- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Nyilvánvalóan szaggatott neki az explorer, ha a másolás egyik résztvevője a rendszervinyó volt. Mivel a másolással is el volt foglalva. Elvileg a DMA-t arra találták ki, hogy a procit ne terheljék az IDE-műveletek. Elvileg a P4 HT-je nagyon hasznos ilyen esetekben, ha a rendszervinyó nem vesz részt a másolásban. Az, hogy márkafüggő legyen a szaggatás... valószínűleg nem volt jó drivere coolrobnak. Nekem ez a második Abitom, nem nem vettem észre semmi lassulást, szaggatást. A korábbi lassú ''cd-ről lemezre másolás'' az nForce2 driverének gyengesége volt, amit javítottak azóta. Nem egy ismerősömnek volt és van Abitja, és senki nem panaszkodott még rá. Sőt...
-
xuldar
addikt
Hülyeség a lassú lemezkezelés, egyforma, mert mindkettő azonos chipsetre épül (ettől függ). Ha tuningolni akarsz, mindenképp az Abit. Ha stabilitásra, akkor a sznobok Asus-t ajánlanak. Nem mintha az Abit instabil lenne, az én NF7-S-em másfél éves, és a betonnál is stabilabb.
Az Abit lapok szinte minden teljesítménytesztben az élen/élmezőnyben végeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged