Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Ez a szék engem is megfogott, de csak addig, amíg az árát meg nem láttam. "Tudom" a kényelemért és a minőségért fizetni kell, viszont, ha az árát az ember egy ideig nem nézi, akkor is van egy másik komoly gond, mégpedig, hogy idehaza rendkívül nehezen lehet ehhez a székhez tudtommal hozzáférni és egyáltalán kipróbálni.
Próba nélkül meg szerintem eléggé erős egy félmilliós szék vásárlása........ráadásul külföldről. Tudom, vissza lehet küldeni, de akkor is ..... ez azért macerás.
Én most remélhetőleg egy ideig túl vagyok a székvásárláson, de nem irigylek senkit sem, aki most éppen előtte van, mert nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni és ha meg is van a győztes, akkor még mindig ki kell előtte próbálni. Próbálni egy széket viszont nem fél óráig kell, hanem minimum 3-4 óráig, ezt viszont lehetetlen szinte összehozni, bár van olyan szaküzlet, ahol megengedték, hogy 4 órát bent lehessen valaki
és onnan dolgozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Tesla topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és onnan dolgozzon.
LLKobe