Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
PROHARDVER! témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Ami évekig nem esik szét, csak a bőr kopik, az nem lehet rossz szék. Szövetes talán jobban levegőzik, csak azt meg hogy tisztítod, ha beleizzadsz (sehogy). Lyuggatott hálós hátrészű székek nekem meg annyira nem szimpatikusak, olyannak tűnnek nekem mint ezek a mostanában divatos lyukacsos egerek. Esetleg klíma, vagy rendes 100% szövet ruha? Van aki törülközőt is írt a hátára, mondjuk 35 fok körül tök mindegy mi van rajtad szerintem...
Az hogy kinek mi kényelmes annyira nem mérvadó szerintem, ki kell próbálni élőben... mindenkinek más az alakja, formája, hátbetegsége...Hogy valami hasznosat is írjak, létezik olyan hogy kereső, és ha bírod hogy "MARKUS", nagyon sok találatot fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest