- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
H4CKmyM1ND
tag
válasz
Archttila #1759 üzenetére
én is megjártam az xplaza.hu -val. Tiltólista, 30k-m bánta. Nem hiszem hogy visszautalják.
cseh bejegyzésű cég a domain.hu szerint.
Árukeresőn listázzák, alááraz mindenkinek, majd hazudoznak a rendelésről. Vissza nem utalnak csak ígérgetnek.
Árukereső is elmegy a sunyiba, hogy próbarendelés vagy valamivel nem ellenőrzik az ilyen "kisebbségeket".
xplaza.hu csalók valószínűleg.
-
Pikkolo^^
addikt
-
zsiz
őstag
válasz
Archttila #1771 üzenetére
Elhiszem..
Ha nem lett volna minden olyan jó árban és mellé ingyen szállítással náluk, amit akartam akkor én sem feltétlen náluk vásároltam volna.
A kérdésem inkább költői volt. A topikba csak azért írtam, hogy legyen egy friss elrettentő példa is a boltról.
Egyébként ilyenkor az NFH-t érdemes keresni, ha nem tesznek eleget a garanciának, igaz?
-
lafaty80
addikt
válasz
Archttila #1588 üzenetére
Nem csak 14 napra növekedett az elállási jogunk, de a visszafizetési kötelezettség is rövidült 14 napra. Ahogy náluk is olvasható:
"Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is."Kiemeltem hogy mikortól 14 nap nekik
számolgass, aztán hívd őket szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Goddess of Victory: Nikke
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest