Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Macrodroid
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robcsi1979
csendes tag
sziasztok!
Nagy dilemma, de elérkezett az idő a notiváltásra. A mostani notim:
Amilo D1845 a tulajdonságai:
Processor
Processor: Intel Mobile Pentium 4 538 / 3.2 GHz
Data Bus Speed: 533 MHz
Features: Enhanced SpeedStep technology, Hyper-Threading Technology
Chipset Type: SiS648FX
Cache memoryType: L2 Cache
Installed Size: 1 MB
RamInstalled Size: 512 MB
Technology: DDR SDRAM
Memory Specification Compliance: PC2700
Storage controllerType: IDE
StorageHard Drive: 80 GB
Optical storageType: DVD±RW (+R double layer) - integrated
Card readerType: Card reader
Supported Flash Memory Cards: SD Memory Card, Memory Stick, MultiMediaCard
DisplayDisplay Type: 15.4" TFT
Max Resolution: 1280 x 800 ( WXGA )
Widescreen Display: Yes
VideoGraphics Processor / Vendor: ATI Mobility Radeon 9700 - AGP 8x
Video Memory: 128 MB
AudioAudio Output: Sound card
Audio Codec: Realtek ALC655
Compliant Standards: AC '97
Audio Input: Microphone
No és mindezek fényében a kinézett notik:
Olcsóbbik kategóriából:
1. ACER Aspire 5715Z-3A2G16Mi LX.ALB0C.018Specifikáció
* PROCESSZOR: Intel Centrino Duo T2370 1.73Ghz
* MEMÓRIA MÉRET: 2Gb
* MEMÓRIA TÍPUS: DDR2
* KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 15,4"
* FELBONTÁS: 1280x800 (WXGA)
* MEREVLEMEZ: 160 Gb
* FLOPPY: Nem
* OPERÁCIÓS RENDSZER: Linux
* OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
* AUDIÓ: Igen
* INTEGRÁLT VGA TÍPUS: Intel GMA X3100
* WLAN: Igen
* HÁLÓZAT: 10/100/1000Mbps /Gigabit/
* MODEM: Igen
* BLUETOOTH: Igen
* IRDA: Nem
* USB PORT: 3 db
* SOROS PORT: Nem
* PÁRHUZAMOS PORT: Nem
* SÚLY: 2,8 kg
* FIREWIRE /IEEE1394/: Nem
* KAMERA: Nem
* S-VIDEO: Igen
* MODEL SZÁM: LX.ALB0C.018
* MOBIL NET:
* SSD MEGHAJTÓ: Nem
* KÁRTYAOLVASÓ: Nem2. ASUS F5R-AP366
Specifikáció
* PROCESSZOR: Intel Centrino Duo T2250 1.73Ghz
* MEREVLEMEZ: 200 Gb
* OPERÁCIÓS RENDSZER: Nincs
* INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn X1100 128Mb
* HÁLÓZAT: 10/100Mbps
* USB PORT: 4 db
* SÚLY: 2,65 kg
* KAMERA: Igen
* S-VIDEO: Nem
* MODEL SZÁM: F5R-AP366
* MOBIL NET:
* KÁRTYAOLVASÓ: Igen3. ASUS F5R-AP266 - ajánlották -
Specifikáció
* PROCESSZOR: Intel Centrino Duo T2450 2.0Ghz
* MEMÓRIA MÉRET: 1Gb
* INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn X1100 128Mb
* HÁLÓZAT: 10/100Mbps
* BLUETOOTH: Nem
* USB PORT: 4 db
* SÚLY: 2,65 kg
* MODEL SZÁM: F5R-AP266
* MOBIL NET:
* KÁRTYAOLVASÓ: NemÉS MOST JÖNNEK A KICSIK:
4. ACER Aspire 2920Z-1A2G16Mi LX.ANM0X.026
Specifikáció
* PROCESSZOR: Intel Centrino Duo T2310 1.46Ghz
* KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 12,1"
* OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows Vista Home Premium
* INTEGRÁLT VGA TÍPUS: Intel GMA 3100
* BLUETOOTH: Nem
* SÚLY: 3 kg
* FIREWIRE /IEEE1394/: Igen
* MODEL SZÁM: LX.ANM0X.026
* MOBIL NET:
* KÁRTYAOLVASÓ: Nem179.990 Brutto
5. MSI PR200X-026HU Ya Edition Kék
Specifikáció
* PROCESSZOR: Intel Core 2 Duo T5450 1.66Ghz
* OPERÁCIÓS RENDSZER: FreeDOS
* MODEM: Nem
* SÚLY: 1,8 kg
* MODEL SZÁM: MSNPR200BX26
* MOBIL NET:
* KÁRTYAOLVASÓ: Igen
207.000BruttoVAGY
6. ASUS F9E-AP124
Specifikáció
* PROCESSZOR: Intel Centrino Duo T2330 1.6Ghz
* MODEM: Nem
* SÚLY: 1,9 kg
* MODEL SZÁM: F9E-AP124
* MOBIL NET:
* KÁRTYAOLVASÓ: Igen
190.819 BruttoAz árakat az IPON.hu-ról néztem, ez tűnik a legolcsóbbnak, bár nem ismerem őket.
Ja: és hogy mire is kellene:
A szokásos irodai dolgok - net, Office, letöltések - stb, PHOTOSHOP CS3 - hoz - ezért is olyanokat néztem amiben alapban 2GB ram van, mert ugye a CS3 nak nem gyors proci kell hanem sok sok memória, bár most 512-m van
- és nagyfeldontású filmek nézéséhez - mármint van egy 106 cm Samsung plazmám, ezen van VGA és HDMI csati is, nem tudom hogy akettő miben külömbözik, és a leendő tiptopról nem tudom hogy melyik csatin keresztül jönne ki szebb jel??Szóval nem tudom hogy a HDMI csati ilyen estben szempont e vagy sem??Játszani mondjuk nem játszok, igaz az Age Of Empires 3mat néha előszedem
Sokan mondják tudom hogy Photoshop és 12,1" es kijelzővel mit akar...?tetszenek ezek a gépek - mindközül ezek tetszenek a legjobban, az ACER 2920z és az ára is jó csak nem e pici a proci ami benne van? - és elvileg tudják az 1280x800at, de azt nem tudom hogy Photoshopnál mennyire zavaró a pici kijlző méret?azaz mennyire kényelmes Photoshop alatt a szerkesztés ilyen pici képernyőn?
Ja és nem Pistát hanem XP sp2-t futtatnék rajta. Mi különbség van 1ébként a "core duo és a core2duo között és meliyk a jobb?
No röviden tömören ennyi lenne a kérés illetve a kérdés, várom válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm!!Szerintetek a fent leírtaknak melyiket válasszam ha mondjuk a legjobb ár/érték arányú notit szeretném?
Az IPON-ról 1ébként mi a tapasztalat?szabad náluk vásárolni és él e a gari?van esetleg megbízhatóbb és olcsóbb bolt náluk?
-
válasz
twollah
üzenetére
Van egy olyan érzésem, mintha az UAC-al lassabb lenne a rendszerem.
Indítás után közvetlenül, néhány percig komolyan lassú, utána viszont begyorsul.
Pl. a Widows Mail, vagy a Winamp első indítása eléggé lassan megy...
Amúgy UAC mellett raktam fel mindent, csak 1x kapcsoltam ki, hogy a Defenderből kilőhessem a sok automatikusan induló programot.
Hagyjam bekapcsolva, vagy sem?
Mit tanácsoltok? -
sdlghhn1
csendes tag
Üdv ismét!
Kiírtam boot XP-t simán és integrált driverekkel is. Bootol cd-ről a gép....: A:\
Rámegyek F:\-re, setup Enter.
This program cannot run is MS-DOS mode. Most mi a gond?
Bios-t nem frissítettem v1.27 van még (origi).
Mit csináljak? már kezdek megőrülni
Másik Xp cd? (32bit), de 64 kéne / bios frissít / bios átállít? -
twollah
nagyúr
Nagyon sok dologrol nem maradsz le.
Max az Acer backup programjarol amivel le tudod menteni a gephez adott OEM rendszert.Ahogy elnezem a hozzaszolasaid neked kaloz... ...khm... ...szoval biztonsagi mentett Vistad van amihez ugy sem kell, mert megvan neked biztonsagimentesen.
-
bela5
senior tag
Sziasztok!
Köszi az eddigi segítségeiteket...
Most már csak az lenne a kérdésem,hogy mire számíthatok,hogy ha nem telepítem az acer cuccait,hanem csak a vistás dolgokat használom? -
bela5
senior tag
Sziasztok!
Mint az előzőekben is írtam megvettem tegnap a gépet és nem találom sehol sem az acer epower nevű progiját....
Nem tudnátok segíteni ,hogyo honnan tölthetem le,vagy hol vagy a lemezén? -
mezis
félisten
válasz
twollah
üzenetére
A 80-as években egy GMK 24 KByte RAM-ot 40000 Ft-ért bővített. Ez durván 2 FT /Byte. Vagyis 2 GFt-ba (2000 Milló Ft-ba ?) került volna 1 GByte RAM ? Jól számolok ?
És ez sokkal előnyösebb ajánlat volt mint az anyacégé, ami ráadásul nem févezetős, hanem ferritgyűrűs memória lett volna.A '90es evek elejen talan ennyibe kerult volna 1 giga ram.
-
sdlghhn1
csendes tag
Igen innen megvannak, de vmilyen torrent volt.
Ja és 64bites XP-t akarok rakni, de a drivereknél nincs feltüntetve,hogy hány bites XP-hez van. Alapból 32 és 64 bites driverek az XP driverek? (I'm a lama.)
-
sdlghhn1
csendes tag
Valaki még régebben linkelt be torrent-linket, ahonnan drivercsomagokat lehet letölteni az egyes típusokhoz.
Már kerestem, de nem talátom. Valaki tudna segíteni?
Köszi -
bonat
senior tag
aki akar bővíeni RAM-ot Acerbe........
eladó az én Kingmax 1Gb 667 DDR2-es modulom....gari még 2009-12-ig
4000k -
golnet
csendes tag
Sziasztok, valószínűleg lame kérdés; de nagyon elakadtam...

Vásároltam egy Acer Aspire 5315 notebookot, felnyomtam rá egy Vista Home Premiumot, de sajnos csak 8MB videoramot lát, és így borzalmas. Hogyan tudok a rendszermemóriából többet belőni (pl. 128-at, vagy 256-ot?)
Előre is köszi a segítséget! -
Levi123
senior tag
sziasztok!
Van egy kis problémám:
most telepítettem újra az oprendszert (xp) egy acer travelmate 2410-es notebookon.
Most meg nem működik a tapipad, azaz működik az egérmozgatás, viszont kattintani kizárólag a két gombbal tudok. A tapipadot érintve (többször is) nem reagál a kattintásra...
Mi lehet a gond? -
breal11
tag
válasz
twollah
üzenetére
Hát ez az sp1 egyenlőre nálam egy kalap sz@r. Míg letöltötte és felrakta 30 perc ,majd újraindításnál kifagyott az explorer, aztán 1/3es telepítő végigment, 2/3as telepítő végigment fekete képernyő és nem állt le a gép. Kikapcs bekapcs és aztán felment a 3/3is, és most minden lassabb vagy 5-10%kal

-
Jávi
tag
hamarosan jön az xp sp3 végleges kiadás na arra leszek én kíváncsi

-
twollah
nagyúr
Masnak is lassabban bootol a gepe az SP1es Vistaval?
-
bela5
senior tag
Sziasztok!
Végre ,sok várakozás után megvan a kis laptopom....
Minedn jól megy , felraktam a vistát,csak aza a baj,hogy rádugtam a netet és nem ismeri fel....
Nektek nem voltak ilyen bajaitok?
Ha igen mivel orvosoltátok? -
breal11
tag
Innen van valaki aki már szedte le aspire 5920-nak a hátlapját? (rambővítés céljából?)
-
mrlan
tag
nekem is most jön le a Vista SP1

-
Motaba78
addikt
-
zso79
őstag
válasz
Motaba78
üzenetére
A szerviztapasztalatok alapján azt hallom, hogy a TravelMate-k megbízhatóbbak. Az új magnézium vázról csak jókat tudok mondani, nem nyeklik, nem recseg-ropog még akkor sem, ha csak az egyik sarkánál fogom nyitott állapotban. X3100 nem egy bivaly vga, kérdés mire kell neked...
Ez 9 rugóval több, de erősebb procival és 8 cellás akksival:
[link] -
Motaba78
addikt
sziasztok
lenne ez a notebook van esetleg valakinek tapasztalata vele ?
illetve az aspire acer notebookok mennyi jók minőségileg ?
vagy esetleg hasonló árban más gyártót javasolnátok ?
-
rudikiraly
csendes tag
sziasztok
problema a kovetkezo:
leontottem sorrel az Acer 5720z billentyuzetet, mely muvelet eredmenyekeppen a billentyuk ugy viselkednek, mintha folyamatosan le lenne nyomva a "Fn" gomb. ez eleg ciki. leszedtem a billentyuket, tisztogattam kicsit azt a muanyag foliat, de nem hasznalt, szoval ugy nez ki, ez komolyabb gond.
ja, es bootolasnal is lenyomva marad, mert nem mukodik a biosba valo belepes a laptop billenytuzettel (kulsovel megy). szoval ilyen driver reinstall, stb nem megoldas (persze kiprobaltam azert, eredmenytelenul).erdekelne, hogy egy billenytuzetcsere kb mennyibe faj az Acer szerviznel, illetve hogy van-e valami szoftveres workaround, amivel letilthatnam a gombot, mert igazabol remekul megvagyok nelkule.
ja, es persze ha valami mas megoldasrol tud valaki, kerem ne habozzon kozolni.
most egyebkent egy usb-s billentyuzetet kotottem ra, ugy irok. mas gondot ugy nez ki, nem okozott a folyadek.
-
Lejött az SP1 a Vistához!

-
Vinsanity
csendes tag
én komolyan mondom kezd az agyamra menni ez a gép...mindig ugyanazzal a problémával küszködök..winamp és firefox
nálam egész nap megy a zene és ha egyszer is "megugrik" idegbaj kerülget..
az van hogy pl megy a zene és firefoxxal megnyitok egy oldalt,akkor leakad egy pillanatra a zene.persze nem minden oldalnál
na már most,hogyisvanez ? dual core proci 2gb rammal oprendszer vista,és megakad a zene egy ilyen xarság miatt ?
szerintetek rakjak xp.t ? -
oris
aktív tag
Rá tudta venni valaki az eRecovery-t arra, hogy külső(USB) winchesterre mentsen? Ha igen, mi módon?
-
csabors
tag
Sziasztok!
TM 5720 Everestel mért HDD hőmérséklet -átlagos- használat mellett 46-48 celsius... Nem sok ez egy kicsit?
Ha jól emlékszem valakiknek van hasonló tipusú gépe itt a fórumon, (enyém integrált vidkaris)
megnézné és beírná a HDD, és a CPU hőmérsékleti értékeit irodai felhasználás mellett?
Kicsit sokallom a CPU 54-56 celsius hőmérsékletét is!Udv:
-
bela5
senior tag
Szasztok!
Acer laptopnál gari vesztéssel jár az ha memóriát cserélek a gépben?
-
breal11
tag
válasz
csabors
üzenetére
Szia!
Én csak erre alapoztam a dolgot: http://www.ipon.hu/?product_id=24590
Itt van ugyanis egy dual channel kit támogatás, amit igazából nem tudom hogy mi lehet, mert most jövök az Acer magyarországi képviseletéből és azt mondták, hogy ahhoz hogy dual ddrben menjenek a ramok, az szükséges, hogy azonos architektúrájú legyen a két ram (tehát márka nem kritérium). Itt arra gondolt hogy például nekem ilyen ramfelépítést kell találnom: Modul mérete 2 GB (2 ranks, 8 banks). Everest is a barátod
És ha jól tudom a ranks azt jelenti ez esetben hogy mind2 oldalon vannak chipek, a 8 meg talán az hogy 8 chip van rajta? (tehát 4 egyik oldalon 4 másikon) 
-
breal11
tag
válasz
breal11
üzenetére
Nah faja... most olvastma ipon.hun ramok leírásánál, hogy a kingmax nem támogatja a dual channelt, a kingston meg igen...Mostmár csak az lenne a kérdés, hogy a samsung ami most van a laptopombna támogatja-e vajon...Mert amit én találtam 2gbos samsung 800asat az sem támogatja :S JAJ DE BONYOLULT dolgok ezek...

-
kybic
tag
- nem jól tudod. Már a nevében benne van, DDR SDRAM (double data rate synchronous dynamic random access memory) Magyarul (röviden) az alapórajel kétszeresén megy a memória.
Kevered a "Dual Channel-lel". Azt viszont ügye valóban legalább kettő RAM esetén lehet megjátszani az azt támogató alaplapok és procik valamint memóriavezérlők megléte esetén.
Az, hogy DDR1, vagy DDR2, igazából belső felépítésben nem sok eltérés van, viszont foglaltban és órajelben igen. Ezért is nem váltható ki egyik a másikkal. A DDR1 normál felső határa 400MHz (persze léteznek alapból tuning memóriák), a DDR2 pedig elvileg 400MHz-től indul. Üdv. -
breal11
tag
Hát ezzel most vitatkoznék lanos. Megvettem a ramot, kicsavaroztma a hátát, elkesztem kipattintani a műanyag lapkákat, de ahogy magam felé tartom ahol nincsennek csavaok és csak lapkák tartják ott egy lapka sehogysem adta meg magát pedg már olyan szinten hajlott a műanyag hogy nagyon féltem hogy eltörik, ezért 20 perc basztatás után visszapattingattam mindent és visszacsavaroztam és most gondolkozom
A másik ami kiborított hogy most egy samsun 2gb 667es van benne vettem most bele mégegy 2gb kingmax 667et, erre boltban közli velem az eladó hogy örüljek neki ha elmennek egymás mellett nem hogy dualbá fog menni és kb kiröhögött..

-
Louies
aktív tag
Help!
Lenne egy olyan gondom,h adott egy Acer 292 Notebook. Bekapcsolás után mindig a bejelentkező Acer feliratú képernyő után újra indul. sem az F2 és F12re nem lép be a biosba. És újra indul újra-újra. Xp lemezt tettem be az elkezdte be bootolni,elindult szépen de kb 3perc után újra indul és kezdi elörül a hülyeséget. -
Blue@X
senior tag
válasz
breal11
üzenetére
Hy,
Az nvidia turbocache-ről [itt olvashatsz].
Igaz a 6200-t hozza fel példának, de nem sokat változott azóta. -
breal11
tag
És azzal van valakinek tapasztalata, hogy mennyire könnyű hozzáférni a ramslothoz 5920g-nél? Gondolom azért meg tudom csinálni magamnak a rambővítést... Jah, és még1 kérdés: használtam a keresőt de sajnos nem találtam értelmes leírást a turbocache technológiáról. Ez pontosan hogy is működik? Ha erősebb használt alá kerül a GPU akkor elvon 1 giga ramot a rendszerramból a GPU-nak? Vagy hogy képzeljem el? köszi.
-
csabors
tag
válasz
twollah
üzenetére
Tényleg jó lenne a Vista, de mivel nem lehet tiszta telepítést csinálni (ezt ugye jól tudom) ezért nagyban veszít tényleges értékéből. Legalább választható lenne a telepítés tipusa (haladó, vagy kezdő, teljes, vagy részleges stb.)Szerintem nem jó ha telepakolja mindenféle -inkább- a gyártóknak fontos segédprogramokkal, amik ráadásul próbaverziók.
Az jó dolog, hogy a Vista üzleti verziója "visszafrissíthető" XP prof-ra tehát akinek ilyen szoftvere van az nem bukja az oprendszert és árkülömbség sem jellemző.
-
breal11
tag
Lenne megint egy kérdésem, bár nem vagyok benne biztos hogy ide tartozik, de konkrétan memória fórumot nemigazán találtam ami foglalkozna ezzel. SZÓVAL, 1 hete megvan az 5920G. És most ráeresztettem egy everestet. 1x2GB ram van benne és ezt írta az everest leírásában: Memóriabusz sebesség 667mhz, valódi sebesége 333mhz. Tehát akkor most 333on megy csak a ram? miért? És hogy tudom felhúzni rendesen 667re? Samsung ramról van szó...Biosból a legfrissebb van rajta (1.3811) és biosban sem találtam állíthatóságát a ramnak. Előre is köszi!
-
adult_l
csendes tag
Sajnos nem lehet csontüresen kapni csak linuxal vagy Vistával, sajna egyik sem a kedvencem...
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok!
Én most tervezek egy Acer TM5520G-502G16 vásárlását és Vista Home van rajta, simán le tudom törölni az xp telepítő cd-vel? Vagy valami trükk kell hozzá? -
twollah
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Vista alatt ugy csinaltam, hogy leszedtem a BIOSt az Acer ftpjerol innen.
Majd Vista alatt elinditottam az exe filet, az molyot egy ideig, majd reboot es orultem jol az uj(abb) BIOSnak.
Frissites kozben ne kapcsold ki a gepet, mert akkor gebasz van.
-
twollah
nagyúr
válasz
graczerz
üzenetére
Tevedesek elkerulese veget nem fabol keszult gocsortos utoszerszam himivarsejt a forumozo, hanem az igazat mondja.
Itt a forumon kb. n+egyszer le lett irva a rendszervissza allitas menete + a gepkonyvben is le van irva szepen magyarul, hogy mit kell csinalni.
Nekem peldaul a gepkonyv 49. oldalan van leirva a dolog lepesrol, lepesre.
Lehet a pdfben mashol van, de le van irva.
Olvasni, irni ahogy latom tudsz, igaz kicsit mocskos a szad, amit itt nem nagyon toleralunk, lehet nalatok a teren, kocsmaban, otthon (nem kivant torlendo) ez a modi, de itt nem.A masik az, hogy egy szoval sem emlitetted, hogy milyen tipusu notebookod van, igy meg akkor se nagyon tudnank segiteni ha akarnank, mert sajnos a sotetben tapogatodzunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- és nagyfeldontású filmek nézéséhez - mármint van egy 106 cm Samsung plazmám, ezen van VGA és HDMI csati is, nem tudom hogy akettő miben külömbözik, és a leendő tiptopról nem tudom hogy melyik csatin keresztül jönne ki szebb jel??Szóval nem tudom hogy a HDMI csati ilyen estben szempont e vagy sem??Játszani mondjuk nem játszok, igaz az Age Of Empires 3mat néha előszedem

elnézést
És ha jól tudom a ranks azt jelenti ez esetben hogy mind2 oldalon vannak chipek, a 8 meg talán az hogy 8 chip van rajta? (tehát 4 egyik oldalon 4 másikon)