Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wrongduke

aktív tag

ArenaRacer Titan (fekete-piros)

Ma megérkezett, összeraktam, pöpec. Végül az Aqua-ból rendeltem, a körülmények ellenére 3 nap alatt megérkezett. Tisztelet!

Az első ilyen székem, nincs összehasonlítási alapom másikkal, viszont az elvárásaimnak teljesen megfelel.
    - A széken és szerelékeken kívül egy pár fehér kesztyű is, ilyennel még nem volt dolgom.
    - Egy hatalmas útmutatón nagy képekkel volt elmagyarázva hogyan kell összerakni, nem volt bonyolult. A derék és nyak párnára egyenlőre nincs szükségem de kísérletezek majd vele.
    - Ülni benne elég kényelmes, a hálós háttámla miatt megszoktam, hogy görnyedek, de igyekszem visszanyerni eredeti formám. Szépen helyben tart, erölködés megtudom tartani magam, nem folyok le a székben. A lábtartó használata is kényelmes.
    - A karfa nem tudom miből van, érintésre, látszatra műanyag, viszont ha kicsit megnyomkodom, olyan mint ha szivacs lenne. Kifelé, befelé 3 csavar lazításával lehet állítani, emelni egy pöcökkel, előre, hátra egy gombbal, valamint forgatni kifelé, befelé kis erővel lehet.

Igyekszem nem elfelejteni és 1 hónap múlva írni pár szót, változott-e valami, de ha ezt a tudja, hozni a következő 5 évben, esetleg tovább, akkor megérte. :)

Új hozzászólás Aktív témák