- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
ForRedGlory #7581 üzenetére
Nekem myomta a seggem, nagyobb testsullyal annyira besuppedt hogy konlretan a gazkaros szerkezet haza nyomta a farpofam
Ettol meg lehet jo, de szerintem nagyon nem 150ezres kategoria -
evrynet0
csendes tag
válasz
ForRedGlory #5869 üzenetére
aah értem, nekem noble chair túl nagydarab
de ha nem válik be Aeron akkor Cosm lesz vagy még keresgélnem kell
-
evrynet0
csendes tag
válasz
ForRedGlory #5866 üzenetére
és vettél egy C-t? vagy mi van helyette?
-
evrynet0
csendes tag
válasz
ForRedGlory #5862 üzenetére
Én is (182cm, 82kg). Jártam a bemutateremben ahol azt mondták B kell mert annál kb egy kéz távolság volt a térdem és a szék között. A "C" méretben pedig pont hozzáárt a térdhajlat a szék széléhez.
Neked is így van? A szék maga mmilyen? Tudsz helyesen 90 fokban huzamosabb ideig ülni? A posture SL (gerinctámasz vagy mi) az neked jó helyen van? tartja a gerinced? a régin lehetett állítani. Nem fáj semmid benne? mióta van meg? hol vetted?
minden érdekel
információ információ információ
-
4nick8
őstag
válasz
ForRedGlory #5855 üzenetére
Derékpárna tartozék. Arra gondoltam hogy túl alacsony, túl kemény túl puha mert abban az esetben nem segít a párna hanem olyan szék kell ami megfelel párna nélkül.
-
I02S3F
addikt
válasz
ForRedGlory #5853 üzenetére
Nos én kaptam a párnát a székhez (ArenaRacer craftsman). Nem tudom jól gondolom-e, de a drágább gamer székekhez jár párna. Persze ezzel nem vagy kisegítve.
Párna ügyben én gyógytornásszal tanácskoznék.
-
4nick8
őstag
válasz
ForRedGlory #5853 üzenetére
HA kell párna akor csere a szék szerintem.
-
so_ha
senior tag
válasz
ForRedGlory #5737 üzenetére
Most Steekcase Leap v2-öt használok, azon 5 fokozatban fixálható a háttámla és az előfeszítés is állítható.
-
so_ha
senior tag
válasz
ForRedGlory #5732 üzenetére
"ennyi pénzért nem oldható meg, hogy a háttámla több fokozatban legyen dönthető"
10 évig használtam itthon Aeront. A háttámla dőlését az előfeszítéssel állíthatod be fokozatmentesen. -
stephananton
kezdő
válasz
ForRedGlory #2347 üzenetére
BŐRBÚTOROK ÁPOLÓSZERÉVEL. műbőrt elég egy egyszerű kellően nedves de nem csuromvizes ruhával áttörölni főleg ha ráizzadtál esetleg, akkor azonnal, mihelyst felálltál, majd egyszerűen szárazzal utána. hisz az izzadtság sója stb kirakodik láthatatlanul is , s jóval hamarabb, merevíti/keményíti , szétrepeszti a műbőrt mint amennyi a valós tartóssági ideje lehetne.. volt már jópár ilyen eset a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest