Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
Kipróbáltuk másik táppal, és semmi változás
és amúgy az elúzú tulaj is csak 4 pines dolgot dugeszolt a 8 csatis zizéba és tökéletesen működött neki. No mind1, gari lesz a dologból asszem.
Kipróbltuk másik (Leadtek 7900GT) vidkarival, minden feleslegeset kiszedtünk, még a vinyók sem voltak bedugva, 3 szett különféle memóriával (kingmax 1gb 667 dualban singlében, 512-es samsung, 1 gigás 800MHz-es Geil...) mindet próbáltuk minden slotban dualban és anélkül. Egyik esetben sem jött kép. Nemtudom mitévő legyek :S -
buherka
addikt
royal is árulja már a gépét
...kár érte
még körbe kell kutakodnom...megkérdezek egy-két ismit, hátha tud hozni nagykerből
árgép az gagyi...mindig félrevezet
(#3119) Maxxter ...jól van
. Azt hittem már, hogy valami gebasz van...nekem is vannak gondjaim és sajnos nem is kicsik...ez van
-
buherka
addikt
hoppp...már le is csaptál rá?
...megszűnt a hirdetés!
Nekem ugye volt referencia GTS-em, meg GTX-em is, ugye az meg sima zöld. Megmondom neked a frankót, hogy nagyon ocsmányul néz ki plexin keresztül
Nem megy a piros laphoz a zöld VGA...nagyon nem.
Mondjuk, ha nem plexis az oldallap, akkor tök mindegy -
buherka
addikt
Neked most úgy is ATI-d van, így talán jobban is húz a szíved 4850-es felé.
A Golden Sample jó ha tudod, hogy válogatott GPU-kat tartalmaz, szóval az nem gagyi cucc.
Főleg, hogy 3 év garit kapsz rá.
Lehet, hogy nincs elírva az a 112Gb/s...húzott orajelekkel elképzelhető, hogy annyiNa meg is néztem a tesztet...szerintem ez a dolog gyértelmű győzelem az ATI számára. Nincs ezen mit gondolkodni.
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Én azt a drivert raktam fel hozzá, amit kaptam a zacsiba
Végül is tökéletesen működik, de ez a mikrofon dolog valahogy nem jön össze.
Az a baj az X-FI totyikkal, hogy egyster kértem tőlük segítséget a h. kari végett.
Aztán jött a duma, hogy az nem is X-FI, hanem egy moddolt és átmatricácott Audigy.
Ekkora marhaságot
Nem hgy segítettek volna, hanem jól lehúzták a kártyám...na mondom csősztök
Azóta, nem írtam oda(#3069) grunge ...igen, ki lehet ezt a folyamatos riasztgatást kapsolni a Vista-ban.
Vezérlőpult, felhasználói fiókok és azon belül van egy olyan, hogy felhasználói fikók felügyelete (ha jól emlékszem), na ezt ki kell kapcsolni és akkor nem fogja feldobálni állandóan az ellenőrző ablakot.
Én kiiktattam a Win. Defendert is meg még egy pár dolgot, de a notin így sem tudtam megszokni a Vista-t. a 2GB ramból bezabál 900Mb-ot és állandóan tekeri a vinyót, megállás nélkül
Én 1 hetet küzdöttem vele, de feladtam...maradok a jól bevállt XP-nél...én drukkolok neked -
buherka
addikt
Én csak akkor használtam az alaplapi cuccom, amikor mikrofonoztam, mert külön hagkariból sosem tudtam mikrofont kicsikarni.
Lehet, hogy én vagyok a béna, de most sem tudok mikrofonozni az X-FI-vel.
Annyi rohadt beállítás van a menüjében, mint a szemét
Lehet, hogy már kéne írnom az X-FI totyikba -
stephenpoe
tag
-
buherka
addikt
Még talán ez a deszkája az abitnak, ami szerintem elég értelmesre sikerült. Én sem tudom, hogy mire cserélném le az Abit-ot...talán én is a DFI, vagy egy fincsi Galaxy-NForce
felé kacsingatnék. Asus, MSI, Gigabyte nem bejövős nekem
Mondjuk, hogy most elég sokat használok notit, ez a dolog el fog tolódni sokáig. Nagy pénztemető ez a számítógép biznisz -
buherka
addikt
E8400es dobozost már hozzádvágják 30K-ért
.
Szerintem jó pár évig elleszel vele, Én még mindig alapfeszen használom 8X400-on...ennyi is bőven elég. Te is tudod, hogy a mai gémek inkább a VGA-t zabálják.
Mondjuk ahogy kolega mondja, én nem adtam 1.4V-nál többet neki...azért ezek a procik hamarabb degradálódnak, mint a 65nm-es társaik.
Persze ott van a garancia, de hát ki akar manapság kardoskodni az eladókkal, meg 4 hétig várni a cserecuccosra. -
-royalflush-
tag
hát hallod én világ életembe Bmx,Monti(freeride) párti voltam....
de! mióta összeraktam ezt az országutit le se szálok rola,edzésnek is jo és lényegesen hamarabb jutsz Á-bol B-be ami azé szempont,és élmény vele az egész...
ezzel nem azt akarom mondani h a monti nem jo,mert van nekem is,hanem hogy más világ.....
csak egy hátránya van amit Te is mondtál,h a rossz magyar utak(amugy röhely helyenként az utminőség,akár a középkor),meg is érzem 9Bár nyomással az utolsó repedést is főleg sugárra fűzött kerékkel........ -
Maxxter
senior tag
Minél többet, annál jobb
Mikor én nyúztam, akkor 1.6V-ot kapott, Buhi nem mer 1.4V-nál többet adni neki. Ha jó hűtőd van, 1.4V-ot röhögve elvisel és azzal már van remény a 4Ghz-re is. DE fölösleges 4Ghz-en járatni. Én alapon hajtom az enyémet, ez bőven elég. Vegyél E8400-et, alig drágább már mint a 8200-es.
-
stephenpoe
tag
...először is leszögezném,hogy senkit sem akarok meggyőzni!Én azért kezdtem foglalkozni vele,mert sokszor egymás után ütköztem hasonló problémákba,mint amiről itt írtatok.Vírusok,egyebek!Ezen kívül az is mellette szólt,hogy sokkal kisebb rendszerigénnyel is képes,szép teljesítményre.Nyílt bázisú,teljesen ingyenes,minden letölthető-elérhető,és nekem is a VIN alatt fut.tehát ugyanúgy megvan az xp is.Én ugyan csináltam külön telepítőt hozzá,de le lehet a netről is tölteni.Ezeken felül,nagyon szép...
Maxxter:Nem tudom melyik progi lehet,de az olyan zsenik,mint TI,szerintem kis alakítás után fel tudják tenni....Én ezt olvasom mindenhol.
De ez itt nem promó volt,csak ötlet....
----tudjátok mi a különbség a szines tv,és az ötösikrek papája közt...?
-
Maxxter
senior tag
Nálam a wifis tűzfal a mindent megfog. Miután bejött ez a köcsög, jött a norton, jött fingomsincsmáhogymi és semmi nem használt. Pedig memóriát meg procit zabáltak két pofára és még a winyóm is többet kerregett tőle.
Most a vistától annyit kerreg bootoláskor hogy legszívesebben kidobnám az ablakon.
-
Maxxter
senior tag
Persze, hogy volt. Mikor kijött a Vista és már nem béta még ilyesmi volt a neve, akkor leszedtem kipróbáltam és elég is volt belőle. Bedugtam a pendrive-ot, erre képes volt azt mondani, hogy ismeretlen hardver, adjam meg hozzá a drivert. A driver természetesen a pendrive-on volt
Akkor most mi van???
Eddig tartott a vista, a mostani egy "újabb" verzió ez már ismeri a nyomtatót is -
Maxxter
senior tag
Mivel eredeti az XP-m ezért mindig lejön a frissítés. Nem vagyok ennyire amatőr! Azokat is tudom, hogy miket kell kikapcsolni, mindent kikapcsolok, külön tűzfallal letiltok minden portot és mégis bejön. Mások is szívnak ezzel, nem egyedüli eset, az okosabbak azt írják, hogy valamilyen windwos porton jön be és azt nem felügyeli semmilyen tűzfal/vírusírtó. Én azt is el tudom képzelni, hogy microsoft írta, hogy minél többen vegyenek vistát. . . De nem én leszek az, mert inkább 30 naponta újra rakom, minthogy megvegyem
-
Maxxter
senior tag
100% hogy netről jön be, mert mikor csak videovágáshoz tettem fel az XP-t, akkor nem volt netem és semmi baja nem volt. Felraktam a wifi drivert is, hogy megosszam a videot, egy nap múlva már jelentkeztek a hibák.
Egyik cd, progim sem sáros, az is 100% mert itthon a 3 gépből mind a 3 ezzel szenvedett, pedig mindegyik teljesen más. Egy közös cd-jük nincsen. De már nem izgat ez a szar vírus, mert vistán nincsen -
Maxxter
senior tag
Nekem se volt már jó ideje, de ez kifogott rajtam. Norton meg sem találja, NOD megtalálja nem törli, Spyware Terminator ugyanez. Kézileg törölni nem lehet, még akkor sem, ha másik windowsról akarod. Szépen sorba leállítja a windows számára fontos futó progikat, pl. explorer és a végén kinyírja a windowst. Mivel volt hogy egy nap alatt 4x raktam újra e miatt a windows már meguntam és jött a vista.
Azt nem értem, hogyan talált meg mindig az a köcsög vírus, mikor változó IP címem van. -
buherka
addikt
Hát ja...7K-ért ajándék volt
, pont akkor vettem amikor a Mistral az utolsókat rúgta. Valszeg ez is ezért volt ilyen olcsó. Az utolsó napokban, szinte mindent nettó áron árúltak.
70K-ért h.kártya...no persze...esetleg az oljabáróknak.
Nekem a notira jogtiszta Vista Home Premium van és még így sem használom.
XP...rulez -
buherka
addikt
Ahogy mondod, már a plafont verdeik ezeknek a kártyáknak az árai. Lassan többe kerül egy h.kari, mint egy fullos deszka. Meg vannak ezek hülyülve teljesen.
Én is a jól megboldogult mustáros cégnél vettem még az X-Fi-met kemény 7K-ért...hát annyit megért szerintem.
Jön is velem a sírba...oda nem adom senkinek -
buherka
addikt
Nekem az X-FI faszán működött a Vista alatt is...persze amíg le nem túrtam a francba.
XP alatt viszont sehogy sem sikerűlt a mikrofont éltre keltenem...az X-FI topikban is tanácstalanok. Amikor mikrofonozni akarok az MSN-en v. Skype-on, akkor vissza kell kapcsolnom az integrált alaplapit, mert azzal jó a mikrofon. Vagy a notit használom, mert abban van beépített mikrofon, meg kami is
Érdekes a SB. Live kártyámmal semmi gondom nem volt ilyen térem.
Valahogy már tényleg nem az igazi a Creative...vagy csak béna, mert nem képes egy normális drivert csinálni -
buherka
addikt
Ha beleolvasol a PhysX totyikba akkor már láthatod, hogy okosok összehoztak ATI és NV kártyát SLI/CrossF.-be, hogy Ati kártya mellett fusson a PhysX motor. De elég hozzá egy 8600GT is pl.
Szóval, ahogy mondod...minden megoldható. Még szerintem a mi lapunkban is meg lehet csinálni.
Most még kevés játék támogatja ezeket az dolgokat, de így most már szerintem sok fejlesztő be fogja építeni a saját grafikus motorjába ezeket a PhysX efekteket.
Azért valóban látványos -
buherka
addikt
na arra kiváncsi leszek...szerintem egyenlőre ez a NV kiváltsága és faszán működik, más kérdés hogy szinte egy játék sem támogatja
Én is csak azzal a demoval próbáltam ki, amit le lehet tölteni
Azért azt nem hinném, hogy csak NV-át kellene venni, hogy minden faszán fusson...mondjuk az tény, hogy nálam egy gémmel sem volt eddig gond. -
Maxxter
senior tag
Az nem kifejezés, hogy nehéz. Inkább lehetetlen. Ha sok pénzed van akkor nem számít, de nekünk nem mindegy, hogy egy gumi ami amcsi bolt 25k mennyibe kerül. Mert eddig darabja 90k
Vagyis egy gumira dúrva 65k a szállítás. Ennyiből meg kimegyek amcsiba és vissza szállással.
-
Maxxter
senior tag
Olyan papucsot amilyen van rajta. Mivel nagyon puha, ezért nagyon gyorsan kopik és el kell kezdenem szervezni a következő garnitúrát. Eddig olyan árakat kaptam, hogy leestem a székről, mikor megláttam. Sehol nem találtam még olcsóbb megoldást, de rajta vagyok. Már arra is gondoltam, hogy kimegyek 2 napra és behozom a gumit. Még úgy is olcsóbb lenne, mint a legolcsóbb ár amit eddig kaptam
-
Maxxter
senior tag
Én is kipróbáltam de nekem nem ment. Lehet kitartóbbnak kellett volna lenni.
Én próbáltam LFS-et gamepad-dal is de azzal sem ment, mert nem tudtam összehozni a két ujjamat. Mikor gázt adni vagy fékezni akartam akkor eltoltam oldal irányba és már nem volt padlógáz/fék, ugyanez a kormányzással is. Szóval az én világom autós játéknál a kormány, repülősnél meg joy. -
stephenpoe
tag
...írtad,hogy van PC-s kivitel...az USB porton csatlakozik?Mert ugye a régi x-box aljzat teljesen más...vagy van valami átalakító...?Én vettem egy kis kontrol padot,de csak ilyen hordozható kivitel,kísérlet képen.A gép felismerte,csak nem lehet vele játszani,annyira kicsi,meg hulladék...utánanézek a 360-nak...
Hello
-
-
Maxxter
senior tag
Jó ez nekem így is
Az a lényeg, hogy bömböljön a motorhang ha driftelek. Ha meg filmet akarok nézni akkor szépen lemászok az emeletről és megyek DVD-zni a plazmán. Egy 17"-os TFT nekem kicsi a filmekhez, a legnagyobb baj, hogy a játékhoz is kezd, mert 1000x jobb egy szélesvásznú 22"-24"-on játszani
-
stephenpoe
tag
...van...de nem hiszem,hogy ide illik...talán nyitni kellene ezeknek is egy topikot
Ha részletezném,biztos kizárnának...Meginogtam!Ezek mind jó érvek.Legfontosabb ugye,a pénz,nekem is,mint mindenkinek.Akkor azt mondod,hogy driver-gondok nincsenek.Kell a BIOS-ban bóklászni a beállításhoz?Mert ugye abban sem vagyok valami ász...
Igazából a filmezéssel fogtál meg leginkább,ugyanis az,ami a leggyakoribb...Nem is értem,miért nem jó a mostani kártyám....de akkor is jobbat akarok!Mégis...pontosítanád,hogy szerinted melyik a legjobb választás?Elég sokat van úgy is bekapcsolva a gép,hogy nem vagyok itthon...a feleségem ráül...meg ilyenek...(meg a fiam is
)Szóval...ha valami gond van,Ők már csak akkor veszik észre,ha kigyulladt....vagy felrobbant...de lehet,hogy akkor is először az utcán keresnék a zajforrást...
Szóval...honnan tudom,hogy jó-vagy rossz hűtő van rajta...vagy azt mindenképpen cserélni kell?A négyes széria melyik darabját választanád Te..és miért azt...?
Hirtelen ennyi...előre is köszönöm...
Egyébként az előző levélben akaratomon kívül túloztam....csak arra gondoltam,hogy az Én ismerősi körömbe tartozó emberek között vagyok jó,de az is talán csak azért,mert ugyan mindegyiknek van valamilyen gépe,de csak a szükség miatt...egyiket sem érdekli igazán.Nekem kb másfél éve lett az első(otthon nem igazán engedhettem meg magamnak...)de ezidő alatt,csak úgy,a netről többet tanultam,mint ezek közül bárki....hozzám hordják javítani....(tudod...én megértem,amit mondanak....meg ingyen csinálom...
)Szóval ez az egész magyarázat csak arról szólna,hogy sajnálom már,hogy ilyet írtam,és nem akartam beképzeltnek tűnni....mint a mellékelt ábra is mutatja,mindenben TI segítetek...
De mostmár tényleg kezdek belegabalyodni...jó éjt! -
stephenpoe
tag
...átnéztem,jól fest....,csak én nagyon kúpolós vagyok
az új dolgok megijesztenek...
Neked Radeon fut....,vagy más dolog miatt ajánlottad?Megnéztem AZT!Szép....pedig ugye ők a vezető nagyhatalom....de ha látnád,a való életben mit csinálnak.....életveszély,minden mozdulatuk...a múltkor majdnem elütötték a fiam...pedig mi úgy figyelünk,hogy az már beteges....ok,nem bonyolódok bele,mert még a végén elkezdem cifrázni...
Mindent köszönökTi egyébként biztos azt hittétek,valami vidéki suttyó írogat itt Bivalybasznádról,oszt fakít azzal,hogy azon a tetves vidéken Ő a legjobb..,oszt assetuggya mi a megahercc,mega cépéú...
-
buherka
addikt
TV-khez én sem értettem nagyon, míg fel nem homájosítottak az adott totyikban.
Pl. rengeteg gyártó at LG-től és a Samsungtól vásárolja a paneleket az LCD-be. Nekem a Lenovo notiban is Samsung panel van
Szóval lassan már tök mindegy, mit veszel...lényeg, hogy legyen jó a szervíz háttér, mert az ördög sosem alszik
-
stephenpoe
tag
Köszönöm,a felvilágosítást!
Magam sem tudom,miért a G-force felé húzok,egyébként nyitott vagyok a többi felé is.Háát...igazán nem is tudom,hogy mit akarok.Az ember mindig jobbat akar,nem,egyébként még mindig követ pattintanánk....Lelkesen bújom a leírásokat,főleg azokat,amik a Prohardveren vannak...Valószinűleg Bence nemsokára kikönyörgi a Gépem,mert az Övé nem bírja a játékokat
Ez új lehetőségeket nyit,Én ugyanis nem lehetek Masina nélkül!!!
Nos,ez még a jövő zenéje...Köszönöm segítségetek.Tetszett az irónia????
Itt MINDENKI hülye...hidd el,nem túlzok!
Sziasztok
-
buherka
addikt
Ezek a lapos TV-k, írtózat xar hangszórókkal vannak szerelve. Mélyhang=zéró
Bezzeg a 20 éves Videoton Infracolor 2000-es TV, nagymamámnál akkorát szól, hogy még a szomszéd is átszalad, mert azt hiszi atomtámadás volt.
Kell külön hangrendszer...ez van
Áthúzást bár nem fogsz tapasztalni, főleg ha már 2m/sec-es, még a 5 m/sec-es FuSi TDT-nél sem látok áthúzást.
Én a FuSi-nál, minta látnék kicsi pixelesedést, mondjuk 1024-ben használom a desktop-ot...lehet, hogy ezért
-
buherka
addikt
Hát azt nem vettem észre, hogy hangot is vinne át
...mert hát ugye ez csak gy VGA kártya. A hangot azt 5.1-es X530-as Logitech nyomja az X-FI-ről
Állítólag az új radeonok már visznek át hangot HDMI-n keresztül...de akkor az még mindig nem jó, mert az LCD TV-n 2X10W-os kuka hangfalak vannak...inkább csipogónak nevezném
Aztán közben meg ráírják hogy Dolby Surround...ugyan márTudtam, hogy tetszeni fog a TFT, talán kicsit jobban pixelesebb, mint a CRT, de ez legalább jóval kontrasztosabb és élesebb. Meg hát ugye nem zabálja a szemed...ez sem utolsó
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Samsung Syncmaster 225BW...ha igazán jó monitort akarsz megfizethető áron.
Haver ilyent vett és hát meg kell hogy mondjam egyszerűen tökéletes képe van -
Maxxter
senior tag
Ha áldozol egy picit többet gépre akkor előlapit vegyél. Nekem is az van. Cooler MAster AeroGate 2. 4 ventit tudsz rákötni és szabályozni. Szerintem tökéletes. Ha nagyon kellene akkor még 4 hőmérsékletet is mutat.
Mért ecsettel pöckölöd meg? Újal nem mered?Nem üt az nagyot, mondjuk én pár napja tuningközben mikor a ventiket össze-visszapakolgattam akkor belenyúltam a 12cm-be és kicsit megvágta az újam pár helyen. De nem kell nagy dologra gondolni
-
buherka
addikt
Hát 5V-on biztos semmi hangja...én most a 120-ast feltekertem maxira, fenn a tetőtérben tombol a nyár és igényli a masina a kereszthuzatot
Van egy kis hangja, de nem érdekel...legalább hallom, hogy működik a gépKiváncsi vagyok milyen előlapi paneled lesz? képeket kérünk majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Medence topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest