-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jávi
tag
válasz
almorion #4936 üzenetére
hát ahogy itt a többiek banchmarkoltak a winrarral nekem 722pontocskát adott
én nagyon meg vagyok elégedve a géppel.igen ez az athlon kétmagos. csak annyiban tér el a turiontól hogy kevesebb a cache 2X256kb van benne nem 2X512 de ez amdéknál nem számít sokat.kijelző szép ,jó színek, billentyűt szokni kell,touchpad meg minden jó. eddig ahogy olvastam mindenki szidta a benne lévő dvdírót.nekem elég gyorsan ír szal nincs vele gond. külseje is bejön megy a k750imhezXD -
almorion
csendes tag
válasz
almorion #4938 üzenetére
Na végülis csak-csak kibékültünk a google-lel, és kitette a várva várt eredményt... Szóval az iménti kérdésem félig-meddig off...leszámítva, hogy a notebookcheck-es lista alapján nem tűnik borzaszónak a különbség, bár lehet, hogy máshol keresendő... Szóval miért olcsóbb 50k-val a 402g16?
...almo
-
twollah
nagyúr
válasz
almorion #4936 üzenetére
Drivert innen tudsz leszedni hozza.
Az Empowering pedig egy programcsomag amit az Acer csinalt a notebookjaihoz.
A kovetkezok vannak benne:
- halozati kapcsolat dolgok (LAN, WLAN)
- ezzel tudod lementeni a rendszered (Windows) a rejtett particiorol.
- az energia ellatast itt tudod beallitani (mennyivel porogjon a CPU, stb).
- ha jol emlekszem akkor van valami filetitkosito resze is.Vegul is az egesz nem mas mint a Windows Vista kulonbozo dolgaihoz egy csicsasabb frontend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest