- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdasdasd
tag
Szintén Ergochair. A kartámasz vályú széle nekem nyomja karomat ha nem pont előre áll a karom. Majd szerelek rá valami párnázott bőrt. Amúgy kényelmes, elején nem tetszett de szokni kell. Valszeg egészségesebb egész napra mint egy gamer szék, bár az talán kényelmesebb elsőre. Mondjuk 4-5 évnél többet nem adok neki. A fejtámla hálója 1 hónap után már sokat puhult, pedig nem sokat használom.
-
evrynet0
csendes tag
Innen:
Raktáron van nekik több színben, ingyenes szállítás és ha jól tudom 14 napon belül ingyenesen vissza is lehet küldeni nekik. Én írtam nekik emailt és rögtön adtak egy kedvezőbb ajánlatot mint ami a honlapon van. 1000€ (kb 362e) volt egy fullos szék (kivéve a bőr karfát) és ingyen adták a parkettához való görgőket. Pascal segített nekem, tud németül meg angolul is:
pt@wexim.de
A garancia elvileg nemzetközi tehát az itthoni márkakereskedőknél is lehet érvényesítni de azt mondták ha probléma van akkor ingyenes a szállítás tehát kb semmi hátrány nincs abból hogy nem itthon veszed.
Persze mint minden széknél itt is ajánlott hogy menj el a hazai márkakereskedőkhöz és ülj legalább bele hogy milyen. Én is többször voltam náluk és kipróbáltam mielőtt megvásároltam viszont így kb 200e forint különbség volt a magyarok meg a német között + náluk nincs raktárkészlet, 6-12 hetet mondtak a szállításra főleg a brexit miatt.
-
DarkChild
senior tag
Hát igen, az Interstuhlnál nehéz a választás, mert kismillió konfigurációs lehetőség van
Ebben a videóban a Pure modellt (a kék), ebben pedig a Joyce-ot (piros) gyötörték meg az ázsiai arcok
Én vagy két hétig kérdezősködtem, meg válogattam, mire sikerült kiválasztanom a nekem tetsző széket(Ha esetleg emellett a márka mellett döntesz, és van kérdés, nyugodtan kérdezz.)
-
DarkChild
senior tag
Ha jó irodai széket keresel, nézd meg esetleg az Interstuhl modelljeit. Kismillióféle variációban konfigurálható székeik vannak - a jobb oldalon lévő Configuration gombbal lehet elkezdeni "játszadozni", miután kiválasztottad a megfelelő modellt. Az Every, a Goal, az AIM és a Joyce egész biztosan kihozható 150-200K alatt, normál szövet huzattal. (Bőrrel tuti nem
) Nekem korábbi melóhelyen egy Goal székem volt, az több év használat után sem nyekergett, olyan volt a mechanikája, mint újkorában, kényelmes is volt, szerettem. Itthonra egy Joyce-ot rendeltem. Amúgy 10 év gari van rá. Hátránya, hogy mivel egyéni rendelésre készül (Németországban) így elég sokat kell rá várni: 4-5 hétnél hamarabb nem jön meg.
-
Rekro
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest