- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Gyorsan kellene rendelnem egy széket...
Dönthető háttámla, állítható magasságú kartámaszok, strapabíró irodába hosszabb üléshez mi ajánlott? Kipróbálni nem tudom, mert meg kell rendeltetnem, csak tipp kellene.
Szövet legyen, ne bőr.[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Én nagyon sok vacillálás után ezt vettem: [link]
A lényeg volt, hogy szövet legyen, ne műbőr, mert ami jó az drága, a többi gagyi.
Lehessen a háttámlát dönteni, és legyen kartámasz. Esetleg van valakinek iylen, hosszabb távon milyen? -
Imy
veterán
Ma megnéztem az IKEAban a Markus széket. Az ülő felülete nagyon rövid így nem vettem. Sajnos egyik szék sem tetszett az ikeaban.
-
Imy
veterán
válasz mikk2000 #7222 üzenetére
Azért nyikorog is, és nem is a legkényelmesebb. Az is közre játszik, hogy keresek helyette másikat. Igaz ha találok egy olyat, amire azt mondom, hogy kényelmes.
Szövet székem volt előtte, az igaz kikopott, de az legalább 12-15 éves volt amikor ilyen gondja lett.Nyáron hiába van klíma itthon, minden szinten van, és 23-24 fok van a lakásban, de azért ha hazajövök azért akkor nem komfortos a bőr. Főleg ez a műbőr.
-
Imy
veterán
Ikea MILLBERGET székem van, kb 2016 vagy 17-ben vettem.
A jobb oldali könyöklőjén már cseréltem bőrt kb 2 éve, és a jobb oldalit is nekiállt már mállani. Mondom lecserélem erre észre vettem, hogy a térdhajlatnál is málik le a műbőr.
Lehet eladom amíg adnak érte valamit.Mi az amit érdemes lenne megnézni? Műbőrt többet nem veszek. Amúgy kicsit kényelmetlen is, nyáron beleizzadok napi 8-10 óra ülés mellett. 183cm és 85kg-os vagyok, ehhez jeresnék valamit, IKEA-ban ha lehetséges.
Ahogy nézem sokan a MARKUS-t választották, kinek mennyire kényelmes, akinek van, használja, akár munkára, hosszabb ülésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- További aktív témák...