- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
Pszihonaranc #7214 üzenetére
Engem is érdekelnének a részletek.
-
Sefter
veterán
válasz
Pszihonaranc #7214 üzenetére
szia!
Milyen színű?
Új - használt?
Mennyiért? -
sphe
senior tag
válasz
Pszihonaranc #7134 üzenetére
Köszi!
-
sphe
senior tag
válasz
Pszihonaranc #7132 üzenetére
A jelenlegi IKEA szék karfáját egy évvel korábban fejjel lefelé szereltem be (tehát lefelé fordítva állnak), ami karfa eltüntetésre bevált. A secretlab titan Evo 2022 karfája 3-3 imbusz csavarral van rögzítve, tehát azok is teljes mértékben eltüntethetőek. Ilyesmi karfát keresek ergonómikus szék kivitelben.
A 2022es titan ki-be és le-fel állítható derék támasza nem lenne rossz csak még ennyi állítási lehetőséggel sincs elég görbülete ahogy a videók alapján nézem és blind tesztekben hozzám hasonló méretű egyénnek (de amúgy másoknak se) nem volt kiemelkedő a komfort érzet és a tartás (sem rossz, azt is meg kell hagyni), persze csak prémium kategóriás ergonómikus székek mellett. Gamer székek terén top. -
sphe
senior tag
válasz
Pszihonaranc #7130 üzenetére
Köszi a brainstormingot! Az office plaza itt van a közelemben úgyhogy oda mindenképp benèzek és ha van még más típusú ergonómikus megoldásokat kínáló bolt, azok is érdekelnek. Végig gondolva rá áldoznám a pénzt a borsosabb termékre is ha annyit segít. Két szék sajnos helyhiány miatt nem férne el (hosszúkás a szoba), és gitározás közben több időt töltök ülve és hajlamosabb vagyok a tartásról elfeledkezni ezért pont hogy ekkor fontosabb az ergonómia a derék számára.
-
sphe
senior tag
válasz
Pszihonaranc #7128 üzenetére
Szia!
Ergonómiai székeknek akár jobban is örülnék és rá is találtam párra! Viszont ahogy szétnéztem (egész nap a neten lógtam kb minden helyett) eléggé szűkíti a kört hogy gitározás végett a kartámasz kiálló csonk nélkül leszerelhető kell hogy legyen. Nagyon tetszenek az Ergohuman, vagy a Steelcase aktív gerinctartáskövető megoldása, viszont azoknál a csonk egybe van öntve az "alvázzal".
(időközben rádöbbentem hogy egy évig full derékszögbe volt állítva az IKEA székem és ettől előre hajoltam, nem csoda hogy állandó nyíró erő keletkezett a hátam alsó részénél. Hátrébb döntöttem a háttámlát és tettem a derekam mögé egy derék párnát - ég és föld.)Ez a videó hasznos volt amúgy, több mint 1000 órás több emberes teszt eredmények: [link]
A videóban amelyiknek állítható vagy adaptiv a derék támasz része (mert ugye nem mindenkinek ugyanolyan az alkata, nekem az IKEA derék támasza pl magas pár centivel és lapos) annak a kartámasz fém csonkja egyben van az alappal.
-
nyunyu
félisten
válasz
Pszihonaranc #7120 üzenetére
A magas ár sem zárja ki a silány minőséget.
Lásd Samurai.
Pár formára hajtogatott acélcsőért, meg ragasztóval összetartott bőr darálékért elkérnek 120k-t.
Aztán a "párnázott" ülőlapja nagy része pozdorja, rajta 2 centi szivaccsal.Előző, 25k-s Jysk székem ár/értékben sokkal jobb volt, ráadásul duplaannyit szolgált.
-
Sdi
addikt
válasz
Pszihonaranc #7115 üzenetére
Meg lehet nézni őket, de az alacsony ár sajnos valószínűleg silány anyagokat takar. Nekem volt egy ilyenem. Fél év után a "vastagon párnázott ülésre" vennem kellett egy ülőpárnát, mert törte a sejhajomat, 1 év után a "csúszásmentesített kartámaszok" szétrepedtek. 2 év után a lift bexart / nem vagyok 120 kg, max 100 /. Olcsó volt 30K. 1 éve ilyenen "terpeszkedem", [link] de ezt is ki kellett egészítenem az ülőlapon egy 3 cm vastag extra kemény szivaccsal.
A srác nem szeretne hálós széket. -
Sdi
addikt
válasz
Pszihonaranc #7113 üzenetére
Az Ufo kinéz valahogy, de az antarest én sem venném meg, hosszabb távon meglehetősen kényelmetlen lehet, valóban vékonynak tűnik és nincs alatta valami extra rugózás.
-
4nick8
őstag
válasz
Pszihonaranc #7111 üzenetére
Ez ránézésre látszik hogy vékony az ülőlap párnázottsága. Vagyis 10 perc alatt átülöd és utána a szerkezeten üldögélsz.
-
user26
senior tag
válasz
Pszihonaranc #7099 üzenetére
@Pszihonaranc!
Tudnál esetleg olcsóbb, vagy ez ár környékén ajánlani, javasolni pár darabot ?Amit javasoltál olyanra értem.
Köszi.
Ezt most találtam! [link]
Na most ez vajon nem lesz "űrhajós kiképző" szék ? Tehát ha hátra dőlök a székbe tartsa meg a hátam, vagy ha hátra is dől, ne a plafont nézzem fent... -
MPeter87
őstag
válasz
Pszihonaranc #7094 üzenetére
A Heroban van beepitett, allithato es adnak hozza derek es fejparnat pluszban.
-
nyunyu
félisten
válasz
Pszihonaranc #7106 üzenetére
Párnától pont nem látszik, hogy ívelt a háttámla alja, nem teljesen lapos.
-
albiosz
őstag
válasz
Pszihonaranc #7100 üzenetére
Igen, köszi. Nézegetem és hamarosan válaszolok.
-
nyunyu
félisten
válasz
Pszihonaranc #7094 üzenetére
A noble székeken van derék támasz?
Herohoz, Iconhoz adnak derék és fej párnát, Epichez nem.
-
user26
senior tag
válasz
Pszihonaranc #7096 üzenetére
Köszi, ne haragudj, de ez a lepkefogo halló hát tamla, nekem nem tűnik acélosnak.
Természetesen köszönöm a javaslat! -
user26
senior tag
válasz
Pszihonaranc #7093 üzenetére
80e Ft ig max, tartok tőle, h egy 100e Ft is szék is hasonlóan járna nalunk.
-
albiosz
őstag
válasz
Pszihonaranc #7089 üzenetére
Szellőzés miatt talán a hálós lenne a legjobb, de nem ragaszkodom hozzá. Minden megoldás érdekel.
-
MPeter87
őstag
válasz
Pszihonaranc #7085 üzenetére
Itthon Noblechairs Hero Black Edition.
Előtte volt egy Merryfair Wau2, azelőtt egy sztintén Noble Icon.
Az Icon-nál jobb, valahogy kényelmesebb és van deréktámasz. A Wau2-nél a hatalmas ülőlap miatt jobb nekem.
Cégnél Haworth székek vannak, na olyat viszont még sehol nem láttam eladót. -
albiosz
őstag
válasz
Pszihonaranc #7086 üzenetére
Köszi! Pont ezért nézegetem az irodai vonalat inkább. Ott nagyobb a merítés ergonómikus, szinkronmechanikás székekből. A dizájn nekem is tök mindegy, felőlem lehet hupilila is neonzöld karfával, ha kényelmes és hosszú távon segít az egészség megőrzésében.
Az ár jó kérdés, nem vagyok a saját pénzem ellensége. 100e körül jó lenne megúszni és használt is lehet.
-
MPeter87
őstag
válasz
Pszihonaranc #7082 üzenetére
Jófogáson vagy itt hardveraprón időnként van belőle eladó. Cégnél sajna nem tudom hogyan mennek ezek a cserék.
Volt nálam Leap V2, sajna nekem az sem volt túl megnyerő. Maga a szék baromi jó minőségű volt és sokféle állítási lehetőség volt azon is, viszont a derekamat nagyon gyengén támasztotta. Aki hátfájós vagy esetleg sérve van, annak felejtős.
Korábban volt eladó Gesture itt aprón, azzal is szemeztem, de a háttámla hasonlóan működik azon is, mint a Please-en, emiatt elvetettem.
Ha már drága irodaszék, én Herman Millert szertnék kipróbálni egy ideje, de azóta sem jutottam el pesten abba az üzletbe. -
MPeter87
őstag
válasz
Pszihonaranc #7069 üzenetére
Másik irodában van, oda nem járok most. Vannak olyan székek, amin fékezett görgők vannak és ha nem ülsz rajta, akkor nehéz odébb tolni vagy csak csúsznak a padlón a kerekek. Ülve mondjuk ez változik, könnyebb lesz, kiold a fék. Nem emlékszem annak olyan volt-e a kereke, nem rémlik.
-
MPeter87
őstag
válasz
Pszihonaranc #7066 üzenetére
Cégnél van, nem vennék magamnak, idegesítő a háttámlája. Nem fix, hanem ha hátra tolod a felső tested, akkor kinyomódik a deréknél lévő rész, viszont ha elengeded magad, akkor ugyanúgy visszatolódik. Egyszer sem sikerült kényelmesen beállítanom. Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest