- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackó86
tag
ezt írta egyik szervizes : 310 forintos - euro ár mellett
"Ezeknek a notiknak (és mostanában általánosan mindegyik márkának és tipusnak) a chipset vagy a video ic leválás a problémájuk mostanában. Ez adódik a gyenge forrasztásokból, a gyenge házakból és a nagy igénybevételtől. De láttunk olyat hogy melegedés okozta. Ezek BGA tokozású IC-k, olyan mintha egy processzor lenne beleforrasztva az alaplapba. Ezek speciális forrasztóállomással cserélhetők, az otthoni javitásukat nem ajánlom, mert még ha sikerül is, akkor is csak ideiglenes lesz. Mi nettó 32.000 forintért cseréljük az IC-t újra és 6 hó garanciát vállalunk rá."ez mai áron olyan 28.000+áfa :S ha tudnám, h biztosan megszűnik a hiba és tökéletesen megy a gép akkor ez a max. amennyit kiadnék érte :S
-
Lackó86
tag
válasz
Corsa02 #14532 üzenetére
Szia!
Igen! ilyen problémák vannak... vettem bele 2×1Gb Geil Ramot miután lejárt a garanciája és rá 2 hónapra jöttek a bajok. novemberben lesz 3 éves :S és csak 1 évet meg 3 hónapot volt JÓ! volt már vinyó teszt is visszacseréltem az edeteit ramot azzal is ez volt baj!
Általában picit megütögetve indul el...De a lényegre térve, hol is van ez a jó szervíz?
-
Lackó86
tag
SZiasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki olcsó jó és megbízható (acer)Notebook szervízet? Már volt az ec-co ban egy hétig de nem tudták megmondani mi baja...
nállam jelentkezett hibák: rendszertelen kifagyás napi eddigi max 20× ,de van olyan h 2 hónapig hibátlan működés ,kékhalál, újraindulás stb....(Acer aspire 5672WLMI)Előre is köszi!
-
Lackó86
tag
ha csak aku van benne akkor is voltak bajok.... nem mindig kell rácsapni!
nemrég tettem ráúj rendszer hátha az a baj... szval régi rendszerrel sokszot csak úgy indult mostanában (új rendszer) ált beindul rendesen... ritkábbak a kifagyások de vannak:S
-
Lackó86
tag
sziasztok!
Nekem egy közel két éves acer 5672WLMI notim van! persze h nem kértem gari bővítést annak idején.
szval
a config röviden: core duo 1,66 GHz
ATI X1600 126MB
120 GB sata Toshiba
eredetileg 512MB DDR 533Mhz ennek cseréje után jöttek a bajok.:S vagy csak véeltlen
mostani 2×1 GB DDR2 Geil ramok.a probélma lassan egy éve jöttek a bajok...(december) kifagy! kék halál be sem kapcsol hiba javítása megütögetem.. rácsapok és elindul szval kontakthiba és vagy memória jöhet szóba! ti mit gondoltok??? mit lehet tenni van e olyan megbízható program ami "választ ad"? (memtest mér futott több mint egy napig semmi) ,vagy olyan ami kontakt hibát mutat ki! :? ec-co.kft --> acer szervice
várom mindenki tapasztalatát: privibe is!!
esetleg ilyen noti-alaplap....
Köszi mindenkinek! -
Lackó86
tag
még jó h senki sem válaszolt a kérdésemre?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! följebb
-
Lackó86
tag
sziasztok !
van egy Acer 5672 WLMI tipusó gép!
vettem bele több mint fél éve 2×1GB Geil Ramot DD2 667MHz s-t
aztán egyidő után kifagyott...meg nem indult el... ez kb 3 hónapja aztán meg csak ment
hol beindult hol nem... vettem hozzá egyhűtőt ... mondom melegszik-. ami igaz is,az acerekre...
szval ment újraratelepítettem és nem volt baja
Most meg a héten ment is meg nem is...
és most már nem kapcsol be... semmi val alaplapos...
KELLENE BELE EGY HASZÁLT VAGY MIT KELLENE CSINÁLNI
gondolom egy service és megmondják a lehetőségeket...szval lehet egy használt alaplap ...
előre is köszi Hali... -
Lackó86
tag
Sziasztok!
Nem pont ide tartozik, de van egy Acer aspire 5672WLMI-m Core dou 1,66Ghz×2
Ati X1600-os Videókarival. És van a hátulján egy nyílás ami le van ragasztva ahol a venti van[[link] amin a képen is látható az nekem belülről valami vastagabb fóliával vasalva. Kérdésem az lenne,h le szedhetem e a fóliát egyébként nagyon melegszik 90°C ra is el szokott menni everest szerint a videókarit meg nem méri... szval. Azért szeretném leszedni! De lehet h direkt van oda téve a keringés miatt mert ott fut a kari hűtése előtte??? Aki tudja Írjon Köszi!
itt lenne belülről és bal FENT ről jön gondolom a levegő itt a link [link] ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Revolut
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest