- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
válasz
buherka #1211 üzenetére
Hát még nem tudom,de valószínű,hogy egy Pentium Dual Core 2xxx proci fog benne dolgozni,aztán később pedig egy komolyabb,akár Quad,vagy 8xxx C2D.
Nagy örömmel olvastam,hogy kezeli a Wolfdale,ill.Yorkfield cpu-kat is
Ennek NAGYON örülök!
Más.
Amikor kinyitottam a dobozt,az fogalmazódott meg bennem,hogy ezt a lapot vétek belerakni egy zárt oldalú házba! Ezt a lapot,illetve a köré épített rendszert látni,láttatni
kell!Ezért mondtam,hogy ez egy Ferrari !
Jövő héten megpróbálom összerakni a gépet. Addig átolvasom a topikot,hogy legyen már valami tapasztalatom,mire nekilátok szerelni.
Üdv!
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1225 üzenetére
1,5-ig avval is simán el elhet menni, sokan tényleg egyböl 1.55re maxolják..sztem is az lenne a legjobb ha fokozatosan emelnéd. ez viszont nem igaz az fsb-re. a mem kezelés miatt vannak lyukak, amiket itt-ott csak nagyobb ugrásokkal lehet elkerülni, ahhoz meg ugye nagyobb fes is kell majd..szoval ki van ez találva
ohh akkor böven ki fogja szolgálni haverodat az a kari, pláne h én si meg vagyok vele elégdve
videozáshoz egyébként NO 1. kari!
-
grunge
addikt
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1202 üzenetére
a fő baj h tényleg semmi adat nem szerepelt a termékről,sehol....)coolink)...mostmár lehet van ,nemtudom nem is érdekel.....az ár miatt akartam ezt venni mert az baráti volt......
én is át szoktam nézni álltalába de ott ez valahogy eszembe se jutott,hisz azt mondta h jo lesz.......ezekután én is ezt fogom csinálni ha tetszik ha nem h kipakolom és tüzetesen átnézem....
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1201 üzenetére
googliztam kicsit, ezt találtam acpu vtt-töl:
CPU VTT is the most important setting for stable overclocks. The CPU VTT Voltage sets the CPU termination voltage, allowing for a 1.55V maximum. Using this voltage in combination with the CPU VCore voltage setting can greatly enhance the system stability while overclocked. The system memory reference voltage is split between settings, the controller reference voltage and one option each for the two memory channels. In all cases, the base reference voltage can be set to a maximum of .03V over half of the set memory voltage. (Taken from HardOCP)
"In summary, the CPU VTT controls the CPU termination voltage. Based on Kirmie's observations, it reduces the number of false electrical signals by providing a form of "ground" to pull out these false currents. ." (Credit to Kirmie for the find) My experience with this board is that the max setting (1.55) provides the best results. I have not had a single crash or temperature variation as a result.
szal ettöl nem fog melegedni, söt tuning esetén fokozottan figyelembe kéne venni. nb-t meg probáld 1,43-al, és ha stabil a deszka akkor indulj el visszafelé.
hát igen, prescott szeret melegedni, télen jol is jön
safi karik hütését eddig forumon nem érte panasz, max az hogy nagyon halk, és páran azt hitték nem is megy
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1196 üzenetére
hát igen vtt-vel is vacakolni kell, van akinek alacsony feszen is jol megy a tuning, van akinek max kell...ált 1,3-1,47 szokott lenni. ha csak ezt huzod nem is fog semmi sem történi.
jaja vagy azt irják nézd meg az 1-es hsz-t. mondjuk ott le is van irva minden. 8,3ast még én sem raktam fel, majd holna kiproszálom. valamelyest javul vele akari sebessége. 53fok nem para, többinek is annyin megy. nekem mondjuk 26o startol mert tudja power playt
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1193 üzenetére
gondolom én is
de 1.5 még nem bántja a cuccost az tuti. meg a CPu VTT-t is kell emelni a lapon, ez is fontos a magasabb fsb-hez.
láttam nem reagáltak ati forumaon...eddig a 8.1-es hotfix bizonyult jonak agp-s tulajoknak. de sokan szoptak evvel, is, hijába..agp vel sok a problem..
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1178 üzenetére
viszont az állványosfuro,egy pirospont
igazábol ki lehet furni ,vágni viz nélkül is de nagyon könnyen elrepedhet,a védőfolia lehet hülyén hangzik de minimális kenést ad az anyagnak,vágás közben,a furat meg ha locsolod szinte felpolírozodik,a belső fele,ennek leginkább led beépítésénél van jelentőssége meg ha persze szép furat kell........
hát a felex nagyon barbár erre a célra,de ezekszerint működik
asztalifűrész vagy dekopír fürész,sűrű fogazású közepes fordulat
hajlamos felhabosodni ha sokáig eggy helyen tartod a dekopírt,80-100 fok körül lágyul,olvadáspontja 130-140 fok....
na jo nem offolok tovább -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1155 üzenetére
a plexit soha ne takaritsátok száraz rongyal,mert csak rosszabb lesz.
mert ugye alapbol is vonza a port,ezért mindig nedvesen,szappanosvizzel,vagy direkt plekó tisztito folyadékkal,ajánlatos tisztitani...
állatalában UV állo de ha sokat van napnak kitéve hajlamos besárgulni ....
ha nagy igénybevételnek van kitéve estleg oda inkább polikarbonátot javaslok,törhetetlen ugyanugy viztiszta és kellő vastagságba akár golyoállo is lehet -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1155 üzenetére
igen tudok minden mennyiségben,talán kicsit olcsobban is
mond meg a vastagságot ,színt,és h mire kell és elintézzük!
1mm-töl egészen 25mm-ig választhatsz......
ha szines kell azt rendelni kell,és sajnos az csak táblára megy(3000x2100mm)
a legelterjettebb a viztiszta,opál,bronz szin ezekből van kis darab is akár.......
ezek RÖHM termékek(made in germany) -
grunge
addikt
válasz
buherka #1143 üzenetére
ok! köszi
a megbizhatoság esetedben is érvényes
befizetést választottam mert azon a héten asszem otthon hagytam a bankkártyát
a plexi házak másik hátulütöje meg az hogy idövel karcolodnak is (haver tapasztalatai alapján). moddingos cucok nem rosszak jaja. mondjuk gépvásárlás elején még aerocool aeroengine 3t-s házat szerettem volna (20-22k) de mikor megláttam ezt a CM-et és hogy menniyvel ötletesebb a belseje, akkor nem volt kérdéses h melyik lesz. pláne h még olcsobb is volt, igy kijött az e6600
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1133 üzenetére
Köszi
valoban faxa háziko, bátran ajánlom mindenkinek! egy "gondom" van csak vele, mégpedig hogy a ventis oldal nem eléggé merev...mondjuk ha belecsavaroznék egy második kúlert akkor talán jobb lenne...a belseje viszont kárpotol mindenért, ötletes jol berendezhetö! hát igen, képeken látszott is h rend van a házikodban
én sem vagyok ezeknek a "thermal tape"-eknek a hive. és detto h lusta vagyok szétkapni, pláe h nincs is vele baj. csak az a kis(?)ördöhg néha elötör
-
grunge
addikt
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1123 üzenetére
uhh hát ez tényleg elég ratyin néz ki....asszem minél hamarabb bevásárolok mx2 böl,és ujjrakrémezem
énis azért vettem ezt mert nekem ez a lap tetszik a legjobban a palettán,meghát az Nforce chipst,meg nekem előbb volt meg a 2 vga-m mint a lapom ,nekem csak sli jöhetett szoba....ezért lett a kis fatal1tym amit nem bántam meg......nekem mindenem SATA2"-es,vinyo,dvd,még a tápcsatik is
forumtesó ezt a képet te készítetted??
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1121 üzenetére
huuu anno én is végignyálaztam az összes tesztet
és végül azért választotam ez ta lapot, mert ez jött bea legjobban külsöre, és ott volt rajt a 2*ide csati, ami intelnék külön chip kezelt (nem nb,sb)! az ironia mindössze annyi, hogy az uj masinában a vinyo mellett még a dvd is satás
szép lapocska!
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1089 üzenetére
hát örülök h vannak, akik értékelik az ilyesmiket
a csőszettről ,hát francesco féle acél....igazábol ezt nem tudom...
ami sztem nagyon jo dolog h az egész fényezés alá van cromozva full az egész váz....ez azt jelenti ha még vigyázol is rá h'' Őrök élet plussz egy nap'' amit kibir.....nagyon szeretem a régi országutikat pl,pinarello,colnago,basso....régen tudtak vázat csinálni... -
-royalflush-
tag
-
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1066 üzenetére
aha értem..remélem nem sarkazom le,csináltam már ilyesmiket,ugyanis elektromüszerész vagyok valahol
csak azon gondolkozom lehet addig nem kéne baxtatnom,mig nincs meg nekem is a pasztám ,h egyből be is tudnám kenni
más:
a nemrég jártam különböző topikokban és egyből rámförmedtek h huuu ez off meg mittudoménitt mérnem szol be senki közületek?
komolyan mondom ez a legjobb topik,tiszteletem az összes itt lakónak
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1049 üzenetére
na látod ez egy érdekes dolog,rárakom az ujjam és nem ugy veszem észre h nagyon irreálisan meleg lenne.sőt néha kifejezetten hüvös
....lehet mérési hiba??
haveromnak van hömérös szenzoros műszere lehet azzal kéne rámérni.....
és a legujjabb everest ultimate full-t használom.....rgebbi everest mutatott hihetetlen értékeket...pl proc 13 fok -
grunge
addikt
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1005 üzenetére
igen a lap rendbe van,azon kivül h még mindég elég meleg az NB....de már dolgozom egy kifinomultabb hűtési technikán
egy negativ dolgot tudnék még említeni h az alaplapi venti vezérlés,nem veszi vissza a fordulatot rendessen,csak kis idő mulva....nemtudom ez mért lehet....
az igen 12 év az sok idő,dehát ezt várjuk egy Marzo villátol...
mondjuk nekem már sikerült eltörnöm egy Z1 freeride-ot,kitörtem vállbol mindkét száratlehet a helytelen használat miatt ,nem birta annyira a dirt-öt,remélem a siver sc,többet fog birni,jo masziv a vaáll becsuszo minden.....majd kiderül
-
-royalflush-
tag
viszont hosszutávon,terepen odevernél az nem kétség.aszfalton birom mert országutimon egy áttétel(52-16 áttételbe ,ha ez mond velemit
)van,és azt szoktam pörgetni azéé
....van h megyünk pl csoványosra és helyenként toljuk(mert nem birunk feltekerni) és a cc-sek elhuznak mellettünk felfele,azon mindig kiakadok
-
-royalflush-
tag
nemmondod,bringás tesó!!!!!!!!!!
nekem van országutim meg montim is,most raktam össze a gt-t marzo siver SC-vel,205-ös hayes fékekkel,Race Face kiegészítőkkel..én inkább dirt,freeride.....a cc-seknek full respect,kemények vagytok
nagyon jo lenne a matrica,nem kapok sehol....ha rég bringázol akkor tudod milyen a sima régi klasszikus GT felirat....olyan kéne.......
ha tudnál segíteni nagyon megköszönném
amugy ez egy GT Ruckus váz,a bordofeliratos nálunk nem árulták ezt a tipust -
-royalflush-
tag
ez a porszűrő már nekem is rég eszembejutott.....nem lenne hülyeség,én kertesbe lakok és állandoan nyitva az abalakom és nagyon hamar tiszta kosz lesz a házacskám belül
lehet ezt a légszűrőt kapni valami integrált megoldásba?arra gondolok h a már meglévő négy furatra erősiteni pl valahogy...
aztán lehet fogom magam és csinálok magam,valami patent kis alufoglalatba,motor légszűrő anyagábol lehetne is akár..... -
grunge
addikt
gondoltam én is benevezek egy ilyen spray-re, hamarabb végaznék
egyébként 5 perc alatt el is apad a cucc nem? és eléggé mélyre hatoan kiviszi a moslékot belöle?
Hát én tuti nem vennék 750i-s fatal1ty-t, söt még 780i-böl sem...ezek ugyan azok a chipek egy nf200assal kiegészitve. majd ha lesz valami uj nv lapka, esetleg abbol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged