- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
Exelsior24 #3885 üzenetére
Igen jól látod jan 24én adta át a futár nekik a visszaküldött csomagom. Amit December (!) 6án vett fel tőlem a futár. A lista alja. Szerintem ezek a gyökerek nem vették át a csomagot, és a 6-8 adik panaszkönyv meg fenyegetőzés után keresték meg, hogy hol van. Addig vigyázott rá a sameday csapat. Letörölte róla a port, esti mesét olvasott neki stb.
-
_NCT
addikt
válasz
Exelsior24 #3882 üzenetére
Katasztrófa, mintha csak egy sufni gsm lenne valahol bükkfaakasztón….
-
törölt tag
válasz
Exelsior24 #3826 üzenetére
Új termék = sértetlen zárómatrica. Felbontott terméket teljes áron én se vennék át, az tuti. Bármit rendeltem eddig, legyen szó akár laptopról, akár mobiltelefonról, mindig sértetlen gyári zárómatricával kaptam meg.
-
válasz
Exelsior24 #3826 üzenetére
Küldd át nekik a posztot, hadd örüljenek a reklámnak.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Exelsior24 #3771 üzenetére
Azért mindezek ellenére az Aquát én is a jobb shopok közé helyezném, annak ellenére is, hogy egyik másik termékük kétes eredetű.
-
Crus
őstag
válasz
Exelsior24 #3508 üzenetére
Edigital néha nagyon nem tudja hol van. Volt egy nagy értékű teló rendelésem pár éve, pár napon belül be sem kapcsolt soha többé. Jeleztem, benne voltam bőven a pár napban, azonnal cserélniük kellett volna. 35 nap múlva, a fogy. védelemmel való fenyegetés után kaptam meg a másik telefont.
De volt egy pár hónapos ügyünk is velük, amikor nyomtatót rendeltünk, kártyával kifizettük, majd leküldtek egy gagyi iratmegsemmisítőt(!). Mire a pénzt visszakaptuk, azzal is szépen kivárták az 1 hónapot.
Sajnos túl nagy cég, személytelen, arctalan, gyakran elérhetetlenek, mailekre hetek múlva válaszolnak sablon szöveget, stb.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Exelsior24 #3508 üzenetére
Szerintem érdeklődj a GVH-nál, hogy ez megér e egy panaszt, feljelentést. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest