Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szia!
Én ma voltam a Pixelben próbán, a Dark Desert ülőfelülete nagyobb és puhább mint a Hero-nak, nekem személy szerint a Dark Desert kényelmesebb volt és én 186/96 vagyok.
Nekem a minőség nem volt annyira meggyőző, valamint hogy a Dark Desert csak műbőr borítással van és félek mennyire lenne tartós. A sima Dark Desertnek nem lehet állítani a deréktámaszát csak párnával tudod használni, a Dark Desert 2-be már van állítható deréktámasz, de az is csak műbőrrel van.Remélem segítettem, mindenképp próbáld ki őket!
-
174BPM
tag
Sziasztok! Újra tapasztalatokat illetve képeket kérnék tőletek.
Akinek ArenaRacer Dark Desert széke van, érdekelne hogy milyen állapotban van idő használat után a műbőr, és egyéb hibák amelyek kijöttek rajta.Köszönöm előre is!

-
174BPM
tag
Érdekes meglátás, sokat olvastam vissza. Maradok a gamer vonalon köszönöm!

A "minden"-t kifejtem jobban: állítható magasság, állítható háttámla (fixelhető, hintázás nem érdekel), állítható kartámasz fel-le, előlre-hátulra, jobbra-balra. Fejtámla vagy párna nem érdekel mivel nem fekszek benne. Deréktámasz kérdéses, sose tudtam eddig normálisat próbálni. -
174BPM
tag
Sziasztok!
Szék vásárlás előtt állok. Szeretném a véleményetek illetve tapasztalatokat kérni az alábbi típusokról.
Anda Seat Kaiser 3 XL
ArenaRacer Supreme
Noblechairs Hero TX186cm és 95kg vagyok. Keret kb. 150-200e
Kritériumok: szövet borítás, állítható legyen kb. minden, lapos combtámasz, PC-hez használnám, napi kb. 4-10 óra üléshez.
Olvastam hogy az ArenaRacernek az ülőfelülete kicsit keményebb, így kicsit zárkózott vagyok tőle, viszont a mostani ajándék asztal akcióval (eladásával) árban elég baráti lenne. Leginkább az Anda Seat felé hajlok, de erről kevés magyar véleményt találtam, viszont angol review alapján nagyon kényelmesnek és jól tesreszabhatónak mondják.Előre is köszi a válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest