- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #2796 üzenetére
Ennyiért valóban jó árban van!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Dark Archon #2797 üzenetére
nekem a 177cm-emmel nem volt túl magas
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #2795 üzenetére
Azért annál érdemes arra figyelni, hogy a min. ülésmagasság 50cm-nél kezdődik, szóval, aki nem 2m magas, bukta.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #2795 üzenetére
rákerültek a székekre ismét a kedvezmények, szóval ismét 50k... ennyiért sztem erősen megfontalandó
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hmmm sajnos nem jártam errefelé az ünnepek alatt, pedig ajánlottam volna, hogy érdemes ránézni az Oklahoma smart-ra (a "sima" Oklahoma picit butított verziója: műanyag lábcsillag, ami így külsőre látszik hirtelen), mert az Officeplaza 50k-ért dobálta, annyiért akár jó vétel is lehet (mondjuk én biztonsággal ilyen 80kg-ig mondanám). Esetleg érdemes figyelni, hátha kiakciózzák valamikor még. (persze kipróbálni mindenképpen erősen ajánlott vétel előtt)
szerk.: most nézem, hogy konkrétan minden listaáron van fent, ha jól látom, ergó lehet az év eleje miatt nincs rajta akció (mert ugye leírásban ott a piros szöveg, hogy kiemelt akciós a készlet erejéig)
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz sanya53 #2792 üzenetére
Amikor vettem, kb onnantól jött be hogy 2 év garit vállal a a Pixel is nem csak 1 évet. Előtte azért gondolkoztam rajta sokáig mert közel 100k volt és 1 év gar hát nem túl biztató, de akkoriba változott a gari 2 évre aztán utána már minden gondolkodás nélkül megvettem.
Deréktámaszt nem használom mert túl kényelmetlen, viszont a nyaktámasz nagyon jó.
Külön jó hogy lehet állítani a karfa magasságát mert IKEA MALM asztalom van, és a karfa legfelső állásába pont kényelmesen tartja az alkarom szóval hibátlan ebből a szempontból is.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz sanya53 #2790 üzenetére
Ha nekem szólt a kérdés akkor erről van szó - http://pixel.hu/akracing-player-zold-fekete.html
iPhone 16 Pro Max
-
sanya53
aktív tag
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat. Pontosan melyik székről van szó?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
2 éve vásároltam egy AK Racing Player széket, úgyhogy most már tudok róla nyilatkozni hogy milyen. Napi szinten használom jó pár órát, illetve hétvégente még többet. És azt kell hogy mondjam jó pár elfogyasztott bőr/műbőr szék után hogy idáig ez a szék a leges legjobb amivel találkoztam. Konkrétan így 2 év távlatából ha egymás mellé raknám a sajátomat meg egy zsír új széket ami most volt kibontva, nem lehet megállapítani hogy melyik volt 2 évet használva.
Kopás nem csak a műbőrön de sehol máshol nincsen, pedig lassan 100kg környékén járok szóval terhelem rendesen.
Viszont aki szék vásárlásán töri a fejét mindenképp próbálja ki a kiválasztottat! Én a Pixelbe vettem, és ott jó sok szék ki van állítva így jól be tudtam lőni hogy melyik lesz az igazi. Amúgy AK Racing-nél talán ez a szék van legjobban azoknak tervezve akik nem 60kg-ot nyomnak. Legalábbis mikor vásárlás előtt álltam akkor erre a következtetésre jutottam.iPhone 16 Pro Max
-
addikt
-
gergo5991
őstag
-
peppe79
senior tag
válasz Hokunda #2781 üzenetére
"Egyébként kicsit a magyar gdpt is pörgetve, az antares.hu-t is fel lehet keresni."
Ez így van. Korábban én is többször említettem az olcsóbb UFO-t, vagy a különböző igényekre szabható Bostont.
"Aki deréktámaszos, állítható karfákkal operálna, alu lábcsillaggal az min 100kban gondolkodjon."
Pont az előző hozzászólásomban linkeltem be a Merryfair Fortét. Teljesen vállalható szék, 70 ezerért. A hasonló kategóriájú székek egyébként valóban 100 felett kezdődnek.
-
Hokunda
senior tag
válasz peppe79 #2780 üzenetére
Egyébként kicsit a magyar gdpt is pörgetve, az antares.hu-t is fel lehet keresni. Persze nem a low budget szegmensüket, de 70 k körül már náluk is vannak megfontolásra érdemes székek. Egy Slyn Flute előző verziót használtam közel 5 évig és bár kompromisszumos - 50-70k között nem fogsz kompromisszum nélkülit venni - különösebb probléma nélkül működik még most is.
Meg persze az Ikea Markusa, ünnepek előtt vettem egyet és egyetértek a fősodorral (?) 40ks értékhatárban nem kapsz jobbat!
Aki deréktámaszos, állítható karfákkal operálna, alu lábcsillaggal az min 100kban gondolkodjon.
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz Razor18 #2776 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy árban a Merryfair Forte alatt csak gyengébbet, vagy több kompromisszummal lehet csak forgószéket találni. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz Dark Archon #2775 üzenetére
Pedig jól írta az előző hozzászóló: a "gamer" szék egyetlen fő tulajdonsága az, hogy formailag egy sportülésre hasonlít. Nem mindegyik dönthető vízszintes pozícióba.
-
addikt
válasz Hokunda #2777 üzenetére
Kellene egy ilyen összefoglaló a topic elejére, ahogy másoknál. Azért a 180k és a 30k közt is lennie kéne normális széknek / márkának.
Újabban EZZEL szemezek, de félek, hogy ez is alapból magas. Kipróbálni meg a fene tudja, hol lehet. Ok, erre is van 14 napom visszaküldeni, ha nem jön be...
[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
válasz Razor18 #2776 üzenetére
Herman Miller
Humanscale
Vertagear
KnollPersze gyorsan megjegyzendő, hogy 4-500 dollárnál/euronál kezdődnek.
A cégünknél Knoll ReGenerationok vannak, összvissz a karfa plusszal, a többi alapverzió rajta. Így voltak 180k huf körül, 12 év garanciával. A fentebb említett 60 ezres széknél nem kell 10 évre leosztani az árat, mert normális használat mellett, túlsúly nélkül is az enyészeté lesz 10 év múltán, persze ha a saját egészséged fontos.
-
Razor18
tag
Urak, egyáltalán melyik székgyártóknál érdemes szétnézi? Találkoztam itt is több gyártó névvel, aztán pár hsz-al később ugyanazokat más lepontozza. GOndolom, mindenk ia sajátját dícséri, de valami konszenzus ezzel kapcsolatban esetleg?...
-
addikt
válasz hajraolaj1 #2774 üzenetére
Nem hinném, hogy minden szék gamer, amin van két lyuk a háttámláján. A Mömax-os kör persze totál bukta volt, bár nem volt kényelmetlen egyik szék sem, de mind műbőr. Egy széket nem találtam kirakva, ami szövet lett volna.
Viszont ezen felbuzdulva átmentem az RS-be. EZ a szék nagyon tetszett, kényelmes meg minden, teljes szövet. A kartámasz viszont elég rangon aluli, bár forgatható is. De a fő problémám az efféle kartámaszokkal, hogy nem tudom miattuk elég közel húzni a széket az asztalhoz. S például ez sem "gamer". A "gamer" jelzőt én azokra a székekre tudnám ráhúzni, ami teljesen hátradönthető háttámlájú, bár nekem az felesleges. Ugyanakkor ennyi pénzért elvárnám az állítható háttámlát, legalább néhány fokozatban.
A poén, hogy megtaláltam az én mostani 10+ éves székemet is. De nem kell megint műbőr, inkább, ahogy írtad, a 60k+ árba kell belenyugodni - 10 évre leosztva nem drága, meg mégiscsak az egészsége függ tőle az embernek.
Néztem EZT is, de pont az ülőfelület műbőr és a többi szövet. Érthetetlen a koncepció.
[ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
válasz Dark Archon #2773 üzenetére
Azt irtad, vegeztel a gamer szekekkel, erre belinkelsz egy gamer azeket Minden gamer szek, ami ugy nez ki, mint a versenyauto-ules, meg ha nincs rairva akkor is. Ha sok evre akarsz venni szeket es lehetoleg kenyelmeset, akkor 60k alatt nem is erdemes keresgetni, 1 hete nezegetem en is, mit lenne erdemes, de ami tetszene, annyit meg sajnalok egy szekre...
-
addikt
Üdv!
Én is szék problémával küzdök. Ma vittem vissza egy Nitro 550-et, mert a legalacsonyabb fokozaton is túl magasan ülök és a karfája kényelmetlen a vályú miatt.
Szóval milyet vegyek? Szerintem végeztem a gamer székekkel, mert mindnek alapból magasan van az ülése. Ugyanakkor a mostani szakadt 10+ éves székemet csak le kéne már cserélni valami kényelmesebbre.
Nézegettem az alábbi hsz-ben levőket, EZ nem tűnik rossznak. Persze a fentiek után én már nem rendelek széket kipróbálás nélkül, szóval mentem kipróbálni.
-
babo91
csendes tag
Sziasztok skacok!
Kinéztem 2 széket:190cm vagyok, 80kg és olyan széket keresek nem eget verően drágán (US77 árban a plafon) ami elég magas ahhoz, hogy az én fejemet is megtámassza, és otthoni használatnál kényelmes is legyen.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a US77 megéri-e azt a többlet pénzt, vagy a Klaus is bőven jó? Valakinek esetleg tapasztalat a fent említett versenyzőkről?
(a bizonytalanság nem véletlen, ha kipróbálhatnám őket simán döntenék :/ )
-
RWD
tag
válasz K1LLMy53Lf #2738 üzenetére
Köszi a tapasztalat megosztásokat, a többieknek is.
Egyébként napi 10+ órát ülünk majd bennük, súlyunk bőven 100kg alatt van (~87 és ~80).
-
TomBond
aktív tag
válasz HellBence #2768 üzenetére
Írtam régebben, hogy nem ajánlott a Nitro 550! Én a forgalmazóval vettem fel a kapcsolatot, és kaptam is csereutalványt, amivel bementem az Auchanbe, és visszaadták a pénzt.
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
ujlakany1993
aktív tag
Sziasztok. Olyan széket szeretnék venni, aminek a háttámlája dönthető(mármint mint a kocsiban, hogy előre is is hozható teljesen függőlegesbe). Nagyon fáj a hátam ha már egy kicsit is hátra van dőltve. Lehetőleg 50000 legyen és jó lenne ha textil vagy textil/bőr kombó. Természetesen megbarátkozok bőrrel is(ami manapság ugyebár csak műbőr). Sok széket megnéztem ilyen kategóriában de azok mind 60-tól felfele vannak.
Valakinek valami tipp? Köszönöm előre is. -
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! Elkezdtem én is "gamer" székeket nézegetni, melyik lenne a legjobb választás max 60e Ft-ig? inkább szövetest szeretnék, mert a műbör nem igazán tartós.
185cm vagyok és 84Kg. -
gergo5991
őstag
sziasztok, valakinek ezzel van tapasztalata? vagy ilyen árban van jobb választás? elég sokat gépezek itthon, hátfájós is vagyok amiatt néztem ki ezt a széket
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz okiDoki #2763 üzenetére
a terméklapon 120kg szerepel, de még arra is azt mondom, hogy ez kb annyira igaz, mint fej-/fülhallgatóknál, amikor ráírják, hogy 5Hz - 44kHz
Ergó marketing bullshitszerk.: most néztem, hogy valóban szerepel 140kg is omg
[ Szerkesztve ]
-
okiDoki
aktív tag
Sziasztok!
Ez a Mömax Marc nagyon ciki?
Nagyon kényelmesnek tűnik, jó a combhosszúsága és egyáltalán nem nyikorog (ez a legfőbb szempont)...
És a 140 kg teherbírás is hasznosnak tűnik.
Csak hát az ára! Mondjuk többet nem is szeretnék költeni...[ Szerkesztve ]
0,0
-
KadamQQ
tag
Egy érdekesebb téma, amiben talán jobban tud segíteni a topik!
Tudnátok ajánlani jól bevált forgószék tisztítási és ápolási módszereket?
Gondolok itt ilyenre, hogy mivel érdemes, hogyan érdemes stb..
Műbőr székhez lenne, gondoltam veszek valamilyen műbőrápolót is és hetente egyszer azzal letörlöm.
Jöhetnek a személyes tapasztalatok . -
törölt tag
válasz peppe79 #2754 üzenetére
Hihetetlen vicces tud lenni az élet. Az hogy leüljünk minden ember alapvető joga. Pláne akkor ha azt hirdetjük minden ember egyenlőnek születik. Tehát a szék vagy bármilyen eszköz amit bármilyen probléma megoldására megalkotunk a saját fejlődésünket erősíti vagy nem. Ha át lehetne lépni azt az akadályt hogy a nagyon egészséges nagyon kényelmes vagy nagyon kellemes a fülnek szemnek. Ne kerüljenek 50ezerrszer többe. Mert a fejlődés ha sok emberre van hatással akkor sokkal hamarabb tudnánk jó irányba fordulni. Nembeszélve harmadára csökkenne a környezetszennyezés. Nem lényeg a márka. Csak egy autó tipus, 1 fúró minek több? Gyártjuk a temérdek hulladékot és teljes gőzzel égetjük el unokáink megélhetését. deaz mindig mint a windows pl. Van egy stabil fullprofi de mindenki csak azzal jár. Mert célezköz. Tudnánk koncentrálni ezer más irányba mint hogy még vagy húszezer évig folyamatosan azzal a problémával küszködjünk hogy miért szar a levegő miért úszkál többtízezer műanyag palack a tiszában. Tökre szétlehetne osztani a bolygón a feladatokat.
[ Szerkesztve ]
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Karfa nélküli forgószséket szeretnék venni, tartósat, kényelmeset, max 30000 pénzem van rá. Az se gond ha karfás, de le lehet szerelni róla anélkül, hogy összecsuklana. Elsőre ezt dobta a google. Van ennél jobb ajánlat?
-
peppe79
senior tag
"...btw az utolsó 50 hozzászólásban kb. mindenki nem gémer széket keresett."
Biztosan? Megnéztem visszamenőlegesen azt az 50 hozzászólást:
3-an kerestek széket úgy, hogy nem egy kinézett forgószékre voltak kíváncsiak.
3-en érdeklődtek Ikea székkel kapcsolatban.
Egy hozzászóló érdeklődőtt a Chairman 480-al, egy a US90 vs US91-el, egy pedig az Emagra X5 vs Sitness 55 vs Marcell aluval kapcsolatban.A többiek a gamer székekkel kapcsolatban érdeklődtek:
1x Dx racer
1x Akracing Octane
1x Melbourne US105
1x AK Racing (típuson beüli különbségek)
1x ASSASSIN vs. DXRacer Formula
1x Gembird scorpion vs. Raidmax drakon
1x Speed (Kika) forgószék
1x Noblechairs Icon
1x DXRacer King vs AKRacing ProX vs Arozzi Verona XL+
1x AROZZI Verona V2 vs Pro V2
1x Nitro Concepts vs Keep Out! vs Natec Genesis vs Tesoro Zone vs UNICSPOT Monaco
2x Noblechairs epic vs Akracing premiumÉs való igaz, hogy rühellem a gamer székeket, mert szerintem egy humbug az egész. Akármilyen szép szivacsokat aggatnak egynémelyikre, nyaktámasz meg deréktámasz néven, attól az még nem lesz ergonómiai szék. A szimulátor székekhez sincs semmi köze, ergo fogalmam sincs, hogy mitől lett "gamer". Azért, mert az ülőfelülete egy rallyautó ülésére hasonlít?
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
Mániákusan minden székemre dobok valami lepedőt, ha este alsógatyeszban ülök bele nem szeretem ha rátapad a seggemre...
Illetve így hetente kimosom és tiszta, úgyhogy szerintem nem lesz gond a műbőr, a súlylimitet meg nem fogom meghaladni..Köszi
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Ispy
veterán
válasz peppe79 #2746 üzenetére
Vagy inkább azért, mert széket nem lehet univerzálisan ajánlani?
Amit meg lehetne, azt nem fogják sokan megfizetni....btw az utolsó 50 hozzászólásban kb. mindenki nem gémer széket keresett.
Egyébként már nem először látom, hogy te valamiért iszonyatosan rühelled a gémer székeket.
Egyébként meg szerintem tök mindegy, hogy 150k alatt mit vesz az ember, az összes el fog hullani 5 éven belül, ha sokat van használva, lehet az gémer, vagy ikeás, vagy hálós, tök mindegy, olyan ez mint a cipő, ha sokat használod el fog kopni, akár drága volt, akár nem.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
válasz peppe79 #2747 üzenetére
Hát ja. Sose költöttem még székre annyit amennyiért árulják ezeket de olyan 60 környéke. Találtam már mindenfélét csak a hinta funkció és az egérpad hiányzik. A többi igényemet már megtaláltam több modellben is csak mindnél volt valami kis gebasz a hozzászólások alapján. Vagy a karfa lötyög vagy nyikorog vagy nem fékeződnek a kerekek.....
Pedig ennyi zséért már illene pöpecnek lennie mindnek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. 95kg 175 magas.
Erős szövetborítású de nem gémer széket szeretnék. Vagy is elég sok dolog érdekelne amit mindjárt le is írok csak a lényeg hogy illeszkedjen a szobához. Nem vagyunk már gyerekek ezért a gemer szék kilőve. Viszont azok adotságai fontosak lennének. Állítható deréktámasz esetleg keménysége, süppedős kényelmes. Ne legyen magas a hátlap de tartsa rendesen a fejet. Dönthető esetleg hinta funkció illetve lábtartó ha van ilyen ezeknél egyáltalán. Valamint ha gyárilag nincs is hozzá de felszerelhető legyen karfához egy egérpad. Mivel nem a klasszikus asztalon minden formációt kedvelem. Ölemben a klaviatúra, jobb kéznél közvetlen karfánál az egér. Remélhetőleg nem túl sok az elvár tényező illetve nem aranyáron mérik ha még is létezne ilyen.
Segítséget előrre is megköszönöm.[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Akinek Ikea Markus széke van, az megtudná nézni, hogy teljesen leengedett állapotban milyen magasan van a karfa teteje?
Köszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy házilag összetákolt autó ülésben ülök, de nem az igazi..
140 +-5 kg versenysúlyom van és szeretnék valami kényelmes és strapabíró széket, ahogy az előttem író kolléga is írta nekem is napi max 4-5 órára kellene, esetleg azok a székekre is vevő lennék ha szerintetek jobb.
Keret 40-65 MatyiKöszi a tippeket!
RobiNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Tönkrement a jelenlegi székem US 29 Bristol amit nem célirányosan vettem még anno egy lakberendezési áruházban ( "hova máshova" )
Szeretnék helyette egy újat venni, mostmár úgy, hogy előtte kicsit körüljárom melyik lenne a legjobb nekem.
Kényelemben a volt szék is megfelelő volt, viszont a műbőr lekopott és mára vállalhatatlanul ronda lett, a gázrugó is elkezdett ereszteni... Mondjuk minden tiszteletem a széké, mert 125 kg vagyok... és kibírt 3-4 évet is talán. Átlagos otthoni használatra lesz, nem vagyok hardcore gamer, de napi 4-5 órát ülnék benne.
Vannak jelöltjeim, az lenne a kérésem, hogy mondjátok el a véleményeteket róluk, melyiket lenne érdemes megvennem, melyikkel járok jól és melyiket felejtsem el? A keret 60k.Nitro Concepts S300 Galactic Blue - Fekete/Kék
Keep Out! XS400PROR
Natec Genesis NITRO550
Tesoro Zone Balance Black
Tesoro Zone Speed
UNICSPOT MonacoHa lenne más ajánlatotok, szívesen veszem a javaslaitokat!
Köszönöm!
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
hajraolaj1
tag
Üdv. Minél jobb ár-érték arányú irodai forgószéket keresnék max 50k-ig, 178cm - 65 kg vagyok, ha ez számít. Lehetőleg fekete színben keresnék műbőrös széket állítható ülésmagassággal és hinta funkcióval, de igazából a kényelem lenne a legfontosabb, nem a kinézet, szóval ha nem fekete műbőr, az sem baj. Lehetőleg ne nyikorogjon, mikor mocorgok benne, mert koliszobában használnám. Előre is köszi a tippeket!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
emagra székeket én 3napja próbáltam pont ki. a deréktámasz valóban jó dolog, én is mindenképpen olyan széket akarok venni, amiben van, viszont állíthatót preferálom hosszabb távon (itt a munkahelyemen a sitland leaf székkel rosszul jártam, mert csak magasságban állító a deréktámasz, amely elsőre kényelmes, viszont hosszabb távon nem az igazi, ezért én javaslom, hogy olyan deréktámaszosat nézz, amely erőssége állíható. Másodlagos megoldásként, az "erőssége" állítható az ülésmélység állítással is (habár elsődlegesen nem erre szolgál ez az állíthatóság))
Nekem egyébként az X2 lotus jött be nagyon, illetve az X4 Tao és csak utánuk az X5. De a "kedvencem" 1000k körül még mindig a Lexington, csak azért nem vettem még meg, mert tartok a mesh ülőfelülettől. Szerintem idővel kinyúlik (vagy a samurai székek gyátása nem precíz és a háló feszessége székenként eltérő, ami szintén nem a legbíztatóbb dolog), de ha ez nem is történne meg, nem bízom abban, hogy hosszabb távon (6óra++) esetén kényelmes a hálóban ülni. :/ Elvileg a Legington párnás verziója az Oklahoma, de ahogy én próbálgattam valahogy gagyibbnak tűnt az oklahoma (3 különböző alkalommal hasonlítottam össze másmás boltokban)Egyébként nettó 100k körüli összegbe még beleférhet a Merryfair Wau2, ami szvsz egyik legjobb szék, csak sajnos nekem keskeny az ülőfelülete (47cm asszem), arra még nézz rá sztem
-
KadamQQ
tag
Akinek van a kettő közül valamelyik, az le tudná írni milyen?
[link]
[link]
Sőt, aki esetleg mindkettőt is próbálta, annak a véleménye érdekelne legjobban
Egy kicsit az Akracing felé hajlok, jókat írnak róla, de az Epic is tetszik, bár olvastam, hogy ott az egyik karfa közelebb van a székhez, mint a másik és ez néha zavaró. De mondjuk árban kicsit drágább mint az Akracing, azért gondolom, hogy minőségben is jobb lehet akkor?
Vagy, ha tényleg jó és kényelmes széket szeretnék, akkor hagyjam ezeket és vegyek egy Emagra X5-t? -
oke
senior tag
Tudja valaki, hogy mi a különbség az AROZZI Verona V2 és az AROZZI Verona Pro V2 között?
-
igor556
csendes tag
Sziasztok!
Szék csere előtt állok,és a következő 3-széket néztem ki:
- DXRacer King
- AKRacing ProX
- Arozzi Verona XL+
Én 175-magas és 95-kg vagyok.A kérdésem az lenne hogy a három
szék közül melyiknek jobb az ülés szélessége,és maguk a székek
milyen minőségűek. -
RWD
tag
Hali!
Ezek között vacilálok:
[link]
[link]
[link]Az első kettőt próbára házhoz is hozzák elvileg, viszont tartósság téren nincs rutinom. Volt már dolgotok hasonlókkal?
Lényeg, hogy napi 10-12 órát nyüstöljük őket (irodai munka) kb. Kicsit el vagyok veszve a nagy állíthatóság dzsungelben, de gondolom egy állítható deréktámasz, állítható karfa nagyon is jól jön. De pl. állítható ülésmélységgel ritkán találkozni. Mit gondoltok?
Max 100.000 nettó a limit /db.
Köszönöm. -
polgi803
őstag
Végül beruháztam egy Noblechairs Icon-ra. Klafa. Végre nem szakad le a derekam meg a hátam. Igazi megkönnyebbülés benne ülni.
-
Shin Chen
tag
Sziasztok!
Kikában a [Speed] szék 65k HUF helyett 41k HUF.
Kipróbáltam és kényelemben, felszereltségben vetekedik a DX racing székekkel, annyi különbséggel, hogy az úgy 80k HUF-tól kezdődik.
Majdnem fél áron szerintem bőven megéri."A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
flashpointer
őstag
Biztos van valakinek hasonlo problemaja: parkettan, parkettara valo gurulos szek az apro porcicakat mingi osszenyomja es ugy belepreseli a padloba hogy meg felkaparni sem konnyu. Persze takaritas utan egybol jon a kovetkezo darab a kerekrol, pedig surun van porszivozva. Esetleg valami megoldas azon kivul hogy havonta ki kelljen a kerekeket szedni es alaposan letisztitani? Neztem azt a padovedod szek ala de szeretek gurulgatni a lakasban mindenfele es eleg nagy kompromisszummal jarna+tuti nem is gurul rajta olyan konnyen mint a kemeny padlon.
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz brigimusic #2718 üzenetére
Amikor linkelte akkor valóban 80ezerért volt akcióban, jelenleg viszont többe kerül mint általában
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Danex
addikt
Üdv elszántam magam, hogy az ékpárna+ konyhaszéket lecserélném valami modernebb megoldásra.
184cm vagyok ~82kg és L5-S1 porckorongsérves, milyen széket ajánlanátok az 50-85ezres sávban mondjuk? Esetleg ha van valami csúcsszuper 95-ért lehet elgondolkozom rajta, de feljebb semmiképp nem mennék.
Köszi
-
adik
őstag
Sziasztok,
Ikea Langfjall székről mi a véleményetek?
170 cm, 80kg napi 8 óra a cél.
A mostani, noname székemtől azért kell megszabadulnom, mert kegyetlenül nyikorog, és már-már a párkapcsolatom épségét veszélyezteti.
KösziKettő, csipkebokor vessző!
-
lowzor
veterán
válasz Firefox13 #2714 üzenetére
Engem 188 centivel marhára zavartak a szárnyak a gamer székeken, amiket próbáltam.
195 centivel nálad talán még rosszabb lenne a helyzet.
Én inkább valami normális irodai széket néznék a helyedben.
Ilyen magassággal mindenképp próbáld ki, amit kinéztél mielőtt megveszed, mert egy szék visszaküldése szívás. Nehéz szétszedni, miután egyszer már ráültél. -
Firefox13
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, szék vásárlás előtt állok.
195cm / 108kg vagyok.Ezt a három típust néztem ki:
https://www.bestmarkt.hu/gembird-scorpion-gamer-szek-feketepiros-p482465
https://www.bestmarkt.hu/raidmax-drakon-dk707-gamer-szek-derek-masszazs-funkcioval-feketekek-p474484
https://www.bestmarkt.hu/raidmax-drakon-dk709-gamer-szek-kekfekete-p419594
Van valakinek tapasztalata velük?
Vagy esetleg egyéb javaslat hasonló árban.A segítséget előre is köszönöm.
-
friccccc
tag
Sziasztok
Kinéztem egy IKEA MARKUS széket.
Akinek van , vagy volt dolga vele legyen olyan kedves írja meg véleményét. A bőr és szövet közt vacilálok rendesen,mert mindegyiknek látom előnyét és hátrányát is. A szövetesnél mosható/ cserélhető esetleg a szövet? Ez lenne az egyetlen komoly hátrány a bőrrel szemben ami eszembe jutott. Bőrbe tuti beleragadna a hátsóm... Köszi az ötleteket és tanácsokat. -
yorka
tag
Sziasztok!
Alacsony magassághoz és vékony alkatra keresek széket.
Az Officeplázában kinéztem egy Assassin nevű széket. Beleülve nagyon kényelmes, állítható mindene. A műbőr is puhább, mint a szokásos.
Van valakinek vele tapasztalata?Voltam a Pixelben is, beleültem pár DXRacer Formula ami tetszett ennél többért és kevesebb funkcióval.
-
mm00
aktív tag
Ikea Markus-t használ valamelyikőtök ~140kg körüli testtömeggel? Érdekelne tapasztalat, hogy van-e vele valami probléma. Ikea oldalán csak 110kg-ig írják, hogy tesztelték.
-
Submarine
senior tag
válasz galaktikus #2706 üzenetére
-
galaktikus
aktív tag
válasz Submarine #2705 üzenetére
Hello!
Én Premium V2-t vettem, és ugyanezt körüljártam mint Te. Ami linkeltél az a "sima" gaming és a pixelnél elmondták, hogy ez inkább tiniknek való, sokkal keskenyebb, kisebb is az ülőlapja, és ezt ajánlották helyette. Ha nem vagy tini, akkor offolnám Azt mondták ez az egyik legjobb székük.
Nem bántam meg a vásárlást, tényleg kényelmes. Én is fáztam kicsit a műbőrtől, de egyáltalán nem rossz. Ha évek múlva szétmegy akkor egy jó kárpitos megoldja. Tapintásra és érzetre amúgy hibátlan.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Az AK Racing székek között van felszereltségi különbség?
Konkrétan ezt néztem ki
Dönthetőség, hintafunkció, párnák, ezekre gondolok.
Láttam, hogy a AKRacing Premium V2 ajánlott, de személy szerint annyira nem tetszik, hogy még többet is adjak érte. És műbőrt sem szeretnék venni, inkább szövet. -
Shin Chen
tag
Sziasztok!
Utóbbi hozzászólásokat olvasgatva megtetszett a Melbourne US 105-ös szék. [(ez)]
Érdeklődnék hogy azóta mi a tapasztalatok vele, illetve 189/85-el mennyire bírna meg hétköznapi -este/hétvége-napközbeni igénybevételnél
Már csak azért is kérdem mert jelenleg egy 3990Ft-os Kikás összehajtható "kemping" széket használok, és kezd kényelmetlen lenni.."A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
peppe79
senior tag
185 cm testmagassághoz simán jó kellene legyen az ülőlap magassága. A gyári leírás szerint 510 mm-ről indul, de azt is kalkuláld bele, hogy terhelés alatt a gázlift kb. 5-10 mm-t süllyed, plusz a párnázat is bizonyos mértékben süpped.
Az ülőlap mélysége viszont lehet, hogy neked kevés lesz. -
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretnék egy viszonylag jó forgószéket venni ami kényelmes. A gammer székek valahogy nem jönnek be.
Multiblock mechanikára gondolnék, mivel annak finomabb a hinta funkciója, és ezt szeretném ha minőségi krémes hatás lenne.
Ezek a Chariman székek szerintetek milyen ( minőségérzetre) ? Chairman 480 at néztem de sajna nagyon magasan kezdődik az ülőmagasság.185 cm magas vagyok 83 kg. És jó lenne ha a fejem is támasztaná valami. Tehát felérne addig. Ár olyan 50-60e körül
Előre is köszönöm a véleményetek, segítségetek -
polgi803
őstag
Ez jó szék?
Akracing Octane
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konteó topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest