- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
grizlisandor #12573 üzenetére
Összeg határ van ? Amennyiben nem számít a lecsó én egy embodyt meglesnék élőben . Sajnos gondolom Békéscsabán is pont annyi lehetőség van bármibe beleülni mint itt Nyíregyházán . A Zodyt én is látatlanban vettem
-
Cifu
félisten
válasz
grizlisandor #12571 üzenetére
196cm és 105kg-os adottságok mellett én lebeszélnélek a gamer székekről.
[Itt a saját tapasztalatom]Ha rákeresel a neten, simán láthatod, hogy 2-3 év után a Noblechairs Hero műbőre szépen kiszakad, az ülőrésze eltorzul még egy nálad jóval könnyebb felhasználó alatt is, a kartámasz elfárad, stb. Mindezt úgy, hogy a deréktámasz magassága fix, csak a "befele-kifele" irányban állítható, ami egy vicc.
Más szóval a "noblechair" tartóssága egy kalap nudli és esélyesen a deréktámasz egy magas embernél, mint Te vagy Én túlságosan alacsonyan lesz. Szóval kétségeimnek mernék hangot adni, hogy akár csak egy lyukas garast is érnek...
Viszonyításképpen a minőségi irodai székek még 10+ év után is teljesen használhatóak...
Én egy esélyesen 10 évnél idősebb Mirra 2-ben ülök éppen (használt vétel, a gyártási évszámot letépték róla...)...
Ha megengedheted magadnak, nézz szét a Haworth és Herman-Miller székek között...
Utóbbiból az Embody a csúcs, de méregdrága, az Aeron C is rohadt drága, használtan ritka. A Mirra 2 is opció, de mint minden székre, erre is igaz, hogy ki kell próbálni. Annyit el tudok mondani róla, hogy bár beleülve nem érződik elsőre komfortosnak, jól beállítva úgy tartja a tested, hogy sok órás ülés után sem összetörve állsz fel belőle. Ez pedig megfizethetettlen...
Haworth-ból a Fern-t vagy a Soji XL-t esetleg is meg lehet nézni. -
grizlisandor
veterán
-
Misogi
aktív tag
válasz
grizlisandor #10871 üzenetére
A kattanás csak akkor történik meg amikor beállítod a dőlésszöget vagy mindig amikor hátradőlsz?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
grizlisandor #10783 üzenetére
Ott nem írta le, csak hencegett...
Jajj de én leírjam, hogy ma kaptam egy Unique Hero széket, és nem volt gyárilag hozzá a 2db fejtámla csavarja, ezért nem lehet rögzíteni a székhez?
Nos, melyik a fontosabb szerinted?
-
Misogi
aktív tag
válasz
grizlisandor #10783 üzenetére
Lehet Atesznek most ütött be az esti keserű és keményre itta magát.
190cm vagyok, 83-84kg-val.
-
Stehe
aktív tag
válasz
grizlisandor #10479 üzenetére
Koszi!
Szivacscserere gondoltam en is, valamilyen profi szivacsos ceg kellene, aki nagyon jo, gyari minosegu szivacsbol tudna kesziteni hozza ulo szivacsot… Kulfoldi forumokon tobben is igy jartak el, de USA szivacsgyarat ajanlottak, az nem nagyon eri meg…
-
Maxtreme
addikt
válasz
grizlisandor #10032 üzenetére
Igen pont ezen agyaltam az előbb, a baj az hogy a gázliftet én ebből egyben ki nem szedem az 100.
Ugye elvileg kiütni szokták (a rosszat) de a jónak ha nekiesek annak biztos nyekk lesz. ..és hát az sem egy olcsó dolog.
-
bendikeee11
tag
válasz
grizlisandor #9701 üzenetére
Szia!
Én ma voltam a Pixelben próbán, a Dark Desert ülőfelülete nagyobb és puhább mint a Hero-nak, nekem személy szerint a Dark Desert kényelmesebb volt és én 186/96 vagyok.
Nekem a minőség nem volt annyira meggyőző, valamint hogy a Dark Desert csak műbőr borítással van és félek mennyire lenne tartós. A sima Dark Desertnek nem lehet állítani a deréktámaszát csak párnával tudod használni, a Dark Desert 2-be már van állítható deréktámasz, de az is csak műbőrrel van.Remélem segítettem, mindenképp próbáld ki őket!
-
Lokids
addikt
válasz
grizlisandor #9696 üzenetére
Hopp. Akkor csak vak voltam.
Esetleg egy Noblechair Hero lehetne még jó neked. Bár picit túl lóg a kereten.
Nem szívesen ajánlok bármilyen gamer széket, mert ha vállas vagy, akkor egyik sem jó. -
Lokids
addikt
válasz
grizlisandor #9691 üzenetére
Sajnos nem írtad mi a max keret ami rá szánsz.
De ha bármi jó, akkor próbálj ki egy Herman Miller Embody-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest