- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
1. Nagyszerű! Tehát te is látod, hogy konstans minőséget szállít az N. Na... akkor már csak azt nézd megfelé, hogy amikor jól megy a N-nak mennyire tudja elengedni magát és mennyi MarioZelda jön? Több! Soha a büdös életben nem jött ki ennyiféle IP, Remaster, Remake a témákban mint most. Helyes! Szeretjük! MÉG!
Köszönik szépen a N. fejlesztők, anyagilag eléggé rendben vannak. Értsd: Gazdagok.
Nem! Én azt hiszem, hogy amikor NINCS más módszer a vágyott játék pótlására, akkor a nép zöme fogja és kiizzadja! A nép mindig a legkisebb ellenállása felé megy! Ha könnyű és egyszerű letőtikézni', akkor a zöme azt is fogja tenni.
Azt meg hagyjuk, hogy Kelet-EU-ban nem telik rá. Apple-re telik, meg német dízel/benzinesre is, meg 600 Ft-os üzemanyagra, cigire, Hell-rem bulikára dettó! Erről ennyit!Amikor én NES tulaj voltam (wait... vagyok is), akkor is azt tudtuk tenni amit most: a legkisebb ellenállás felé mentünk. Igen ám, de akkor a legkisebb ellenállás a bécsi videójátéküzletben történő legál cartridge vásárlás volt az egyetlen lehetőség! Megtettük.
C64-re meg rendeltük az 576-tól a warez kazettákat és esküszöm neked, hogy ott és akkor totál nem tudtam, hogy ez így legál-e vagy se. PC-n sokat warezoltunk, de ezt egyre inkább elhagytuk a 2000-es évek beindulásával. Irgalmatlan mennyiségű eredeti, dobozos játékot vettem, aminek jó része még mindig itt van. Aztán a Steam megjelenésével még inkább felpörgött az eredeti játékvásárlás.
Ha 1-2 millával több elmegy, akkor azt nem fejlesztésre költik, hanem jogászokra. Vagy nem és fejlesztésbe megy a zöme... ez így eléggé demagóg, de főleg a tetvezés az.
2. Van egy csomó olyan téma és tartalom, amit xy cég nem enged a YT-ra, aki pedig ebből az engedélyük nélkül pénzt csinál, azt megszabják. A Nintendo is ilyen. Igen, védik az értékeiket, mert VAN MIT! Mije van a MS-nak? Mije van a Sony-nek? Filléres cafkák lettek.
Az élet meg a Nintendót igazolja, ők folytatnak nyerő üzletpolitikát... ebben a genben a Sony-n csak röhögni lehet, a MS meg már nem tényező!Egyébként pedig én se hagynám, hogy az én általam gyártott bármivel egy porbafingó kis YT-er pénzt keressen! Majd esetleg akkor, ha engedélyt kér tőlem! (Mielőtt még: Nekem eonok óta nem monetizált a csatim és nem is az a cél, ha az lenne itt könyörögnék évek óta szaros +15 emberért. Le se tojom! Nem ez a lényeg.)
3. Nálam az látszódik, hogy zuhanásról írtál. Ha nem volt fontos a zuhanást említeni, legközelebb talán ne említsd.
Bár még több ilyen "zuhanás" játék lenne... főleg a bukott XSX és PS5 konzolokra
Ja várj... most van egy Astro! Azt most lehet véres kardként körbehordani, meg majd a 18. TLOU Remasterriméket. SzakadokA Nintendo SAJÁT MAGÁT menti meg és tartja vastagon a víz felett azzal, hogy SOHA nem hagyja lemenni kutyába a saját IP-it! Itt nincs Fanaticalos 0.5€/játék bundle és a büdös életben nem is lesz. Értéket gyártanak, amiért pénzt várnak el. Példás amit művelnek és működik is!
Engem egyetlen dolog zavar, de NAGYON MINDEN konzolon: Ha én el akarok indítani egy 12 éves játékot, vagy 20 évest, 25 évest, azt elég gyakran NEM tudom megtenni legálisan, mert semmilyen legális mód nincs már rá. Nem tudom megvenni digitálisan, vagy vehetem valami rohadék scalpertől a fizikai adathordozót 10x áron és még örülhetek neki, ha csak kicsi ondófoltos a sarka
Ez zavar, de ez kegyetlenül! Ezzel kéne valamit tenni!
-
Crus
őstag
Csak nem mindegy a siker, meg a kirobbanó siker. Minél nagyobb a bevétel annál több effort fog belemenni a folytatásba, vagy lehet spinoff is, mert telik rá. Ráadásul engem rohadtul nem zavar, hogy az egyik ott dolgozónak a nagyobb eladások miatt már Malibuban is lesz háza, nem csak Hawaii-on. Még csak véletlenül se irigylem attól a javakat, aki vérrel-verítékkel ilyen munkákat pakol le az asztalra.
Vajon mennyi ment volna el a Zeldából, ha nincs wrz? Csak idehaza, csak az egyik torrentoldalon, csak a Botw-ot több, mint 10k felhasználó marta lefelé... és akkor még hol van az összes többi nemzetközi oldal? Milliós nagyságrend! Nekem ezt ne próbálja meg már senki beadni, hogy ez nem veszteség a N-nek!
"Tetvek" mert védik az értékeiket?
Tehát tolod az Astrot egy 10.3 TFLOPS-os gépen, már azt az Astrot, ami 2024-es cím, majd zuhanásról beszélsz, amikor egy 8 éves hardveren, 1 TFLOPS mellett elindítasz egy 6 éves játékot, ami alapvetően egy 10 éves WiiU cím átirata.
Az a zuhanás az még így is mocsokjónak és kegyetlen szépnek számít azon a vason és abszolút remekül játszható! Ezt tudja a Nintendo... nem kell RTX, nem kell 4k, se félmillás GPU, hanem optimalizáció, fun factor, lélek, meg szív. De, hogy pont te ezt nem akarod látni az egészen elképesztő!
Telesírjátok a netet azzal, hogy a játékipar meg van rohadva, hogy lelketlen szarok tömege áramlik mindenhonnan. De a Nintendo a "tetű", mert védi saját értékeit.
-
Crus
őstag
Tehát, ha egy szoftverfejlesztő éhen hal mert vitték a játékát, az nem ok, de ha keresett már rajta szépen és közben/utána lopkodnak tőle még pár 100 ezren az ok? Most ez ugye nem komoly?
Azt kérdezed, hogyha jók a bevéltek, szépek a számok, akkor rossz vagy jobb lesz a köv. MarioZelda? Tippeljünk arra, hogy jó lesz, mert vastagon lesz rá budget.
Amúgy meg: 2nd piac. Megvesz. Letol, élvez. Elad. Törvényes. Hajrá.
Tolhatod nemsokára jó minőségben a Donkeykongot Switch Proakármin.... wait... a Donkeykong Tropical Freeze volt a legutóbbi Kong cím és mocsokjól néz ki Switchen dokkolva és mocsokjól is fut 4k OLED-en. Ez se elég? RTX kéne rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest