- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
Pikkolo^^ #1783 üzenetére
Sajnos nálam nem volt mit szépíteni.
Elektropontot hagyjuk,akkora kamubanda volt,az maga miatt ment tönkre mert semmi nem volt készleten ami akciós volt,át kellett beszélni a vevőt egy drágábbra,aztán az eladót akarták megverni.Amógy az euronicsba voltak előtte.
Euronics,MM,Aqua,Ipon,hardverker.Nem voltak olyan garis gondok,de az edigital árban sem nagyon versenyképes,újabban van 1-2 jobb árban lévő dolguk. -
zsiz
őstag
válasz
Pikkolo^^ #1780 üzenetére
Oké, nem volt a legjobb példa
de arra gondoltam, hogy a cég nem azért tartja fent az üzletet, hogy az ember vásárlási szándék nélkül csak nézelődjön, vagy pl sokan csak megfogdosni mennek be a kiszemelt cuccot, aztán megveszik neten máshol, ahol olcsóbb. De mindegy is, felesleges "vitatkozni"
Nem kezelik jól a "bonyolultabb" eseteket. Ha csak megrendelem, kihozzák és nincs semmi probléma a cuccal és későbbiekben sem kell garanciáztatni, akkor jók ezt aláírom és ezért is fogok még vásárolni náluk a mostani esettől függetlenül is.
Elhiszem, hogy sok a dolguk. Nem is értem azokat az embereket, akik két perc google keresés helyett inkább levelezik velük vagy felhívja őket.. De nem hiszem, el hogy annyit kapnak, hogy ha minden nap nézik és válaszolják a leveleiket, akkor is két hét kelljen nekik mire eljutnak az enyémhez.
Igazad, van hogy többnyire csak azok írnak, akik elégedetlenek (egyébként ezt sem tudom megérteni). Bár én pl a 130k-s tv-met is valami kis noname boltból rendeltem Budapestről, jó volt a megítélésük a neten, és természetesen tőlem is ment a teljesen pozitív értékelés több helyen is. A tulaj többször hívott és írt levelet, nem én kerestem őt, ő engem, és nem azt éreztem, hogy fontos a pénzem neki, hanem azt hogy én vagyok fontos mint vásárló és az én elégedettségem. És ennek a felfogásnak nyoma sincs az extreme digitalnál. (Persze ők ne hívjanak fel mindenkit rendelés után mert még rosszabb lenne a helyzet
de ne csak addig törődjenek a vásárlóval amíg odaadja a pénzét.)
-
TIT
veterán
válasz
Pikkolo^^ #1775 üzenetére
100-ból 80 embernek van baja velük és nem attól jó egy bolt,hogy átveszed gond nélkül a terméket(azt a közértbe is megtehetem)a gariztatásnál derül ki milyen a bolt.
A szervízes úgy cibálta szét a pc-t dühében,hogy rossz volt nézni,csak mert kértem,hogy tételesen vegye át a gépet,aztán mondta,hogy na ezt akartad?
1 hetes vinyónál nem ismerték el,hogy rossz a vinyó,1 hétig kellett koslatnom hozzájuk,hogy többszöri teszt után bebizonyosodott,hogy a vinyó volt rossz.
Pénteken közölték a cserét és persze,hogy csak hétfőn lett vinyó.
A főnök meg azt mondta nem ajánlja a kermit mert én fizetnék,mondom nem hinném mert a vinyó rossz,úgyhogy fejtől bűzlik a hal,de azért ők is megválogatják kit vesznek fel.....a legalját.
Ja és a Mammutba történt. -
zsiz
őstag
válasz
Pikkolo^^ #1775 üzenetére
Nem mosolyogtató indok.. nem mindenki városi, hogy leugrik a sarokra és már meg is vett mindent. Interneten keresztül meg nem lehet 100%-ban jól dönteni. De ha az elállás inkorrekt, akkor az is az ha csak bemész egy boltba szétnézni. Az elállás sem arról szól hogy 13 napig használod a terméket, aztán visszaküldöd a 14. napon hogy bocsi mégse kell. Megnézed, ha nem tetszik, nem olyan amit vártál, stb akkor visszaküldöd. Előfordulhat, hogy a hibás leírás miatt veszel meg valamit, aztán mikor megkapod kiderül, hogy nem is olyan mint ahogy írták.
Emberek dolgoznak ott is ez igaz. De ez (lenne) a dolguk, ők adják el, ők vállalják a garanciát, ők vállalják a 48 órán belüli választ, akkor tartsák is be. Vagy az szerinted teljesen normális, hogy telefont nem veszik fel, e-mailre két hét után válaszoltak, már ha válaszolnak..meg ilyenek? A személyes átvételhez meg annyi, hogy tök megérné 180km-t utaznom (még a nap is eltelik vele pluszban a költség mellett) az edigitálhoz meg vissza egy 1500Ft-os izzóért, mikor ingyen kihozzák házhoz. Aztán most utazhatnék vissza garanciáztatni. Meg szerinted az is normális, hogy olyan terméket küldenek ki, amit fentebb részleteztem? És nem tudom helyben megvenni, ha meg elmegyek a legközelebbi városba az is minimum 50km oda-vissza és nem biztos hogy kapok azt amit kinéztem.
Nem 100-ból 1 embernek van problémája velük, jóval többnek. Elég csak 1-2 oldalon utánaolvasni a véleményeknek. Akinek nincs, az valószínűleg nem akart rendelést módosítani vagy garanciáztatni valamit. Ugyanis az ügyfélszolgálat és a hozzáállásuk egy nagy nulla. Ettől függetlenül biztos, hogy fogok még rendelni tőlük, de a nagyobb összegű vásárlásaimat 100% hogy nem náluk fogom intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest