Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Televan74
üzenetére
Szia!
Szívesen a linket. Én meg elmentem és megvettem.
Ha bemész, simán ott kiadják helyben. Igaz, viszont olcsón viszik házhoz.
Ezért az árért teljesen jó, kényelmes, igaz, nem lehet benne feküdni, de a PC előtt nem is szoktam.
Stabil, részemről minőség. A kiállított kifejezett gamer székeknél semmivel nem rosszabb a felépítése, a huzat és "párnázata2, sőt, nekem a karfája is bejön. És ha már ott voltam, vettem egy új asztalt is. 
Ha pár évet kibír, elégedett leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC /i5-3470/8GB/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha bemész, simán ott kiadják helyben. Igaz, viszont olcsón viszik házhoz.
Stabil, részemről minőség. A kiállított kifejezett gamer székeknél semmivel nem rosszabb a felépítése, a huzat és "párnázata2, sőt, nekem a karfája is bejön. És ha már ott voltam, vettem egy új asztalt is. 
LLKobe