- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok! Rég voltam már fent, bocsi
Érdekel valakit egy Haworth Dynaflex ? Elég profi szék, nagyon különleges gerinctámasztó mechanikával, minőségi anyagokból, minőségi összeszerelés, rengeteg állíthatóság, szvsz szép is.
Itt egy videó róla
-
Pszihonaranc
senior tag
Én azt ajánlom, hogy próbálgasd ki első körben azokat, amiket kinézetél és megtetszett, ha van rá lehetőséged (például office pláza, vagy számos hely van még Budapesten, ha érdekel küldök még). Lényeg az, hogy ne érjen meglepetés egy új székkel, azt meg hogy jó - e vagy sem úgyis csak hosszú távon derül ki.
Az ergohuman valóban nagyon profi szék, és bár nem tudom melyik Steelcase-re gondolsz, de általánosságban azok is prémium cuccokat gyártanak. Beszerezni őket viszont kész rémálom, mert vagy nincs vagy túl drága, vagy használt és úgy is csípős árú.
Uh, ezzel a kartámaszos dologgal nagyon beszűkítetted a mozgásteret.. Mivel ez nem fő szempont a legtöbb irodai szék használó számára, így nem is fordítanak erre nagy hangsúlyt a gyártók. Elég kár lenne egy ilyen nagyon spéci igény miatt lemondani egy amúgy kiváló székről. Szerintem nem éri meg az áldozatot. Úgyhogy én azt javasolnám, hogy nézzünk inkább külön ergonomikus széket, ahol csak a rendes, klasszikus ülés a szempont, és külön gitár széket. Így mind a kettő lehet kompromisszum mentes. Legfeljebb kicsit jobban odadigyelünk az árra hogy mindkettő beleférjen.
-
Pszihonaranc
senior tag
Szia
Csak gamerre gondolsz, vagy ergonomikus irodai is játszik? Illetve szimpatizálsz - e a hálós kivitelezéssel (ilyen ár kategóriában már jó minőségű és tartós hálós székek is vannak) előnyük az, hogy könnyűek, jól szellőznek és ha jó minőségűek, akkor bizony feszesen is tartanak, nem ülöd ki őket, mint a szivacsot.
A magasságod és a súlyod alapján szerencsére sok szék közül válogathatunk! -
Pszihonaranc
senior tag
A magas ár sem zárja ki a silány minőséget. És attól még hogy az ember ül rajta 20 percet egy boltban, abból sem derül ki, hogy jó lesz - e maximum annyi hogy szörnyű, vagy nem.
Szerintem nyugodtan szét lehet nézni olcsónak nem nevezhető, inkább mérsékelt árkategóriában. Ha a szék kényelmes csak rövid az élettartama, anyagilag lehet racionálisabb döntés, mint egy 2-3-4x annyiba kerülő.
Nem a srác igényeire küldöm a hálósat, hanem a többi fórumtárséra.
-
Pszihonaranc
senior tag
Igazából Storno mindkettő, mert most jutott eszembe, hogy fórum társnak 120kg+ szék kellene, ezekhez meg 110kg teherbírás van feltüntetve.
Más: Német eBayen találtam hálós székeket, kB egy kaptafára mennek, de ilyen 99-148€-s áron értelmes alternatíva lehet annak, aki nem szeretne vagyont költeni erre. Postázzák is hozzánk kB 17 euróért. Van 150kg teherbírású is köztük. Karfás, fejtámlás, stb.
Ha valakit érdekel, linkelek. -
Pszihonaranc
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
Figyelj csak, nézd meg ezt, egy picit több, mint a 80ezer, de 130kg teherbírású, van benne szinkronmechanika, gerinc támasz, fejtámla, állítható karfa és több fokozatban dönthető háttámla.
És elméletileg ki is próbálható, ha a közeledben van az üzlet. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
MPeter87 #7090 üzenetére
Wau 2
te jó ég ki nevezi el ezeket a székeket xd.
Tessék, itt van egy eladó Haworth szék
A noble székeken van derék támasz? Képről úgy tűnik, mintha nem lenne. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
albiosz #7083 üzenetére
Én neked is csak azt tudom ajánlani, hogy elsődleges az ergonómia legyen a székben (állíthatóság elméletileg fontos, de gyakorlatilag, ha véletlenül pont a te formádra van öntve, akkor minek állítani, érted :P), második a minőség / tartósság. Dizájn halál mindegy szerintem.
Egy nagyon fontos aspektust nem említettél : mennyit szánnál rá? Illetve csak újat szeretnél vagy használt is játszik? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
MPeter87 #7084 üzenetére
Most mit használsz amúgy? Van valami ami jó derék támasszal van szerelve és ajánlanád?
Igazából nekem oly mindegy a márka, hogy steelcase vagy Herman Miller vagy akármi más, csak legyen kiváló ergonómiája, és minőségében tartós.
Nem kell a luxus, csak 1db egészséges gerinc :) -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
MPeter87 #7081 üzenetére
Hát ez nem hiszem, hogy fék kioldós, mert kb egyforma nehéz volt gurulni vele és gurítani.Nehezen gördül, de igazából nem olyan, mint amikor akadnak a kerekek, mert simán és egyenletesen gurul, csak nehézkesen.
Véletlenül nem akarnak az irodában "leselejtezni" belőle egy darabot?Nekem nagyon bejövős
Amúgy nem tudjátok miért lehetetlen hozzáférni ezekhez a steelcase székekhez? Mindegy, hogy leap, gesture, vagy please. Sehol sincs, de még drágán sem.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
MPeter87 #7068 üzenetére
Az szerintem egy kellemes fícsör
Azt viszont meg tudnád egyszer nézni nekem kérlek, hogy a kerekei mennyire könnyen vagy nehezen gurulnak? Nemrég próbáltam egyet, de azt elég nehézkes volt tologatni, illetve ülve is nagyokat kellett rúgni, hogy arrább moccanjon. És érdekelne, hogy ez gyárilag van így hangolva, vagy csak amit próbáltam akadt.
Köszike -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki használ steelcase please - t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest