- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Minél nagyobb a bevétel annál több effort fog belemenni a folytatásba, vagy lehet spinoff is, mert telik rá."
1. Az N64 vagy a wiiU "bukta" után szar mariok jöttek?
"Ráadásul engem rohadtul nem zavar, hogy az egyik ott dolgozónak a nagyobb eladások miatt már Malibuban is lesz háza, nem csak Hawaii-on."
Soha nem az veszi a házakat, aki jó mariot FEJLESZT. Ez már nem a 90-es évek, bár a nintendonál szerintem már akkor se azok vették....
"Csak idehaza, csak az egyik torrentoldalon, csak a Botw-ot több, mint 10k felhasználó marta lefelé... és akkor még hol van az összes többi nemzetközi oldal? Milliós nagyságrend! Nekem ezt ne próbálja meg már senki beadni, hogy ez nem veszteség a N-nek!"
Te azt hiszed, hogy ezek a letöltők mind zeldadrogosok, akik ha nem lenne enkór, akkor rohannának tűért... izé, (töretlen) szvicsért és 20-30 ezres játékokért, meg fizetős onlájnért. És pont keleteurópából eljutni ilyen következtetésre, szerintem totál irreális. (gondolom amikor TE fiatalon warezoltál, ha nem tehetted volna, hát nyilván neked is százdarabos SNES gyűjteményed lett volna...!
)
De egyébként simán lehet, hogy 1-2 millával több ment volna el, ÉS?! Nem oszt és nem szoroz a 20 milliós valóban eladott példány tekintetében, ettől a "zelda2"-ben egy fűszál se nézett volna ki máshogy. Az ellenben lehet, hogy ezek a TETVEK ebből a 2 millióból perelnek be, jogászkodnak még a kukába pár szerencsétlen zeldarajongó youtubert.
"Tetvek" mert védik az értékeiket?
"egszisztenciális fenyegetéssel torolja meg a legnagyobb metroid rajongó fantasztikus metroid fan-játékát"
azt bemutató youtuber csatornájának demonetizáltatása
stb stb stb.
2. hát ezek tényleg a "kurvára a megvédték az értékeiket" kategória, ugye?"Az a zuhanás az még így is mocsokjónak és kegyetlen szépnek számít azon a vason és abszolút remekül játszható! Ezt tudja a Nintendo... De, hogy pont te ezt nem akarod látni az egészen elképesztő!"
vedd már le a szelektiv olvasószemüveget:
"Tropical Freezet tolom és pompás a kinézete az oleden, igen"
+
"a "zuhanás" azért elsőre sokkoló... egy órával később meg nyilván már eszembe se jut. "3. ezeket IS írtam. ezek nálad nem látszódtak?
"Telesírjátok a netet azzal, hogy a játékipar meg van rohadva, hogy lelketlen szarok tömege áramlik mindenhonnan. De a Nintendo a "tetű", mert védi saját értékeit."
A nintendo nem azzal menti meg a játékvilágot, hogy csődbejuttat pár youtubert, fan játékkészítőt, bezárat pár romszájtot vagy akár elad még 2 millióval több zeldát. Ezzel csak egy kicsit szarabb hellyé teszik a világot.... pont ahogyan a TETVEK szokták.
Kérlek mellébeszélés helyett a számozott, vastagon szedett kérdéseimre válaszolj, mert ezeket eddig kínosan elkerülted, holott a hsz-em lényegi részét képezték (csak nem voltak kiemelve)
---
#135 Baltazár123
szerintem konzolt általában ott vesznek, ahol csökken a születésszám (értsd: a fejlett(ebb) világban)
"200k--ért kapsz egy olyan vasat,"
alsópolcos telefoncpu, alsópolcos nvidia gpu, spórolós ram által etetve, hitvány elcédékijelzőn tálalva.... és TALÁN, ha minden jól megy, ugyan azt a driftelős, antiergonómikus szar kontrollert kapod, amihez a 8 év alatt már jól hozzászoktál
... najó, a kontrollerben nem vagyok 100%-ra biztos! -
A zeldafejlesztőnek akkor is biztos a melóhelye, ha 10 vagy ha 20 millió megy el a zeldájából. A Nintendonak is mindegy, hogy mennyi kel el, siker-siker. Te részvényesként a végén persze kaphatsz 0.1 centel több osztalékot, ezt aláírom..... (és ezek azért légbőlkapott számok, ill a Zelda ugy ment el 20 millio példányban, hogy volt warez és emu is masszivan!)
Szerintem PONT a nintendonak kellene h félrenézzen egy pécéemu esetén, mert nekik bővenjó így is. De nem, ütnek vágnak mindenkit, legyen az fan-mariojáték fejlesztő, azt bemutató youtuber, vagy a wareztolvaj is, akár. T-e-t-v-e-k.
---
Az N64 vagy a wiiU "bukta" után szar mariok jöttek?
---
Tropical Freezet tolom és pompás a kinézete az oleden, igen. És tökéletesen elég. De PONT az astro vett rá, hogy nekiálljak végre és a "zuhanás" azért elsőre sokkoló... egy órával később meg nyilván már eszembe se jut. De pont a Nintendo eladásai mellett férne bele a magasabb prod value, pont ezeknek a TETVEKNEK kellene, hogy teljen jobb IQ-ra.... az astro szerencsés esetben elmegy 1-2 millió példányban, sony mégse áll neki youtubereket zaklatni, mert kiteszik hogy lehet HEN-t tenni a ps3-ra
A sega pedig fanmade sonic játékkal dűsítja a saját sonic-kínálatát.
Remélem érezheő a kontraszt.
---
#103 badcoke
jah, valami torz értékrendel biztosan védhető a gigamulti, aki egszisztenciális fenyegetéssel torolja meg a legnagyobb metroid rajongó fantasztikus metroid fan-játékát..... ne legyél már ennyire "részvényes" (miközben ember nincs aki kimutassa, hogy egy kurvajó fanjáték károkozása brutttttttális a reklám és hype értékéhez képest) -
válasz
fatpingvin #83 üzenetére
és mi van azokkal a vállalkozókkal, akiknek az egzisztenciája ráment a kockázatra? (éshát picit többen vannak, mint a sikeres vállalkozások....)
eközben te a havi fixed mögül szálltál virágról virágra. ne röhögtesd már ki magad ilyen szintű képmutatással.
---
#40 Crus
és itt erről volt szó? hogy szegény zeldafejlesztők éhenhaltak az emu miatt?
ha 200 millió swics és 40 millió zelda kelt volna el, akkor a következő mario jobb játék lenne?hiszek benne, hogy jó mario akkor is létezne multiplaformként, ha a nintendo kihalna mögüle és nem tudna több mario fan-játék-készítőt tönkretenni, youtuberek csatornáit kinyírni, mert mario gameplayt mutattak, romszájtot lelőni a 30 élves abandonwareikről, stb stb stb. és azért én egy ps5ön astro minőségben szívesebben tolnám a donkyekongot........
-
Tetvek.
(van szvicsem, wiim, snesem, famicomom, bár arra próbálok figyelni, hogy minél kevesebb pénzt lássanak belőlem, pláne direktben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo 3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest