- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Befutott a Zenfone 12 Ultra, de nem ide
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Egy hét használat után írok egy kis összefoglalót Ergochair 2-ről hátha jól jön majd az infó pár embernek!
Hivatalos oldalról vettem 420euró lett a vége(érdemes keresni egy működő promo kódot 30euró kezdvezményt ad a legtöbb yt videó leírásában van egy promó kód is). 7-8 nap után jött meg a szék, összeszerelés viszonylag egyszerű volt.
Nagyrészt műanyag a szék, de egyáltalán nincs "gagyi" feelingje ez a része szerintem rendben van.(persze ez teljesen szubjektív, ha egy 500k-s székből ültem volna át lehet más lenne a véleményem)Nagyon sok minden állítható és egyszerűen is kezelhetőek a különböző funkciók.
Az ülőrésze kényelmes, számomra nem kemény(80kg súlynál)
1-2 napot szokni kellett a markus után, de "láthatóan" jó tartásban ül benne az ember és 5-6 óra munka után sem volt kényelmetlen.Kartámasszal viszont nekem akadtak problémáim egyrészt az anyaga elég kemény műanyag én asztal meghosszabításként használom és 1 hét után se sikerült megszokni még mindig keménynek érzem.
A másik dolok amit sok helyen negatívumként olvastam, hogy vízszintes irányokba ugye nincs rögzített állása a kartámasznak hanem mindenfelé szabadon mozgatható. Ez amikor dolgozok/játszok nem volt zavaró mert nem igen mozdul el , de amikor mocorog/leül az ember akkor el-el fog mozdulni. Ami még kicsit zavaró lehet, hogy az oldalmozgásnál(sima előre-hátra mozgásnál nem) nyekereg egy kicsit a kartámasz(és ugye ez egy full gyárilag összerelve kapott elem tehát nem az van, hogy nincs meghúzva valami)
Összeségében elégedett vagyok a székkel, közel sem hibátlan, de tényleg jó benne ülni és "minden" elég jól beállítható.
-
-
Rekro
aktív tag
válasz
DarkChild #5868 üzenetére
Köszi az ötletet, megnézegetem ezeket is. Mondjuk összeségében még nehezebb helyzetbe hozál mint amibe eddig voltam mert nem csak az itthon is jó székeket forgalmazó irodabutik/officeplaza székek és az ergochair 2 között kell dönteni hanem az interstuhl-nál is nézegethetek mindenféle kombinációt
Eddig egy Markust használtam a fenti 100-150k-s kínálatból gondolom mindegyik upgrade lenne, de nem nagyon tudok mi alapján dönteni
-
Rekro
aktív tag
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Székvásárlásban szeretnék tanácsot kérni. 150k-s felső határral(esetleg 200k beleférhet, ha pont ott lenne valami nagyon nagy minőségi ugrás) teljesen átlagos méretekre(180cm/80kg) napi 10 óra+ gép elött ülésre.
Az elmúlt kettő hónap komment termését elolvasva meg 1-2 videót megnézve inkább az irodai vonalon vagyok kiváncsi mik az ajánlott márkák/típusok, de a secretlab/noblechair gaming vonalat se zárom ki még teljesen. Ergochair 2 alapból szimpatikus volt, de láttam 1-2 review-t ami alapján azért elbizonytalanodtam.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Interactive Brokers társalgó
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X Wireless
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest