- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendikeee11
tag
válasz
grizlisandor #9701 üzenetére
Szia!
Én ma voltam a Pixelben próbán, a Dark Desert ülőfelülete nagyobb és puhább mint a Hero-nak, nekem személy szerint a Dark Desert kényelmesebb volt és én 186/96 vagyok.
Nekem a minőség nem volt annyira meggyőző, valamint hogy a Dark Desert csak műbőr borítással van és félek mennyire lenne tartós. A sima Dark Desertnek nem lehet állítani a deréktámaszát csak párnával tudod használni, a Dark Desert 2-be már van állítható deréktámasz, de az is csak műbőrrel van.Remélem segítettem, mindenképp próbáld ki őket!
-
bendikeee11
tag
Sziasztok! Újra tapasztalatokat illetve képeket kérnék tőletek.
Akinek ArenaRacer Dark Desert széke van, érdekelne hogy milyen állapotban van idő használat után a műbőr, és egyéb hibák amelyek kijöttek rajta.Köszönöm előre is!
-
bendikeee11
tag
Érdekes meglátás, sokat olvastam vissza. Maradok a gamer vonalon köszönöm!
A "minden"-t kifejtem jobban: állítható magasság, állítható háttámla (fixelhető, hintázás nem érdekel), állítható kartámasz fel-le, előlre-hátulra, jobbra-balra. Fejtámla vagy párna nem érdekel mivel nem fekszek benne. Deréktámasz kérdéses, sose tudtam eddig normálisat próbálni. -
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Szék vásárlás előtt állok. Szeretném a véleményetek illetve tapasztalatokat kérni az alábbi típusokról.
Anda Seat Kaiser 3 XL
ArenaRacer Supreme
Noblechairs Hero TX186cm és 95kg vagyok. Keret kb. 150-200e
Kritériumok: szövet borítás, állítható legyen kb. minden, lapos combtámasz, PC-hez használnám, napi kb. 4-10 óra üléshez.
Olvastam hogy az ArenaRacernek az ülőfelülete kicsit keményebb, így kicsit zárkózott vagyok tőle, viszont a mostani ajándék asztal akcióval (eladásával) árban elég baráti lenne. Leginkább az Anda Seat felé hajlok, de erről kevés magyar véleményt találtam, viszont angol review alapján nagyon kényelmesnek és jól tesreszabhatónak mondják.Előre is köszi a válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest