga...

-
-
Kroni1
veterán
Na lehet h off ezen topicban egy toshibát ajánlani, de én nekem volt a kezemben, ismerősöm nyúzza egy ideje és nagyon tetszik nekem is és neki is.. Ja és ugyan műanyag, de jo minőségű a műanyag.. Az a chipsettől függ, h belemegy-e nagyobb proci és belemegy. ilyen chipsetes Dell notikban is T2300asokat cseréltem T7200-ra. Az meg hülyeség h ugrik a gari.. mindenki eldönti h megér-e neki +70ezer forintot a magnesium, és az erősebb proci. Akik 200-250k notira költenek mondjuk nagyrészüknek ugyis mindegy az ár...
-
bela5
senior tag
Szia!
Én csak egyeteérteni tudok Zso 79-cel mert sok ismerősömnek van acer travelmate lapija(új travelmatees széria) És ők is csak jót tudnak mondani róla...
Én most készülök venni egy ilyet: katt ide és mondj róla véleményt,nekem csak dokumentumnézegetésre,msn-re,és gta vice city-re kell,de olcsóbbat nem akarok.Ez pont megfelel...
-
zso79
őstag
válasz
csaszi89
üzenetére
Szerintem jó választás, nekem az egyel nagyobb van és minden pöpec
A linken nem jó a fénykép, mert az egy Aspire képe.Erre meg:
Kroni1
nezd meg ezt joval olcsobb és csak a procija gyengébb, amit nem sok pénzért itt a ph-n is kapsz bele nagyobbat. Minőségre jobb is sztem mint az acerek.Szerintem miért NE! :
1, Nem írnak túl jókat az A200-as Toshikról
2, A T7300 már Santa Rosa platform, szinte biztos hogy nem menne bele...
3, Nem sokkal olcsóbb egy ilyen használt proci és ha cseréled ugrik a gari
4, A TM magnézium vázas, a Toshi műanyag... és még sorolhatnám, de felesleges, ez egy Acer fórum

-
csaszi89
csendes tag
üdv mindenki
én ezt a notit gondoltam megvételezni: http://depo.hu/acer/travelmate_5720g-302g16_lxtn50x054_
vélemények? játékra milyen lenne? -
zso79
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez pont egy olyan kérdés, amiről tutira naprakész információja lehet bármelyik fórumozónak...
Az összes újabb Catalyst támogatja, de moddolás nélkül semelyik sem megy fel a vasra, csak az Acer által kiadottak, tehát hiába vársz olyan drivert, amit csak letöltesz az Ati honlapról és felmegy... -
FireKeeper
nagyúr
ATI/AMD-től mikor várható hivatalos driver a hd2400 xt mobilityhez???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mivel nincs feltelepitve semmi erdemlege nincs ott ...

. De a dobozban nincs se Vista telepítő, se driver CD, semmi. Akkor hogy van ez? Van rajta Vista, de magát a os-t DVD-n nem kapom meg? Nem értem... valaki vágja?