- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
ez kellhet neked Bővebben: link
szerk> vmiért csak ezt a lapot hozza be, mind1, itt láthatod, melyik procit támogatja és melyik bios kell neki
query by motherboard - socket a - a7n8x
rá fogsz jönni
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
bale
csendes tag
mekkora procit bir el az a7n8x max?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
delta9
senior tag
válasz
tjhooker464 #33 üzenetére
nahátazért nem ám. szal asuson van szép borda, de ha az abit ventit lehúzod, akkor semmi nincs alatta.
-
delta9
senior tag
válasz
Anonymous_19 #29 üzenetére
próbáld megbeszélni a kiskerrel, hogy 3napos cseregariba vegyék vissza és ráfizetsz, meg úgyis mindent náluk veszel.
-
Anonymous_19
tag
sziasztok, nekem van egy elado 1 napos, 1 ev kisker garancias Abit AN7 lapom. De rajottem, hogy a64-et akarok. Nem igazan szeretnek rajta bukni. Erdekel vkit?
-
Nedudgi
aktív tag
SzVSz az ASUS is jó tuninghoz. Bár nekem intel alatt megy: (TUSL2-C Tua1000@1600, P4S800D CeleronD 320 (2,4)@3233MHz mondjuk az S800D-ből kihagyták a procifesz állítást
-
Flayer
senior tag
Hali!
Az Abitokat annyira nem ismerem nekem AsusA7N8X-es van.Nagyon meg vagyok vele elégedve.220FSB-vel küldöm a Barton procit pár ez proci függő is de az alaplap is nagyon jól bírja.Úgy tudom az Abitokba több feszkót lehet adni a procinak de ehhez már vízhűtés kell már. -
delta9
senior tag
bizony, hogy aktív hűtéses. az a7n8x-deluxe-on 100-300MHz-ig lehet állítani az fsb-t 1MHz steppingenként, a szorzót 8.0-17.0-ig, cpu 1.6-1.85voltig (0.025V stepping), AGP 50-100MHz és 1.5-1.7V. memot 2.6-2.8V között és passzív hűtéses. Ennél mivel tudhat vajon többet egy an7-es?
[Szerkesztve] -
beeboy
addikt
ez az abit aktív hűtéses?
mert olyat a büdös életben nem vennék -
FireLord
aktív tag
UP
#19-re valaki pls! -
siriq
őstag
Hello
Nalam is hasonlo proci van. A tunningolassal nem lesz problema max en valahogy a 13 as szorzoval szenvedek.A bios opcio pedig, tedd fel az uber bios t es tobb opciod lesz.Ugyan olyan stabil semmi problema. Te dontesz. -
Divi
aktív tag
Mi a különbség az Nf7-2S és az AN7 között?
-
FireLord
aktív tag
A napokban ''elvileg'' kapok egy 2500+ mobil barton procit, és venni akarok alá egy olyan lapot amelyik nagyon jó kihasználná a CPU-t tuning szempontjából.
Ez a 2 lap az esélyes nálam...Ja és mind2 van sulinetben,csak még idén kapjam meg
Az a kérdés melyik jobb/stabilabb tuningban?
[Szerkesztve] -
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv!
Ahogy láttam senki nem írt még a két lap Bios-árol! Pedig az nagyon lényeges!
Szerencsém volt találkozni mindkét lappal és szerény véleményem szerint az ABIT lapot sokkal jobban lehet bios-ban álligatni mint az ASUS-t. Mindkét lap nagyon jó de én inkább az ABIT mellett tenném le a szavazatomat! -
FlasH-BacK
senior tag
Szerintem jelen esetben az AN7 a jobb, tuning szempontjából legalább is tuti. De az Asus se rossz lap, feltéve hogy 2.0-ás verzió. A másolásról meg annyit, hogy azt nem a márka fogja eldönteni, és sztem nem is annyira gáz az ide teljesítménye az nf2-nek. Átlagos felhasználásra minden esetre tökéletesen megfelel.
-
Mr Genya
csendes tag
ASUS ASUS ASUS ASUS ASUS ASUS ASUS ASUS
-
FireLord
aktív tag
Én is eközt a 2 lapka közt vacillálok!
-
xuldar
addikt
Nyilvánvalóan szaggatott neki az explorer, ha a másolás egyik résztvevője a rendszervinyó volt. Mivel a másolással is el volt foglalva. Elvileg a DMA-t arra találták ki, hogy a procit ne terheljék az IDE-műveletek. Elvileg a P4 HT-je nagyon hasznos ilyen esetekben, ha a rendszervinyó nem vesz részt a másolásban. Az, hogy márkafüggő legyen a szaggatás... valószínűleg nem volt jó drivere coolrobnak. Nekem ez a második Abitom, nem nem vettem észre semmi lassulást, szaggatást. A korábbi lassú ''cd-ről lemezre másolás'' az nForce2 driverének gyengesége volt, amit javítottak azóta. Nem egy ismerősömnek volt és van Abitja, és senki nem panaszkodott még rá. Sőt...
-
hefe
aktív tag
Segítség!! Az asus hőmérőjének mennyire lehet hinni? A bios pl 58 fokot ír procra de motherboard monitor úr csak 43at (és nem csak a mádör írja ezt)
A biosznak kell hinni vagy a mérő prognak? -
xuldar
addikt
Hülyeség a lassú lemezkezelés, egyforma, mert mindkettő azonos chipsetre épül (ettől függ). Ha tuningolni akarsz, mindenképp az Abit. Ha stabilitásra, akkor a sznobok Asus-t ajánlanak. Nem mintha az Abit instabil lenne, az én NF7-S-em másfél éves, és a betonnál is stabilabb.
Az Abit lapok szinte minden teljesítménytesztben az élen/élmezőnyben végeznek. -
clayman
aktív tag
No, valaki csak tud segiteni!
-
clayman
aktív tag
up!
-
clayman
aktív tag
Üdv!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy e két alaplap, vagyis egy
Abit AN-7
és egy
Asus A7N8X-Deluxe közt
mennyi a differencia teljesítményben.
Tudtommal nincs sok difi, de az abitekről azt tartják hogy lassú a lemezkezelésük. Igaz ez, erre a példányra is?
előre is kösz,
clayman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest