- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellsing71
tag
A probléma megoldódott. A Sony idén februárban leállította az Xperia készülékek forgalmazását Európában. Érdekes módon, erről a Sony Hungária ügyfélszolgálata sem tudott, az infó a központi márkaboltból van. Elvileg az amazon.com-ról lehetne rendelni, de gyakorlatilag senki sem szállít Európába (gondolom ezt is letiltotta a Sony).
Elég szar érzés, hogy 25 év után márkát kell váltanom. -
hellsing71
tag
A Sony-Ericsson idők óta (2001-től) Sony telefonom van (előtte meg Ericsson). Tudom, hogy nem ezek a legélesebb kések a fiókban, de nekem bejön a forma és a kezelési felület, sohasem játszom telefonon, de utazás alatt nézek rajta filmeket, amire szuper a 21:9-es OLED kijelző.
Vennék egy újat, magyar garival, de sehol sem kapok. A nagy elektronikai áruházak elengedték a Sony Xperia-t, még a Sony Centerek online felületén sem lehet kapni. A Sony magyar honlapja olyan cégeket jelöl értékesítési pontnak, akik közül egy sem forgalmazza, vagy már megszűnt (pl. Extreme Digital).
Azt tudom, hogy a gyártást már OEM gyártók végzik, de mostanra szépen-csendben a Sony kivezette az Xperiát Magyarországról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest